Prolog

1.8K 112 7
                                    

SOMEONE P.O.V.

,,Luku, tak už to vyplň!" křiknul Mike a podstrčil mu propisku, Luke si přitáhnul ten papír k sobě a ještě jednou si ho přečetl. Za tohle shoříme v pekle!! proletělo mu hlavou, pak přiložil propisku na papír a začal vyplňovat. Jméno: Calum Thomas, příjmení: Hood, datum narození: 25.1.1996, a tak dále, jen protočil panenkami, kolik toho chtějí vědět. Pak přehrál papír i s propiskou Mikovi.

,,Zjistil si to doufám dobře, že jo!" vraždil ho pohledem 

,,Jo, neměj strach, já nejsem ty, několikrát jsem si to oveřoval" přikývl, usmál se a začal vepisovat zjištěné hodnoty, jako je výška, hmotnost a ostatní míry. 

,,Hotovo?" podíval se na něj Ash, Mike jen přikývl a poslal mu ten cár papíru. Proč to nejtěžší zbyde zase na mě??!!! povzdychl si Ash a přemýšlel nad Calumovými zájmi a koníčky. Ne, že by je teda neznal, fotbal a hudba, to ví snad každej, ale nějak to zformulovat. Ještě do minimálního množství 350 slov, kdy o sobě dotyčný musí něco prozradit. 

,,Tohle není fér, Luku, taky bych dokázal vepsat základní údaje, hezky mi s tím pomůžeš!" rozčiloval se na něho Ash.

,,To zvládneš!" poplácal ho Luke po rameni a věnoval mu jeden z jeho dokonalých úsměvů

,,To zvládnu, ale jde o to, že tam má bejt minimálně 350 slov o něm. Musí se to nějak zformulovat. Tohle si chce předepsat a chce to spolupráci, aby ho vybrali, když už do toho jdeme, tak ať je to pořádně a navíc, vy Cala znáte déle nežli já, takže toho o něm víte mnohem víc a můžete o něm prozradit kde jaký tajemství, a který dostane plusový body." dostal ze sebe Ash a byl na sebe hrdej, kolik toho řekl, kluci se nad tím zamysleli a uznali, že má pravdu, a tak se pustili do společné práce.

,,Já si myslim, že takhle je to dobrý, takhle to stačí." prohlásil Mike po necelých dvouch hodinách práce. Odtáhl od sebe ten papír, kterýho mají už všichni plný zuby a usmál se.

,,Taky si říkám!" přidal se Luke a Ash jenom protočil očima....

,,A teď si představte, že bych se s tim měl mořit sám!" informoval je Ash a byl rád, že mu s tím kluci pomohli

,,Tákže Lucasi, kde je obálka s adresou?" tázal se Mike a doufal, že ji neztratil, protože on všechno posere...

,,Mám, neměj strach" vytáhl obálku a položil ji na stůl.

,,Tak Hemmingsi, teď už zbývá jen podpis a jelikož jsi taky na H, tak to zbylo na tebe!" podstrčil mu Mike přihlášku s propiskou a nevinně se na něho usmál. Luke si to převzal, křečovitě uchytil propisku a přiložil ji na papír. Jestli tohle posereš, tak je po tobě!! Proletělo mu rychle hlavou a pak rychle naškrábal Hood. Originálnímu podpisu se to teda nepodobalo, ale to nikdo neřešil. Hood jako Hood. Originalita, můj styl!! Usmál se a podal Mikovi přihlášku, ten ji zkontroloval a pak se doširoka usmál. 

,,Fajn, vše je OK!" usmál se. Složil tu přihlášku a vložil ji do obálky.

,,Luku fotky!" došlo na poslední chvíli Ashovi, Luke vytáhl fotky, vložil je do obálky, opatrně ji zalepil a předal Ashovi, který měl v ruce známky.

,,Hoši, za tohle shnijeme v pekle!" řekl Ash a všichni se jak na povel rozesmáli.

,,Ale stojí to za to!" pronesl Luke, Ash přilepil známku a usmál se nad jejich skoro tříhodinovou prací.

,,Už to jen donýst na pošlu!" oddychl si Mike a vzal si obálku. 

,,Musíme co nejdřív, ještě by to našel, takže nejlíp dneska." zamyslel se Luke a měl pravdu, při jejich štěstí by to Cal našel a měli by po srandě.

,,Tak hoši, strojit! Vyráží se na poštu!" zavelel Mike. Všichni se zvedli, ustrojili se a vydali se dokončit svůj velký plán. 

Playboy||Calum HoodWhere stories live. Discover now