Playboy 11.

802 78 10
                                    

Asi budu děkovat bohu, že mi ji přivedl. No bohu, spíše klukům, že mě do týhle soutěže přihlásili, její kamarádce, která tam přihlásila ji a taky jejímu přítelovi. Asi budu hnusnej, když řeknu, že jsem rád, že se s ní rozešel, ale nebejt toho, tak ji ani neznám, protože by nezapíjela tenkrát v tom baru žal. A když by přeci jen zapíjela třeba slávu, tak bych o ni ani nemohl bojovat. A to teď můžu!!

,,Hm no jasně, pokud teda nebudu vadit." usmála se, byla tak rozkošná, ze všeho nejvíc, bych ji teď políbil...

,,Jasně že budeš vadit, proto se tě taky ptám, jestli jdeš semnou." pokroutil jsem nad ní hlavou. Ach ty ženský....

,,Mno tak promiň." usmála se a chytla mě za ruku. Wau, tohle jsem nečekal, tohle bude snažší, než jsem myslel. Uculil jsem se nad tím a táhnul jsem ji na zastávku. Nasedli jsem do busu a vyrazili ke studiu. Cestou jsem oba mlčeli. Bylo to ale příjemný ticho, nikdo z nás nic nenamítal a já si pouze užíval její společnost.

,,Calume?" promluvila, usmál jsem se nad jejím sladkým hlasem.

,,Jamie?" podíval jsem se na ni a pohledem jsem na chvilku zabloudil na naše propletený ruce. Je to něco magickýho. 

,,Hele, to co..." zazvonil pro změnu mobil jí. Vážně super, nás asi někdo nemá vážně rád. Omluvně se uculila a hovor přijmula.

,,Ano?" řekla s úsměvem na rtech. Tohle se mi nelíbí, kterej kokos jí to volá a nás tak ruší? Až tohle zjistim, tak mu namlátim!

,,Jedu s nim, tak se uvidíme a řekneš mi to pak, ok?" pokračovala v mluvě a v tom jejím uculování nepřestávala. Ne! Její úsměv je jenom pro mě!

,,Ahoj." řekla naposledy a típla to. Mobil schovala do tašky a vrátila svou pozornost mně. 

,,Děje se něco?" oplal jsem se starostlivě. Logika Thomasi, že když se culí, tak se něco bude dít...

,,Ne, jen Luke říkal, že semnou potřebuje něco probrat." povídala s úsměvem na rtech..

Já toho kluka zabiju! To už je podruhý, co nás vyrušil při tak zásadní věci. Předtim jsem jí chtěl říct pravdu o tom všem a teď mi chtěla něco říct ona a já nevim co. Tak strašně bych to potřeboval vědět!!! Jenže slušnost je slušnost, takže se budu mořit, dokud mi to sama neřekne. Fajn, asi umřu nedočkavostí....

,,Aha, tak to budeme moc probrat ve studiu, my jedeme na hlasy, takže tam budete mít čas." usmál jsem se na ni. Sakra, proč ji ještě pomáhám, když se na něj tak smála. No na něj, myslím jako do telefonu.

Ale on by mi to snad neudělal a navíc ona není jeho typ. Teda já bych si tenkrát taky nemyslel, že jí budu mít tak rád, ale srdci neporučíš. 

,,Čas se určitě najde, o tom nepochybuji." usmála se na mě a vzala si do ruky tašku, já si vzal ty svoje, protože jsem už vystupovali. Zamířili jsme si to do studia za kluky. Už nás vyhlíželi.

,,Ahoj!" pozdavili jsme s JA sborově. Parádně nám to ladí, budeme skvělej pár, jestli tedy někdy budeme. Oni se na nás usmáli a Luke zamířil pohledem na naše ruce. Jo, ještě stále jsme se drželi. Jen jsem se ještě víc pousmál a víc jsem neřešil.

,,Nazdar milenci." nenechal si narážku Ash, já byl ticho a JA taky nic nenamítala.

,,Hele, já už mám nahráno, ty musíš nahrát s Mikem vokály." usmál se na mě Luke. Jasně, já budu dřít a zpívat a on si bude nabalovat JA. Mám strach, co když je toho schopnej?

Ne! budu mu věřit!

,,Dobře a je jenom tohle nebo se pak bude nahrávat ještě něco jinýho?" zjišťoval jsem, musíme totiž s JA vybrat ještě ty boty, který jsme už koupit nestihli a ty potřebuju snad víc, nežli šaty, v nich se chodit učit nebudu. Ty vole! Já už se vidim, jak si rozbiju držku a při nejmenším si zlomim kotník. Bože, za co mě trestáš!!!

,,Ne, tohle je všechno, pak bychom mohli vyrazit na oběd a na laser game, když jsme tam teda včera nešli, kvůli něčí lenosti." rejpal zase Ash, že ho to baví! Grrr! Asi ho uškrtim!!! Co má pořád za problém, jasně jsem mu to vysvětlil!

,,Tak hele, jen protože, že se nám nechtělo do nás nemusíš rejpat!" vyjel jsem na něho, radši jsem nečekal na reakci a šel do nahrávačky.  Stoupl jsem si před mikrofon a nastavil jsem si ho. Během pár sekund dorazil i Mike. 

,,To jsi na něho musel tak vyjet?" nechápavě začal. Jestli si myslí, že mě zklidní, tak to se plete, to  se mu nepovede ani náhodou!!

,,A co má za problém? My jen prostě byli unavení, to se stane ne? On si jen válel si šunky, my měli taky nějaký povinnosti. Tak ať drží hubu. Do mě a do Jamie se teda nikdo navážet nebude!" křičel jsem i na něho.

,,Já se do vás nechci motat, ale mezi vámi něco je?"  řekl poklidně.

,,Právě že není." povzdechl jsem si, jak bych chtěl, aby mezi námi něco bylo.

,,A to jak jste se drželi za ruce?" a taky si toho všiml, mno toho by si nevšiml snad jen slepej.

,,Prostě jsme se jen drželi za ruce, toď vše, já jí i chtěl říct, že ji mám rád, jenže mi zavolal Luke, takže jsem se ke slovu nedostal. A pak mi chtěla něco říct ona a on zase zavolal..." vysvětlil jsem mu v klidu.

,,Aha, takže ty k ní něco cítíš?" pousmál se na mě

,,Tak, jdeme  nahrávat!" ozvalo se z vedlejší kabiny. Právě v čas, jako já si odpovědí jsem jistej, ale nejsem si jistej podáním Mikovi. Jako nevim, jak přesně bych mu to měl říct. Bože, nevim, jak to říct nejlepšímu kamarádovi a jak to pak mám říct Jamie? Mno možná dobře, že to Luke přerušil, kdo ví, jak by tohle dopadlo. Při nejmenším asi hoodně velkým trapasem. 

Oba jsme kývli na souhlas a uchopili jsme mikrofony. Pustil se záznam a my jen zpívali do toho vokály. Zpěv mě zase uklidnil, bylo to super, aspoň mám teď energii jít za Ashem. Musim si s nim promluvit, pak s Lukem a nakonec s Jamie. Čím dřív jí to řeknu tím líp, ale je tu jeden problém. Jdeme na ten blbej laser game. 

,,Tak můžete jít, teď se to jen doladí a dyžtak si vás zase povoláme." usmáli se na nás, my s Mikem přikývli a vydali jsme se za ostatními. Seděli na pohovce a parádně se bavili, tedy aspoň mně to přišlo, protože se smáli, takže závala byla v plném proudu.

,,Tak hotovo?" otočil se na nás Ash, já kývnul.

,,Jo a hele můžeme si promluvit?" fajn! Calume, ty to dáš! Drž se!

,,Jo jasně." kývnul na souhlas a zvednul se, čímž uvolnil Mikovi místo a ten se ho okamžitě ujal. Vyšli jsme na chodbu a já ho začal nemile propalovat pohledem.

,,Tak za prvý, přestaň se do nás srát! Nic ti do toho není a za druhý se omlouvám, jak jsem na tebe vyjel, ale kurva pochop mě! Já se ti taky do tvých vztahů nepletu. Proto nechci aby ses spletl ty do mého. Já si to musím nejdřív všechno ujasnit v hlavě, co chci a jak to bude dál. Nechci ji ztratit jenom kvůli tomu, že něco nějak uspěchám, na to ji mám až moc rád, snad mě chápeš a moje rozhodnutí respektuješ. Tebe prosím teda jen o jedno... Nech nás dva na pokoji. Já chci jen klid. Až budeme spolu, tak si kecej co chceš, to mi to už bude jedno, ale teď ne!" 

Takže, za prvý vám oznamuji, že části budou obden! Snad chápete :D pokusím se tedy přidávat, když to bude možný, častěji, ale Půlnoční sen je pro mě důležitější, takhle nestíhám ani jedno. Nerada bych si něco pokazila.

A za druhý, bych vám chtěla hrozně moc poděkovat! WAU! 11 částí a já mám 2,2K reads!  To je průměr 200reads na část! V toto jsem teda vůbec nedoufala! Děkuju Moc!!! 

Záleží mi na vác! ☺ ILYSM :D Chelle ☺ ♥

Playboy||Calum HoodWo Geschichten leben. Entdecke jetzt