Playboy 17.

688 59 6
                                    

.......Pak chtěly s Rachel už odejít a na poslední chvíli Rachel pronesla poznámku a díky tomu jsem ji políbil. Tohle jí nikdy nezapomenu. Teda možná, tohle jim nikdy nezapomenu." odmlčel jsem se a hlavou mi běhala ona, jako nějakej splašenej kůň.
Odvyprávěl jsme mu to všechno, cítil jsem se jinak. Připadal jsem si volnější a to jen díky tomu, že jsem se někomu vypovídal, už chápu, co s tim všechny holky mají.
,,Jsem za tebe rád, konečně jsi se vzpamatoval, Jamie z tebe byla nešťastná, všichni jsme to viděli, jen ty jsi tady ten slepej." poplácal mě po rameni a pak odešel. Já šel k sobě do pokoje. Vytáhl jsem kytaru a začal jsem dávat do kupy další songy. Šlo mi to samo. Samý takový zamilovaný, ale nějak mi to nevadilo. Momentálně jsem měl hlavu plnou Jamie a našeho rande.
Za hodinu tě čekám :* J Pípla mi esemeska. Nějak moc rychle to uteklo. Uklidil jsem kytaru a začal jsem se přehrabovat ve skříni. Vůbec jsem netušil, co si mám vzít na sebe. A co si vůbec vezme ona? Nakone jsem zvolil bílou košili, kravatu a černý džíny. Tímhle snad nic nezkazíš. Navoněl jsem se a pomalu jsem vyrazil. Nasedl jsem do auta a rozjel jsem se směr mé oblíbené květinárství.
Všichni kluci nosej holkám růže, já budu oridžinl a sáhnu třeba po kopretinách. Usmál jsem se a natáhl jsem se pro svazek kopretin. Podal jsem je slečně za pustem a mile jsem se na ni usmál. Hezky mi to zavázala a já spokojeně vyrazil pro JA. Akorát na čas jsem zastavil před jejím barákem.
čekám před domem calxoxo, odesla jsem jí to a čekal jsem. Během chvilky se otevřely dveře a ona v nich stála. V celé své kráse. Na sobě měla uplé šaty a vypadala v nich jako anděl. Vystoupil jsem z auta a vydal jsem se jí naproti. Její krása mě až oslepovala. Chutnul jsem ji za ruku a její hřbet jsem  políbil.
,,Ahoj krásko." šeptl jsem a decentně jsem se uklonil. Musel jsem vypadat směšně, ale pro ni cokoliv.
,,Ahoj." řekla nesměle, byla rozkošná.
,,Jsi nádherná, moc ti to sluší." pochválil jsem ji její zevnějšek. Připadala mi při nejmenším jako bohyně. I Katy Perry do ní má daleko.
,,Děkuju." usmála se. Vyrazili jsem k autu, otevřel jsem ji dvěře, pomohl jsem ji nastoupit a pak jsem taky vlezl dovnitř. Zapl jsem potichu rádio a věnoval jsem se řízení. Samozřejmě jsem na ni musel pořád koukat.
,,Měl by ses koukat před sebe, ne na mě." pronesla poznámku. Sakra Calume, ona má pravdu, ještě nás vybouráš. Sám bych si nafackoval.
,,Promiň, když ty jsi ale tak dokonalá." usmál jsem se, ale víc jsem to radši nerozebíral, nerad bych nás vyboural. To bych si pak nemohl vzít na triko.
Dojeli jsme před restauraci. Vystoupil jsem, otevřel jsem ji dveře, pomohl jsem ji vystoupit a nabídl jsem ji rámě. Prostě to, co se normálně dělá, teda u těch vychovanejch lidí. Vešli jsem do restaurace a usedli jsme k našemu stolu. Během chvilky k nám přišla obsluha a nabídla nám. Objednali jsme si a u vína jsme čekali na naše jídlo. Parádně jsem si povídali. V  klidu jsme se najedli a pak jsem to večerní procházkou vzali domů. Protože bylo hodně hodin a my oba pili, k nám to bylo blíž, tak u nás Jamie přespala.
,,Tohle byl jeden z mých nejlepších večerů." řekl jsem spokojeně a přitáhnul jsem si ji k sobě do objetí.
,,Můj taky, děkuju." šeptla, dal jsem ji pusu do vlasů a nasál jsem její vůni.
,,Doufám, že nebyl poslední." usmál jsem se a pomalu jsem zavřel oči.
Ráno mě vzbudily sluneční paprsky, dopadající skrze žaluzie na moji postel. Protáhl jsem se a líně jsem vstal. Můj zrak padl na spícího anděla vedle mě. Proč musí být tak krásná? Dobelhal jsem se do kuchyně, kde jsem nachystal snídani. Vafle se šlahačkou a lesním ovocem. Uvařil jsem nám kakao a s tácem v ruce jsem se vydal zpátky nahoru. Jamie stále spala. Zalehl jsem k ní zpátky a svoje ruce jsem obmotal kolem jejího hubeného těla.
,,Dobré ráno." šeptla, čímž mi znova vykouzlila úsměv na tváři.
,,Dobré princezno." usmál jsem se a políbil jsme ji do vlasů. ,,Udělal jsem nám snídani." řekl jsem pyšně a čekal jsem na jějí reakci.
,,Jamie miluje jídlo." posadila se a upřela zrak na mě. Byla tak nehorázně roztomilá. Natáhl jsem se pro tác s jídlem. Ona se uculila, vyfotila si to a pak jsme se navzájem začali krmit. Šlehačku jsme měli snad všude, ale nám to nevadilo.

,,Nechci vás rušit při vaší romantické chvilce, ale musíme do studia." objevil se ve dveřích Ash. Naštvaně jsem ho sjel pohledem a pak jsem si hlasitě povzdechl. 

,,Nebuď naštvanej, stejně bych za chvili musela, protože jsem už dohodnutá s Dawem. Pozítří je první kolo a my ještě nejsme dohodnutí, to my připomněla, už umíš chodit v těch botkách?" uchechtla se a já ji propaloval pohledem. ,,Myslela jsem si to." znova se uchechtla. Vrhnul jsem se na ni a začal jsem ji lehtat. Nebude si ze mně dělat legraci, já tu nejsem pro srandu králikům.

,,Ale no ták! Dost!" křičela a svíjela se pod mým náporem.

,,A co za to?" snažil jsem se ji přimět na svou stranu.

,,Pomůžu ti s těma botama, naučim tě v nich chodit." zvážněla a říkala to naprosto seriózně.

,,Fajn." přistoupil jsem na její nabídku a přestal jsem ji lechtat. Sám se na tom chodit asi nenaučim. Slezl jsem z ní a vyhrabal jsem se z postele. 

,,Jdu uklidit nádobí." usmál jsem se, pobral jsem to tu všechno a s tácem v ruce jsem se vydal dolů. Luke byl s Mikem v obyváku a drnkali něco na kytaru. Ash tu nebyl a kde je mi bylo momentálně jedno.  Nádobí jsem dal do myčky a šel jsem do obyváku za Lukem a Mikem. Pošťuchovali se tam a o něčem se hádali. 

,,Že chceš natočit klip k Mrs. All American?" vyjekl na mě Luke a Mike ho probodl pohledem.

,,Já jsem teda pro Tomorrow never dies!" přeřvával ho Mike.

,,Mně to je jedno, no i když v Mrs. All American by mohla být Jamie, takže jsem s Lukem." Uculil jsem se na ně a prošel jsem obyvákem na chodbu a pak jsem si to nakráčel do pokoje za Jamie. Stála tam v celé své kráse. Akorát si rovnala vlasy. 

,,Sluší ti to." usmál jsem se na ni.

,,Mno, ty v těch teplákách nevypadáš taky nejhůř." složila mi kompliment a vyplázla jazyk.

,,Já to nemyslel špatně." zamračil jsem se na ni, popošla ke mně blíž a krátce mě políbila.

,,Však já taky ne." Ruce si položila na moje ramena a koukala mi do očí. Já do těch jejích. Do těch nejkrásnějších, co jsem kdy viděl. Decentně jsem nadvzedl koutky a usmál se. Stále mezi námi panovalo ticho, příjemné ticho. Nepřál bych si, aby bylo zničeno, ale stalo se.

,,Měli bychom jít." šeptla a tím tu krásnou chvilku narušila, ale co se dalo dělat. Usmál jsem se a vyrazili jsme dolů. Mike s Lukem se stále hádali, a Ash něco sepisoval.

,,Tak zítra na desátou tě čekám." usmála se a vtiskla mi letmý polibek na tvář.

,,Budu se těšit." šeptnul jsem jí a ona se usmála.

,,Nezapomeň boty a šaty." ušklíbla se a vypadala přitom tam sexy.

,,Neštvi!" přecedil jsem přes zuby a plácnul jsem ji přes zadek.

,,Už se taky těšim." vyplázla jazyk a aniž by cokoliv udělala vyběhla ze dveří a v cuku letu byla pryč.

Háj! Chelle zdraví :)

nevim po jak dlouhé době se vidíme :'DD :o Snad jsem Vám udělala radost a vy mi ji taky uděláte. Komentík a vote nemocnou chuderku potěší :'D 

Další část bude nevim kdy :'D Ale bude tam Jamie a Dawe, tak se máte na co těšit ^^ 

ILYSM Chelle ♥ 

Playboy||Calum HoodWhere stories live. Discover now