• Hlídání dětí •

98 4 2
                                    

Náctiletá holka přijme hovor ohledně hlídání dětí na páteční večer. Podle všeho ty dvě holčičky hlídává často.

Každopádně, rodiče večer odcházejí s tím, že se vrátí přinejlepším do půlnoci. Slečna na hlídání tedy ty dvě malé holčičky okolo deváté hodiny uloží do postele a udělá to, co by udělal každý. – Jde se do přízemí na chvíli dívat na televizi.

Už se začíná připozdívat a ona tak jen sleduje televizi, která je v rohu místnosti a má po obou stranách velká okna, když v tom koutkem oka zahlédne něco, co vypadalo jako někdo procházející se za oknem mezi keři venku za domem.

Pochopitelně ji to vyděsilo a tak vytočila 911, načež přijela policie. Ta prohledala okolí domu, ale nenašla žádné stopy po někom, kdo se tamtudy mohl procházet. – Tuším, že to bylo v zimě a na zemi byl tedy napadaný sníh.

Policie slečnu přesvědčuje, že je v bezpečí a uklidňuje ji s tím, že světlo jak z televize, tak z lampy, nejspíš vytvořilo optickou iluzi a promítlo obraz do toho okna. Slečna s tímto vysvětlením souhlasí, ale i tak ty policisty požádá, aby pro jistotu prohledali i vnitřek domu. Policisté jí neochotně vyhoví a začnou tedy náhodně prohlížet pokoje, skříně a garáž, zatímco protáčejí oči nad tím, jak divokou má ta holka představivost.

No nakonec se ukázalo, že se pod postelí jedné z těch holčiček schovával nějaký chlap. Údajně to byl bývalý manžel matky těch dvou dětí.

Takže ta slečna, co přišla na hlídání, neviděla někoho venku za oknem. Ona viděla odraz toho muže, jak se prochází za gaučem, na kterém seděla.

@r2d2droid 

Reddit: STRAŠIDELNÉ PříběhyKde žijí příběhy. Začni objevovat