• Táta •

146 4 0
                                    

V té době mi bylo třináct, byla hluboká noc a já měla vždycky divokou představivost.

Můj starý pokoj měl výhled na vrchol schodiště a dveře do ložnice rodičů. Jednoho večera byla moje máma v práci a táta byl na návštěvě u babičky, takže jsem byla ve svém pokoji a poslouchala Backstreet boys, nebo tak něco.

V tom jsem uslyšela, jak jde někdo po schodech. – V našem sousedství se dveře nezamykaly. Podívala jsem se a uviděla tátu oblečeného ve svém obvyklém pyžamu. Popřála jsem mu dobrou noc, ale on se na mě ani nepodíval a jen odešel do svojí ložnice, tak jsem se vrátila k tomu, co jsem dělala předtím.

O půl hodiny později slyším někoho dalšího jít nahoru po schodech. Byl to můj táta, kompletně oblečený a ve svojí bundě.

Zeptal se mě, jak jsem si užívala večer a já úplně zbledla. Do dnešního dne jsme nepřišli na to, co se stalo. Táta prohlédl celý dům, ale nikoho nenašel.

Náš dům byl známý údajným strašením. – Ať už v to věříte, nebo ne. Několik lidí z našeho domu odešlo, protože "z něj měli špatný pocit" a stalo se pár nezvyklých věcí, které se daly odůvodnit jen za vlasy přitaženým vysvětlením.

Už nikdy jsem v tom domě nehodlala zůstat sama.

@jdarkside

Reddit: STRAŠIDELNÉ PříběhyKde žijí příběhy. Začni objevovat