• První rande •

272 15 0
                                    

Blížil se Halloween a my si s kamarády vyprávěli duchařské historky.

Jedna moje kamarádka řekla, že nám poví příběh o prvním rande jejích rodičů. Říkala, že o tom příběhu nerada mluví, protože je přeci jen podle pravdy, ale my ji k tomu popíchli a nakonec nám ho řekla.

Abych se tedy dostal k tomu podstatnému:

Její rodiče strávili pěkné, né-li neohrabané první rande, a okolo času, kdy už by si popřáli na "dobrou noc", muž v dané situaci - táta té kamarádky - navrhl půlnoční túru po Provo Kaňonu.

Zjevně to tam znal, jelikož tam byl už několikrát lézt po horách, a tak ti dva přijeli na skaliska kaňonu, vylezli ze svých aut a vydali se na procházku jen pod světlem hvězd, jelikož bylo novoluní. Najednou však muž začal mít "špatný pocit", protože stezka před nimi vedla pod několik stromů, takže by tam byla opravdu velká tma a navíc už bylo hodně pozdě. On však ten pocit ignoroval a pokračovali dál.

Později v příběhu žena řekla, že měla stejný pocit přibližně ve stejnou chvíli, jako muž, i když tu stezku neznala tak dobře, jako on.

O minutu později muž ten pocit dostal znovu a znovu jej také potlačil, načež se vydal na stezku pod ony stromy, když v tom jeho noha vrazila do něčeho "měkkého" přímo uprostřed cesty.

Pod těmi stromy byla však příliš velká tma na to, aby šlo vidět, co byla ta "měkká" věc, do které kopnul, a v tom se ten špatný pocit vrátil, jenže tentokrát ještě silnější.

A tak se místo zjišťování, na co to vlastně narazil, oba shodli, že odtamtud prostě vypadnou.

O několik let později, když už byli po nějakou dobu manželé, se spolu dívali na rozhovor se sériovým vrahem jménem Ted Bundy.

Během toho rozhovoru se ho zeptali, kdy se cítil jako nejblíž přistižení při činu, načež začal mluvit o jedné noci, kdy nějakou dívku nalákal do Provo Kaňonu a zrovna, když ji zavraždil, uslyšel po stezce přicházet nějaké lidi.

Řekl, že se na poslední chvíli stihl skrýt mezi stromy, zpoza kterých potom sledoval, jak nějaký chlápek vrazil přímo do jejího těla, ale z nějakého důvodu se prostě jen otočil a odešel pryč.

@rwbingham

Reddit: STRAŠIDELNÉ PříběhyWhere stories live. Discover now