Capitolul VII

10 0 0
                                    

Idee, ce idee? M-am gandit sa chem toate fetele care au avut probleme cu el si sa-l inregistram, astfel vom avea dovezi pe care rectorul le va avea. Suna nebunesc modul pe care am sa-l fac, dar poate voi face dreptate tuturor fetelor. Sper doar sa nu fim prinse. Le-am chemat in camera de serviciu si se pare ca au venit, dar eu una... Chiar nu ma asteptam.
-Buna, fetelor!
-Buna! spun la unison
-Ma bucur ca ati venit! Deci, cu toate ca va fi greu sa induram cuvintele urate spuse de jegosul ala, o sa trebuiasca sa le auzim si vor fi inregistrate. Cum? Prietena noastra, Sierra, cum e foarte buna la a crea diferite inventii, ne-a adus niste casti minuscule care inregistreaza si el va fi auzit, iar dupa mergem la rector cu dovezile. Intrebari?
-Eu nu vreau sa particip la asa ceva. (?)
-Lulu, tu esti nebuna? Tie chiar iti place situatia?
-Nu, dar e ireal planul tau. La ce film te-ai uitat?
N-am mai zis nimic... M-a lasat masca...
-Poate ti-e frica, dar si noua ne--
-Nu, nu mi-e frica. Nu particip la asa ceva, pa! zise iesind pe usa
-Voi? Participati sau nu?
Dar cum m-am asteptat... Slabe sanse... Iesim toate de-acolo si mergem la treaburile noastre. Poate da... Planul meu suna nebunesc si total scos din filme, deci am exagerat... Cu planul dus pe apa sambetei, ma duc inapoi in sala unde vad ca au intrat colegii mai devreme, dar nu si profesorul. Hm... Asta e ciudat, el nu ne-ar fi lasat sa intram mai devreme...
Ma asez frumos la locul meu si imi pun capul pe umarul lui Dima.
Intr-o fractiune de secunda, intra si Nebunu' si-mi iau repede capul de pe umarul lui. Se pare ca e rosu la fata din cauza nervilor, iar toate lucrurile au inceput sa fie date de pamant. Noi eram muti si nu stiam de ce are nervi...
-Scoate-ti o foaie de hartie! TEST!
Poftim? Ce? De ce?
Cum nimeni n-a indraznit sa comenteze, am dat un test blana si era super greu. Pot spune ca mi-am distrus media...
La un moment dat, termin testul si i-l dau bineinteles ca se uita urat si c-o mutra de pervers la mine. Ma asez in banca si nu fac absolut nimic pentru ca daca as incerca, i-as face probleme lui Dima sau celelaltei colege... Nu stiu ce si cum s-a intamplat, dar parca mai avea putin si pa pa vena... Iar poate dupa ce termina Dima sau Laura testul ii voi intreba care-i faza. Uitandu-ma la cei doi, Dima era umpic fericit si e ciudat deoarece cand dam un test e super nervos si Laura mai ca avea putin si plangea la subiectul III. Ma bucur ca satenul meu a terminat, i-a predat testul si s-a intors in banca. STAI, CE?! I-AM ZIS "SATENUL MEU"? BAI... CE AM AZI? TREBUIA SA FIE BLONDUL MEU ADICA IGOR, NU DIMA! Sper sa nu ma indragostesc de el ca ar fi prea exagerat, tampit si ciudat, iar noi trebuie sa ramanem cei mai buni prieteni! 
Lasand chestiile astea de-o parte incep sa-i scriu un biletel daca stie ce-i cu Nebunu', dar a zis ca nu stie nimic. Dima cand minte scrie foarte frumos, deci... Cred ca stie ceva si mi-e ca a facut o prostie... Dima maica, apoi cred ca primesti o exmatriculare de toata frumusetea la ce prostie ai facut.
Venind vorba de teste... Cred ca toata clasa va avea note mici. Nici cu farmece si descantece nu poti lua o nota mai mare...
Nici n-am realizat cat de repede a trecut ora si ne ducem direct in pauza.

***

Obositi de la atata facultate ajungem intr-un final acasa, iar eu ma trantesc pe pat, numa bine. Dar hey! N-am zis nimic de faptul ca Dima s-a pus pe mine si distanta dintre noi era minuscula.
-Ce faci pe mine?
Cum ma asteptam, nu mi-a raspuns.
-Daca ma saruti, iti crap capul si stii ca vorbesc foarte serios.
-Dar stiu ca si tie iti place.
Atat i-a trebuit sa spuna ca deja se incinsese atmosfera pe aici. Imi vine sa-i dau una in cap, dar in acelasi timp sa-l sarut nebuneste.
-O sa-ti dau voie sa ma saruti doar cu o conditie!
-Hopa! Ce conditie?
-Spune-mi ce i-ai facut la prof de era ca balaurul.
-Chiar conteaza?
-Chiar nu vrei sa ma saruti?
-Bine... Poate o sa sune ciudat, dar...--
-Dar?
-Eu, Igor si cativa baieti am mers la masina lui si i-am taiat cauciucurile--
-Dar asta nu-i ciudat. Sunteti doar dementi, iar voi ati avut mare noroc ca nu erau camere de filmat.
-Asta nu e tot. Mi-e cam rusine sa o spun...
-Ascult!
-Jason si Eric au dat laba pe masina, iar Daniel a desenat cu carioca penisuri pe ea.
Okay, mor! Deci mor! In cazul in care aveti un astfel de profesor si vreti sa-i faceti ceva la masina, mai bine nu o faceti! Jason, Eric si Daniel nu sunt bune exemple!
-Acum, primesc cadoul?
Pactul e pact. Sincera sa fiu, saruta bine si nu prea as mai vrea sa ma despart de el. Incepem sa ne sarutam cu pofta, iar la Dima e pofta aia inca din liceu. O face cu atata iubire si pasiune. Acum coboara la gat si ma face sa gem.
Dima:
Asta e a doua oara cand am sarutat-o si cred ca si ei ii place fiindca daca nu i-ar fi placut, ar fi spus si m-ar fi dat la o parte de pe ea. Coborand mai jos, incep sa o sarut pe gat si ii fac putin cate putin hickey, iar cand geme incepe sa-mi placa si sa o doresc si mai mult. Cum am mai zis: ma innebuneste! Ma duc din nou la buzele ei, dar de data asta limbile noastre se joaca si nu-i doar atat! O mai musc putin din buza pentru ca ador sa o aud cum geme.
Samantha:
Incep sa ador jocul asta. Dima stie ce face. Dima e primul baiat care m-a scos asa din minti si n-am sa uit treaba asta cat o-i trai!
Brusc, imi da tricoul jos...
-Ce crezi ca faci?
-Nu esti pregatita, nu?
-La mine e mai complicat si nu stiu daca o sa accepti sau nici nu stiu cum vor fi lucrurile... Dima, daca vom fi impreuna sau voi fi cu alt baiat, iti spun de pe acum ca eu o voi face doar dupa casatorie! Imi pare rau...
-Inteleg si iarta-ma.
-Nu-i nimic. spune fata si il pupa pe frunte

O noua viata Volumul IIUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum