Capitolul V

14 2 0
                                    

-Bowman! Hey! BOWMAN!
-HAH? Ce? Unde sunt?
-Esti in sala de cursuri si e pauza, domnisoara! Cum ti-ai permis sa dormi in ora mea? Am sa-l sun pe tatal tau si am sa-i spun despre aceasta lipsa de respect! Acum, iesi din clasa!
Imi iau geanta si ma duc. Ce o sa rezolve ca-l va suna pe tata? O morala si nimic mai mult. Stiu cum e.

***

Am terminat si mizeriile alea de cursuri si ma duc acasa. Nu s-au intamplat cine stie ce lucruri, dar trebuie sa recunosc un lucru: Igor e super frumos, il ador. Desi ne cunoastem de cateva ore, m-a dat pe spate, dar si pe ceilalti, iar acum in facultate exista doar 2 bunaciuni: Dima si Igor. Din pacate, tot n-a scapat de fane.
Intrand in casa, aud niste rasete. Se aud rasul tatei si al unei femei ce mi se pare ca o cunosc. Ma duc in bucatarie si-l vad pe tata cu SCORPIA DE SABRINA???
-Buna, draga? Cum a fost azi?
-Asta ce cauta aici?
-Te rog sa vorbesti respectuos! Ea va fi--
-Ea va fi ce, tata?
-Ea va fi sotia mea...
Omul asta e nesanatos la cap? Cum s-o ia p-asta de sotie? E cu 6 ani mai mare ca mine! Desi tata are niste ani, ii lipseste o doaga.
-Tata, n-ai cum! Tu nu constientizezi diferenta de varsta? Ar putea sa-ti fie fiica! Am crezut ca ai fost cu ea doar ca sa te distrezi... Nu, eu asa ceva nu accept. Tata, ai de ales: pe mine sau ea. Daca o alegi pe ea, cu mine ai terminat-o definitiv si ma mut din casa asta!
Tata se pare ca a amutit si are o fata de "Sper ca nu vorbesti serios", dar nu se mai poate. Femeia asta nu o sa faca niciodata parte din familia asta, sa fie clar! Desi are 26 de ani, e o scorpie. Asta vrea doar sa-l manance de bani si nimic mai mult.
Nervoasa, ma duc la mine in camera si ma trantesc in pat. Trebuie sa gasesc neaparat o solutie prin care sa-l despart de pațachina asta si poate reusesc sa-l impac cu mama fiindca locul lui este langa ea! Inca sunt sigura ca ei doi se mai iubesc, dar o fac pe orgoliosii.
*cioc-cioc* -Pot sa intru?
-Nu, nu poti! Pleaca din camera mea si din viata tatei.
Dar se pare ca s-a autoinvitat si a intrat.
-Asculta, imi pare rau ca nu-ti convine, dar eu chiar mi-as dori sa ne intelegem si poate sa devenim prietene.
-Asculta si tu, noi doua nu ne vom intelege niciodata sau mai ales sa fim prietene. Tu esti o pitipoanca ce vrea doar banii tatei si nimic mai mult, iar tu sa intelegi un singur lucru: tata inca o mai iubeste pe mama.
-Pe cine, ma? Pe betiva aia?
In secunda doi ma ridic din pat si ii strang claia aia de par in mana mea.
-Ba, fetito! Tu chiar vrei sa ai un permanent? Spune-mi, ca te rezolv! O singura data s-o mai jignesti pe mama si sa vezi ce tunsoare chic o sa ai incat
te vei intreba Dar de ce n-am par?
-Vrei sa vezi cine domina? JAAAAAAAMES!
Il aud cum urca treptele, d-abia astept sa vada imaginea asta.
-Sam, ia mana dupa ea. (S)
-James, eu am vrut doar sa ne imprietenim, dar a sarit ca nebuna la mine si m-a luat de par si m-a amenintat. (S)
-NU E ADEVARAT! MINTE! S-A LEGAT DE MAMA SI STII CA NU ACCEPT ASTA!
-Sam, din momentul asta nu mai ai voie s-o vezi pe mama ta! (J)
-POFTIM? TU-TI BATI JOC DE MINE? DIN CAUZA ASTEIA NU MAI POT EU? Se vede tata pe cine ai ales... Cu mine ai terminat-o... Imi iau hainele si ma mut si fi sigur ca nu la mama.
-Samantha, iti interzic sa faci asta! (J)
-E prea tarziu, tata. Eu nu te mai ascult... Iesiti afara, amandoi!
O las pe nemernica aia si trantesc usa. Imi iau valiza pentru a-mi pune hainele. Din pacate, nu ma pot muta la mama fiindca isi va da seama ca sunt acolo si ii voi face probleme, asa ca ma voi muta la Dima o perioada de timp pana imi voi gasi undeva unde sa stau.
Am terminat si acum cobor scarile, iar tata tot incearca sa ma convinga sa raman, dar a ales deja si nu vreau sa fiu impotriva fericirii lui.
I-am relatat si lui Dima toata faza si mi-a spus ca ma primeste cu cea mai mare placere. Inca sunt suparata pe tata pentru ce a putut sa faca, dar sa se ajunga la casatorie... E prea mult.
-Hai, mai... Gandeste-te... Poate taica-tu chiar o iubeste si ea la fel...
-Dima... Eu cred ca te-ai lovit la cap... Cum ma omule sa zici asa ceva? E mai mare decat noi cu 6 ani... Femeia aia poate sa-mi fie sora, iar lui fiica. Nu-i normal ce se intampla.
-Eu daca as fi fost taica-tu si tu Sabrina, te-as fi luat sincer.
Si ma uit la el cu o mutra de "Ce, ma?", la care-mi spune ca doar a glumit.
-Termina cu aceste "glumite" neamuzante.
Stiu ca nu glumea... Dar cum am zis, nu ma atrage... Pe de o alta parte exista cineva de care, asa putin, imi place ca sa zic asa si acela este Igor. Igor e foarte diferit fata de Dima si are un acel ceva care m-a fermecat. Lui n-ai cum sa-i rezisti. Doar cand il vezi, observi cat de perfect l-a facut mama natura... Si ce zic eu aici? Trebuie sa-mi iau gandul de la el, dar nu pot.
Ma schimb in pijamale, ma pun in pat si ma uit pe tavan, iar gandurile imi zboara cand la tata, cand la mama, cand la Igor. Lui Dima nu i-as putea spune ca-l simpatizez pe Igor deoarece  s-ar simtii nasol, l-as face sa sufere si nu vreau asta. Daca as fi fost iubita lui, as fi simtit ca relatia noastra n-ar ajunge nicaieri si nici macar nu suntem compatibili ca sa poti spune ca ne potrivim, dar cu Igor sigur vad ca relatia sa continue si poate va ajunge la punctul ala mare, iar Dima sper sa-si gaseasca fericirea alaturi de altcineva pentru ca noi doi nu putem fi. Noi ca un cuplu nu exista.
Oboseala isi face prezenta si incet-incet pasesc in lumea viselor.

O noua viata Volumul IIWhere stories live. Discover now