(Κεφαλαιο 46ο) I should have let you explain. = Επρεπε να σε αφησω να εξηγησεις.

2.5K 201 0
                                    

Μερια της Kelsey:

"Jeremy..." H Pattie αρχισε αλλα την διεκοψε συντομα ο Jeremy.

"Δεν σου ειπα, οτι απαγορευεται να εισαι σε αυτο το σπιτι?" Ο Jeremy κοιταξε τον Justin με αηδια, εκανε την καρδια μου να θρυμματιστει.

Ο Justin φαινεται να εμεινε αμιλητος σε αυτο το σημειο επειδη δεν ειπε λεξη. Αντι γι'αυτο, κοιταξε τον πατερα του σοκαρισμενος.

"Μπαμπα..." Ο Jaxon μουρμουρισε, νιωθοντας την ενταση αναμεσα μας.

Ο Jeremy, ωστοσο, μας αγνοησε ολους. "Τι νομιζεις οτι κανεις σε αυτο το νοικοκυριο?"

Ο Justin εγλειψε τα χειλη του. "Επισκεφτηκα την οικογενεια μου. Τι νομιζεις?"

"Οικογενεια?" Ο Jeremy γελασε. "Ποια οικογενεια?" Μας εδειξε ολους με ανοιχτα χερια. "Δεν βλεπω την οικογενεια σου τριγυρω." Κουνωντας το κεφαλι του, ο Jeremy χλευασε. "Απο οσο ειμαι ενδιαφερομενος δεν εισαι τιποτα για μας."

"Jeremy!" Η Pattie φωναξε: η φωνη της βλοσυρη. "Μην τολμισεις αναφερθεις σε εμας με αυτον τον τροπο. Ειναι ο γιος μου-ο γιος μας!"

"Οχι για μενα, δεν ειναι! Απο τοτε που εγινε κακοποιος, ολος ο σεβασμος μου βγηκε απο το παραθυρο." Ο Jeremy φωναξε. "Και ο θανατος της αδελφης σου ηταν το τελος." Χτυπησε ενα δαχτυλο στο στηθος του Justin.

"Μην αναφερεις την Jazzy σε αυτο!" Ο Justin φωναξε.

"Γιατι οχι? Δεν ειναι εδω για να το σταματησει!" Ο Jeremy φωναξε. "Εισαι ο λογος που ειναι νεκρη!"

"Jeremy, αρκετα!" Η Pattie φωναξε.

"Σου ειπα να φυγεις και να μην ξαναρθεις ποτε, αυτο ηταν για παντα. Ποτε δεν ειπα οτι ηθελα να ξανα δω το προσωπο σου απο τοτε."

Το στηθος του Justin πηγαινε πανω κατω σε θυμο, το προσωπο του κοκκινο, εκανε γροθιες στα πλευρα του. "Ξερω οτι ηταν λαθος ο ερχομος μου εδω." Αρπαζοντας το χερι μου, ο Justin με τραβηξε. "Ελα Kelsey, φευγουμε." Προσπερνωντας τον Jeremy, ο Justin αρχισε να πηγαινει προς την πορτα.

"Βλεπεις τι κανεις?" Η Pattie φωναξε. "Ειναι ο γιος μας, Jeremy!"

Danger(Greek Translation)Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα