(Κεφαλαιο 12ο) You're crazy, you know that? = εισαι τρελη, το ξερεις;

3.7K 245 0
                                    

Βρηκα τον εαυτο μου ξαπλωμενο στο κρεβατι σκεφτοντας καποια πραγματα -σκεφτοντας για τη ζωη και αυτο δεν ειναι καλο πραγμα. Βλεπεις, εχω την ταση να σκεφτομαι πολυ. Γι'αυτο μισω να ειμαι ξυπνια οταν προσπαθω να κοιμηθω. Προτιμω να χτυπησω το κεφαλι μου σε εναν τοιχο απο τουβλα αντι γι'αυτο. Αποκαλεσε με τρελη αλλα με ενοχλει να σκεφτομαι για οτιδηποτε τοσο πολυ.

Αναστεναζοντας, ανασηκωθηκα στο κρεβατι, τριβοντας εντονα τους καρπους μου, προσπαθωντας να ηρεμισω πριν τρελαθω.

Ειναι σχεδον δυο το μεσημερι και ειμαι εξαντλημενη ακομα αλλα δεν μπορω να κοιμηθω και δεν εχω ιδεα γιατι.

Οι γονεις μου ειναι στη δουλεια και δεν θα εχουν επιστρεψει μεχρι αργοτερα. Ειμαι κολλημενη εδω επιπλεοντας στις σκεψεις μου.

Μακαρι να μην ημουν τιμωρημενη. Θα ειχα φυγει και θα ειχα παει στο σπιτι της Carly ή κατι τετοιο.

Βγαζοντας την κουβερτα απο το σωμα μου, μετατοπιστηκα γυρω ετσι ωστε τα ποδια μου κρεμονταν απο το κρεβατι. Κοιτωντας τριγυρω προσπαθουσα να βρω κατι που θα μπορουσε να παρει το μυαλο μου απο τις σκεψεις μου. Αλλα δεν ημουν τυχερη.

Οι γονεις μου πηραν τα παντα. Την τηλεοραση μου, τον υπολογιστη, το iPod, το λαπτοπ, το mp3(μην ρωτησεις γιατι εχω ακομα mp3 δεν ξερω καν γιατι), και το κινητο μου.

Ναι, πηραν το κινητο μου μολις μια ωρα μετα απ'οταν μπηκα κρυφα στο σπιτι. Κατι το οποιο, καταφερα ασφαλης. Δεν με επιασαν αυτη τη φορα. Μακαρι να ημουν τοσο τυχερη και την προηγουμενη φορα.

Λοιπον, τωρα, ειμαι κολλημενη εδω, στο σπιτι, βαριεμαι, κανοντας απολυτως τιποτα και σκεφτομαι τα παντα.

Συροντας τον εαυτο μου εξω απο το κρεβατι, κατευθηνθηκα προς το μπανιο βγαζοντας τα ρουχα μου, τα πεταξα στο καλαθι πριν μπω στην ντουζιερα οπου γυρισα τα κουμπια και αφηνοντας το ζεστο νερο εναντιον μου.

Αυτο αισθανθηκε σαν σεξ -συγγνωμη για την εκφραση.

Βαζοντας σαμπουαν με την παλαμη μου στο κεφαλι μου αρχισα να το τριβω. Εκλεισα τα ματια μου, αισθανοντας ανακουφιση. Η καλυτερη ωρα της ημερας ειναι οταν κανω μπανιο γιατι ειμαι εντελως μονη χωρις παρεμβασεις και μπορω να μεινω οσο θελω -βασικα οσο το νερο ειναι ζεστο, πριν γινει παγωμενο.

Danger(Greek Translation)Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα