Danger(Κεφαλαιο 51ο) -my girl was a badass. = -το κοριτσι μου ηταν σκληρο.

2.7K 189 3
                                    

Μερια του Justin:

"Το στο διαολο κανεις εδω Kayla?" Γρυλισα πικρα, χωρις να την θελω κοντα μας, ειδικα στην Kelsey.

"Τι?" Τεντωσε το τελειο σχηματισμενο λεπτο φρυδι της. "Δεν νομιζες οτι θα εχανα το παρτι, ετσι δεν ειναι?" Τα κοκκινα πασαλειμμενα χειλη της γυρισαν σε ενα χαμογελο.

"Ναι? Λοιπον δεν εισαι ευπροσδεκτη." Φωναξα.

Στενευσε τα ματια της πανω μου. "Λες και με νοιαζει οτι νομιζεις." Ειπε, τα ματια της πεταγαν στιλετα πανω μου. "Ειμαι και εγω μερος αυτης της ομαδας Bieber, ειτε σου αρεσει ειτε οχι."

"Δεν σημαινει οτι πρεπει να σε συμπαθω." Φωναξα αηδιαστικα. "Λοιπον γιατι δεν κανεις μια χαρη σε ολους μας και φυγε? Κανενας δεν σε θελει εδω."

Ολοι μας κοιταξαν, χωρις να ξερουν τι να πουν ή τι να κανουν. Τα αγορια ειδικα ηξεραν οτι οταν γινοταν κατι τετοιο, κανεις δεν μπορουσε να το σταματησει. Θα καναμε ο,τι θελαμε τελος παντων.

"Σε γαμω Bieber."

"Και να πιασω STD(σεξουαλικη ασθενεια)? Δεν το νομιζω." Χλευασα.

"Καλυτερα να προσεχεις το στομα σου, Bieber. Νομιζω οτι ειναι θεμα χρονου να αρχισεις να μου φαιρεσαι με σεβασμο αλλωστε ενα STD δεν σε σταματουσε πριν." Χαμογελασε.

"Σεβασμος?" Τονισα με ενα δυνατο γελιο, κουνωντας το κεφαλι μου. "Τι σεβασμος γλυκια μου? Αν δεν μπορεις να σεβαστεις καν τον εαυτο σου πως περιμενεις να σε σεβαστω εγω?"

Το προσωπο της επεσε και θυμος την κατεβαλλε, το προσωπο της εβγαζε καπνους. "Εισαι μια θλιβερη δικαιολογια για ανθρωπο, το ξερεις αυτο?"

"Το προτιμω απο το να ειμαι μια αχαϊρευτη τσουλα σαν εσενα."

Αυτο την εφτασε εξω απο το ακρο επειδη προσπαθησε να με χτυπησει αλλα ο Bruce την κρατησε πριν μπορεσει να απλωσει χερι πανω μου. "Ενταξει, σταματηστε το!" Φωναξε, προσπαθωντας να συγκρατησει την ξεφρενη Kayla.

Απελευθερωσα τα χερια μου απο την Kelsey, αφηνοντας τη να στεκεται διπλα μου και η Kayla καπως ελευθερωθηκε.

Danger(Greek Translation)Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα