(Κεφαλαιο 17ο) You trust her. = Την εμπιστευεσαι.

3.8K 234 8
                                    

Πλευρα του Justin.

"Τι στο διαολο εννοεις οτι ξερει?!" Ο Bruce φωναξε καθως σηκωθηκε απο τον καναπε στο σαλονι.

Γουρλωσα τα ματια μου, ανασηκωνοντας τους ωμους. Ειλικρινα, το μετανιωσα που ανοιξα το στομα μου σε αυτον τον ηλιθιο. Δεν επρεπε ποτε να αναφερω την Kelsey και πως με εδεσε.

Προχωρωντας προς το μονοπατι για την πορτα, την χτυπησα μερικες φορες, γνωριζοντας οτι τα αγορια ειναι μεσα επειδη τα αυτοκινητα τους ηταν παρκαρισμενα στο δρομο. Πιανοντας το πλευρο μου, πηρα μια βαθια αναπνοη, μετρωντας ως το 10 για να μεινω ασφαλης καθως περιμενα ανυπομονα να ανοιξουν την γαμημενη πορτα.

Τελικα η πορτα ανοιξε, και ο Bruce εμφανιστηκε.

Αω, γαμωτο. Σειρα εχει η ηλιθια ερωτηση.

"Τι στο διαολο σου συνεβη?" Χασμουρηθηκε καθως με κοιταξε περιεργα. Δεν ηταν εντελως εκπληκτος. Ειμαστε συνηθισμενοι σε τετοιου ειδους σκατα.

"Luke." Μουρμουρισα, σπρωχνοντας τον Bruce μεσα στο σπιτι οπου ειδα τα παιδια στο σαλονι να παρακολουθουν τηλεοραση. Ολοι γυρισαν για να με κοιταξουν.

"Τι στο διαολο εννοεις ο Luke?" O Bruce εκλεισε την πορτα, ακολουθωντας με.

Καθισα σε μια καρεκλα, περνωντας το χερι μου προς τα κατω στο προσωπο μου τριβοντας το αγρια. Οι ανθρωποι εδω τριγυρω πραγματικα ηξεραν πως να μου σπανε τα νευρα. "Ξερεις, οταν με εστειλες εξω για κατι δουλειες?"

Εγνεψε.

"Ναι, λοιπον, μπηκα στο εδαφος των Βασιλιαδων και ο Luke ετυχε να βρισκεται εκει. Ηρθε κοντα μου καθως αρχισε να με βριζει υστερα μου εδωσε μερικες μπουνιες, απεφυγα τα χτυπηματα ενω παλευαμε και μετα, εβγαλε ενα μαχαιρι και με μαχαιρωσε. Οι αντρες του ηρθαν και τον τραβηξαν μακρια, λεγοντας του οτι ειχαν κατι δουλειες να κανουν και εφυγαν." Θυμωσα καθως οι σκηνες περασαν απο το μυαλο μου, ο πονος στο πλευρο μου μεγαλωσε καθως το αιμα μου εβραζε.

"Θες να μου πεις, ηρθε για κανεναν γαμημενο λογο και σε μαχαιρωσε?" Ο Bruce, που τωρα καθοταν στον καναπε διπλα απο τα παιδια, με κοιταξε παραξενα.

Danger(Greek Translation)Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα