τιzєииєgγє∂ικ ℓєνє́ℓ

45 8 8
                                    

Gyarkonok lettem. Eleinte nem voltam benne biztos, ráadásul még nagyon sok van hátra, hogy le is debütáljunk, de motivált vagyok.

Az előkészületeknél csak pár napot, majd hetet hiányoztam az iskolából, majd már magántanuló lettem, és végül be is költöztem a dormba, hogy semmi se terelje el a figyelmemet. Nagyon nehéz volt, de már kezdem megszokni, és már kezdem elfogadni a dolgokat körülöttem. 

A legnehezebb dolog az otthonom elengedése volt. A családom maradt a szülővárosomban, így egyedül kellett neki vágnom a nagybetűs életnek, de mai napra már egészen kellemes, ráadásul a srácok is itt vannak nekem.
Egy valami miatt viszont duplán is megszakadt a szívem. Nem tudtam elköszönni tőled. Nem tudtam elmondani az érzéseimet, nem tudtam oda menni hozzád, megölelni téged, és még utoljára megcsodálni bájos mosolyodat, és ragyogó szemeidet. Olyan hirtelen, egyről a kettőre történt minden, hogy szinte még most sem fogtam fel. Fájt a lelkem, és olyan volt, mintha hiányzott volna belőlem egy kis darab, amit ott hagytam neked, hogy mindig emlékezz rám. Nem akarlak elfelejteni, nem akarm elfelejteni a csodálatos érzéseket, és azt, hogy megtanítottad nekem mi az igaz szerelem. Már több, mint egy éve sóvárgok utánad, és nem hogy csökkent, de csak nőtt az irántad érzett kötődés. 

Hiányzol. Soha nem beszéltünk, soha nem volt közös témánk, soha nem mertem oda menni hozzád, még is olyan, mintha a barátnőmet kellett volna ott hagynom. Mintha tíz csodálatos hónapot kellett volna csak úgy magam mögé utasítanom, mely miattad volt annyira káprázatos. Csak remélni tudtam, hogy egy szép napon még találkozunk, és tényleg bevallhatok mindent. Te jó ég, egyszerűen minden egyes érzést feltárnék előtted, ami valaha is bennem kavargott, ha lenne rá lehetőségem. Elszúrtam, amiért nem cselekedtem korábban, és amiért csak vártam. Elcsesztem...

_________
Hi everyone! ^^ meghoztam a folytatást. Csodás hetem volt, nem akarom elkiabálni, de jól éreztem magam és feltöltött lelkileg^^ van egy előre megírt történetem, amin nagyjából május óta dolgozok, és azon gondolkodom, hogy ki tegyem e a hétvégén. Egy Jungkook fici lenne... Mit gondoltok? Lenne rá igény?

Remélem nektek is káprázatos napjaitok voltak, ha pedig nem, akkor se csüggedjetek, minden rendbe jön! 💜

~Zsuni~

letters; from him | ✔️Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang