κιℓєиϲє∂ικ ℓєνє́ℓ

40 7 0
                                    

Nem akartam hinni a szemeimnek, amikor megláttalak azzal a sráccal, aki köztudott, hogy egy nőcsábász. Ráadásul a szekrényeknél beszélgettetek, direkt úgy, hogy tökéletesen lássam, hogy milyen közel állt meg hozzád. 
Forrtam a dühtől, de nem tudtam mit csinálni. Menjek oda, és üvöltsek az arcába, hogy fejezze be, nem lehet ilyen közel a barátnőmhöz? Ez több okból is kivitelezhetetlen lett volna, kezdve mondjuk azzal, hogy legnagyobb bánatomra nem vagy a barátnőm, és legfőképp nem vagyok még csak a barátod sem, hogy egyáltalán bele tudjak szólni abba, hogy kivel beszélgess és kivel ne. Nem köszöntem, nem akartam félbe szakítani a csodás csevejeteket, és magamnak sem akartam több fájdalmat okozni. 
Az alatt a fél év alatt szinte soha nem beszéltél egy fiúval sem az iskolában, és pont vele kellett? Miért nem velem? Mi van meg benne, ami bennem nincs? Oké, ő rossz fiú, de miért kell minden lánynak a rossz srác, aki úgy is csak játszani fog az érzéseikkel, utánna pedig ott hagyja őket törött szívvel? Ezt nem értettem a nőkben, de valószínűleg soha nem is fogom. 

Bökte a csőrömet, hogy neki volt mersze oda menni hozzád, nekem pedig még mindig nem. Mi van, ha neked ő kell? Ha neked tényleg ő tetszik, sőt, mi van, ha te belé vagy szerelmes? Na akkor rohadtul pofára esek, és életem végéig bánhatom, hogy nem mentem oda hozzád, és egyetlen egy alkalmat sem használtam ki. Mert ez is benne lehet a pakliban. Nem tudtam a fejedben olvasni, nem tudtam, hogy mit érzel és ki iránt, így egy titkos könyv voltál a számomra. Nem tudtam eldönteni, hogy a tekinteted szerelmes, vagy csak jó szokásodhoz híven vele is kedves vagy. Nagyon reméltem, hogy csak a második, mivel a tudat, hogy esetleg más lesz majd melletted, más tesz majd boldoggá, és más ölelhet át, piszkosul fájt. Nem akartam, hogy helyettem más legyen ott veled, és mást szólíts a barátodnak.

_______________

Hi everyone! ^^ meghoztam a folytatást. Remélem tetszett. Hamarosan hozom a következő részt.
Csekkoljátok le a kiegészítő könyvet: letters; for him.

Legyen sziporkázóan gyönyörű napotok! 🎇💜

~Zsuni~

letters; from him | ✔️Where stories live. Discover now