нατο∂ικ ℓєνє́ℓ

44 8 0
                                    

Amikor megtudtam, hogy a nyelvi csoportod tanárja lebetegedett, és velünk lesztek össze vonva, azt hittem, hogy örömömben, és izgalmamban leforudlok a székről. Nyugtalanul fészkelődtem, és azon tanakodtam, hogy vajon kikhez fogsz ülni. Valószínűleg oda, ahova a barátnőid is, így nem sok esélyt láttam arra, hogy pont a mi asztalunkhoz foglalj helyet. De ma bebizonyosodott, hogy csodák márpedig léteznek, még akkor is, ha kilátástalan a helyzet. Az egyik barátnőd, aki jóban van a társaságunkban lévő egyik sárccal elindult felénk, így félénken, a szokásos mosollyal az arcodon te is követted őt. Lehuppantatok, te pedig pontosan velem szemben találtad meg az utolsó szabad széket. Próbáltam lazán, és nyugodtan viselkedni, nem kimutatni, hogy mennyire ideges vagyok a közeledben. Akkorát nyeltem, hogy szerintem még a terem másik végében ülő csendes stréber srác is hallotta, de igyekeztem menőnek tűnni, hátha így le tudlak majd nyűgözni.

Találkozott a tekintetünk. Ez volt a leghosszabb idő, míg lélektükreink egybe fonódtak, és örökre így akartam maradni. Elmosolyodtál, én pedig hirtelen azt sem tudtam, hogy mit tegyek. Nagy levegőt véve viszonoztam gesztusodat, bár szerintem inkább hasonlított egy vicsorra, mintsem egy mosolyra. 
Csoportos feladatot kaptunk, amit okosan fel kellett osztanunk magunk között. Nagy veszekedés lett belőle, mivel senki nem akart dolgozni, írni meg pláne nem, de te megoldottad ezt is. Nyugodtan elmagyaráztad, hogy ki kivel és mit fog csinálni, hogy ne legyen belőle galiba és hogy mindenki megnyugodjon. Amikor hozzánk értél az értelmezésben, és oda nyújtottad a lapot, nekünk is elmesélted, hogy mi lesz a feladmány. Kimondtad a nevemet. A te szádból sokkal jobban hangzik, mint a szüleiméből, mint a barátaiméból, vagy akárki máséból. Életem végéig el tudnám hallgatni bársonyos hangodat, mely csiklandozza hallójáratom minden szegletét, és úgy hat rám, mint egy nyugtató dallam. 
Próbáltam koncentrálni és figyelmen kívül hagyni a tényt, melyszerint te is ugyan annál az asztalnál ülsz, mint én. Te, aki minden egyes nap boldogságot okozol, aki megmutatta nekem mi az, hogy szerelem.

__________________

Hi everyone! ^^ itt a folytatás. Remélem tetszik :c
Csekkoljátok a kiegészítést, letters; for him.

Legyen rózsásan szép napotok! ^^ 🌹

~Zsuni~

letters; from him | ✔️Where stories live. Discover now