нєτє∂ικ ℓєνє́ℓ

41 8 0
                                    

Ma nem jöttél iskolába. Megijedtem, hirtelen azt hittem, hogy megint iskolát váltottál és anélkül elmentél, hogy tudtam volna róla, de aztán átgondolva a dolgot a reálisabb oldaláról, valószínűleg csak te is influenzás lettél, mint az iskola nagyjából fele. Kissé megnyugodtam, ám cseppet sem segített rajtam a tudat, hogy most valószínűleg otthon vagy, lázasan, és betegen, én pedig azon kívül, hogy nem láthatlak, még csak segíteni sem tudok. Így a napom közel sem volt olyan jó, mint szokott lenni, órán is nagyobb valószínűséggel kalandozott el a gondolatom, és az egyik dolgozatom katasztrofális lett, pont amiatt, mert nagyjából fél órán keresztül azon tanakodtam, hogy mikor gyógyulsz meg, így magára a tesztre már alig maradt egy negyed órám, ami természetesen nem volt elég.

Hiányzott a mosolyod, a nevetésed, melyet alig hallottam a folyosó másik végéből, a jelenléted és a tudat, hogy bármelyik pillanatban találkozhatunk az iskolában. Teljesen letörtem, és csak arra tudtam összpontosítani, hogy mikor láthatlak legközelebb. Ilyen az, amikor hiányzik valaki? Nagyon úgy tűnik. Az égető fájdalom, az üresség, ami majd' felemészt belülről, és a lehangoltság, ami egészen álmomig kísért. Ha ilyen az, amikor nem vagy a közelemben, amikor nem láthatlak naponta legalább egyszer, akkor magamhoz láncollak és soha nem engedlek el. És mi lesz, ha majd teljesen külön válnak útjaink? Amikor már az egyetem előtt állunk, esetleg egy teljesen más országa kerülsz, ha már többé nem láthatlak viszont? Nem akarok ebbe bele gondolni, nem akarok kockáztatni, nem akarlak elhagyni, de... Még csak az enyém sem vagy, akkor meg miről beszélek? 

Két választásom van; vagy össze szedem magam, és valamilyen formában elkezdek veled beszélgetni, vagy elfelejtelek, és soha többé nem gondolok rád, ezzel együtt pedig el is engedlek. Szorít az idő, nem várhatok örökre, magától nem fog semmi sem megtörténni, így cselekednem kell, de nagyon gyorsan.

____________

Hi everyone! ^^ meghoztam a folytatás, remélem tetszett^^
Ne feledjétek el lecsekkolni a testvér könyvet, letters; for him.

Legyen gyönyörű napotok! ^^ 💜

~Zsuni~

letters; from him | ✔️Where stories live. Discover now