ο̈το̈∂ικ ℓєνє́ℓ

48 7 0
                                    

Közeleg az év vége, én pedig attól tartok, hogy nem fogom tudni elmondani az érzéseimet, melyeket már majdnem egy fél éve táplálok irántad. Féltem, sőt, tuladjonképpen rettegtem tőle, hogy mit mondanál, ha csak úgy, egyik napról a másikra oda állítanék eléd, mondván; szeretlek. Minden bizonnyal kinevetnél, és elutasítanál, hisz ezt már egy párszor megkaptam. Mindig túl tettem magam ezeken, de ha a te szádból hallanám, egészen biztos, hogy nem tudnám túlélni. Ahhoz már túlságosan is szeretlek. Lehetséges ez? Anélkül, hogy beszéltük volna, hogy ismernélek, hogy hallottam volna is egy szót, ami nekem szól. Mindezek ellenére is beléd estem, és nagyon úgy néz ki, hogy nem tudok felállni, és, hogy őszinte legyek; nem is akarok. A kisugárzásod, és az az érzés, ami a hatalmába kerít akkor, amikor rád nézek, egyszerűen leírhatatlan. Nem tudtam, hogy mi ez, és lehet, hogy már szinte betegesen hatott, de nem tudtam irányítani. Elolvad a szívem, ha meglátlak, megtelik a lelkem boldogsággal, amikor meghallom a nevetésedet, és meglátom a mosolyodat, mely egész lényed legékesebb eleme. 

Senkinek nem árultam el semmit veled kapcsolatban, mindneki úgy tudja, hogy per pillanat senki sem érdekel, de jobb is ez így. Nem akartam, hogy esetleg mástól tudd meg. Mert őszintén el akartam mondani. Világgá akartam kűrtölni, és kiírni az iskola falára, de nem tehettem, legalább is még nem. Először időt akartam adni, és legfőképpen beszélni veled, hogy jobban megismerjük egymát. Hisz a neveden kívül alig tudtam rólad valamit. Engem nem zavart, így is gond és kérdés nélkül is feleségül vettelek volna, de nem ártana tudni, hogy esetleg van e valakid, tetszik e valaki, vagy melyik a kedvenc virágod, csak, hogy biztosra menjek.

Na de hogy kezdeményezzek beszélgetést? Nem mehetek oda csak úgy, hisz az még is csak furcsán venné ki magát. Egyetlen alaklom sincs, ahol probléma és feltűnés nélkül oda tudtam volna éstálni eléd, és csak szimplán megkérdezni, hogy miújság van. Ezen még gondolkodnom kell...

___________

Hi everyone! ^^ meghoztam a folytatást. Remélem tetszett. Nézzetek meg a kiegészítést is: letters; for him.

Legyen rózsásan gyönyörű napotok!🌹💖

~Zsuni~

letters; from him | ✔️Where stories live. Discover now