{3} Δυνάμεις; Δεν έχω...

60 9 2
                                    

<<Εεε Κατιααα...Που είσαι;; Έλα νταξει τέρμα το κρυφτό!! Εμφανίσου!! Θα πάω στην μαμά και στον μπαμπά!! Σε προειδοποιώ!!>>λέει η μικρή Μάντισον στην φίλη της την Κάτια αφού έπαιζαν κρυφτό και είχε περάσει πολύ ώρα που δεν την έβρισκε. Έκανε βόλτες σε όλη την αυλή σαν χαμένη. Όταν βλέπει μια Κάτια να αιωρείται στον αέρα και να κατεβαίνει σιγά σιγά στο έδαφος.

<<ΑΑΑΑΑ ΜΑΜΑΑΑ!!>>φωνάζει η Μάντισον και αμέσως όλοι βγαίνουν στην αυλή. Βλέπουν την Κάτια να αιωρείται και η Σαμάνθα, όπως και οι υπόλοιποι, έμειναν με ανοιχτό το στόμα. Η Σαμάνθα ύψωσε το χέρι της για να την κατεβάσει αλλά ο Έιντεν την απότρεψε και εκείνη τον κοιτάζει.

<<Τι κάνεις; Είναι στον αέρα μπορεί να χτυπήσει!>>

<<Αστην να δούμε αν θα τα καταφέρει και τι θα κάνει. Ούτως ή άλλως έτσι και πέσει ο Λουκ έχει καλύτερα αντανακλαστικά από εμένα και είναι πιο γρήγορος και θα την πιάσει..>> λέει και κοιτάζει τον Λουκ και ο Λουκ τον κοιτάζει πίσω γνεφοντας του καταφατικά. Η μικρή Κάτια ήταν μόλις 6 χρονών όταν έδειξε τις δυνάμεις της, ενώ η Μάντισον δεν είχε δείξει κανένα σημάδι.

Η Κάτια άρχισε να κατεβαίνει σιγά σιγά, όταν την βλέπουν να φτάνει στο έδαφος και να ακουμπάει το γόνατο της κάτω και να τους κοιτάζει.

Κάπως έτσι 👇

Ύστερα σηκώνεται όρθια και η μητέρα της τρέχει καταπάνω της και την αγκαλιάζει

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ύστερα σηκώνεται όρθια και η μητέρα της τρέχει καταπάνω της και την αγκαλιάζει.

<<Κοριτσάκι μου είσαι καλά;>>της λέει και εκείνη γνέφει καταφατικά, ενώ η Μάντισον πάει στην αγκαλιά της Μπέλας.

<<Μάντισον όλα εντάξει;>>τη ρωτάει ο πατέρας της.

<<Δεν θα βρω ποτέ τις δυνάμεις μου. Δεν είμαι τίποτα παρά μόνο μια άχρηστη! Δεν θα γίνω ποτέ σαν εσάς!>>άρχισε να λέει ενώ παράλληλα έκλαιγε. Η Μπέλα κοιτάζει τον Λουκ και ύστερα τον Έιντεν που ήταν δίπλα. Ο Έιντεν σκύβει και στέκεται δίπλα στην Μάντισον.

Το Υβρίδιο: Η επόμενη γενιάWhere stories live. Discover now