IX.

1.1K 48 4
                                    

,,Omlouvám se, lásko

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

,,Omlouvám se, lásko."

-_/-_{°<❣️>°}_-\_-

Další den se znovu sešlo pár upírů v obývacím pokoji, aby diskutovali o boji, který měl přijít brzy.

Katherine bylo trochu líto, že nemohla trávit tolik času s Rosalice, ale čím dřív se to vyřeší a skončí, tím víc bude mít času na Rosalice a bude ho mít tolik kolik jen bude chtít.

,,Aro nás chce ochromit dřív než zaútočí. Mě se pokusí zabít jako prvního, protože předpovídán jejich kroky." Řekl Edward.

,,Škoda, že nemáme váš štít." Řekl Garrett a podíval se na dvojčata. ,,V boji nám nepomůže." Řekla Katherine.

,,Ale můžete pomoct druhým, když je na ně přenesete." Řekla Tanya. ,,Jak to myslíš?" Zeptala se Katherine. ,,Když budete bránit jiné, než sebe." ,,To je možné?" Zeptala se Bella, ale Katherine to došlo.

Každý dar se dá předce rozvinout. Což znamená, že i štít.

,,Schopnosti se rozvíjejí, že ano?" Zeptala se Katherine a Carlisle přikývl. ,,Já je z počátku měla jen v dlaních. Teď je umím ovládat celým tělem." Řekla Kate a narážela na své elektrické šoky.

,,Jak to děláš?" Zeptala se Bella, ale Kate se trochu zarazila. ,,Pověz." Zavrčela Bella a vzala Kate za ruku. ,,Au."

,,Bello, nech toho." Řekla Katherine přísně.

Později stáli za domem Cullenových a Kate vysvětlovala dvojčatům jak na to. Katherine si myslela, že to pro ni bude těžké, ale k jejímu překvapení, jí to šlo skoro hned.

,,Musíte štít vizualizovat. Vidět, jak se pohybuje." Začala Kate a dvojčata začala. ,,Jejich barvu. Představte si, jak se zvětšují. Zkuste ho rozvinout kolem sebe." Pokračovala Kate.

Katherine si to zkusila zjednodušit a nepředstavovala si pouze nějakou mlhu, která se zvětšuje, ale pokusila si představit i jinou barvu.

A řekněme, že to bylo zajímavé, když před ní byla modrá mlha. Všichni se na ni překvapeně podívali a Katherine pokrčila rameny.

Katherine to zvládla udržet dokonce déle než Belle, ale pořád to nestačilo. Stále by nikoho nedokázala jen tak ochránit. Nebo aspoň ne na dost dlouhou dobu.

,,Asi potřebují motivaci." Řekla Kate a všichni se podívali na bratry. Jasper si všiml, že se Edwardovi moc nechce a je nejistý, takže to chtěl zkusit s Katherine jako první.

,,Já to vydržím." Řekl Jasper. ,,Jo, to říká každá." Řekl Garrett a Katherine se trochu zasmála. ,,Soustřeď se, Katherine ať ho to nebolí a ty se raději pořádně dívej, Bello." Ušklíbl se Emmett.

Katherine čekala, až se Kate dotkne Jaspera, a když se tak stalo, pokusila se použít štít, ale velmi dlouho to nevydrželo a Jasper nakonec skončil na kolenou.

Happy ending with my family (Twilight saga/Rozbřesk 2. č.)Where stories live. Discover now