VII.

1.1K 48 3
                                    

,,Rosalice, to je úžasné

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

,,Rosalice, to je úžasné."

-_/-_{°<❣️>°}_-\_-

Když se Katherine a ostatní vrátili z Denali, Carlisle už postal čtyry upíry. Katherine si všimla jejich rudých očí a měla trochu obavy.

Představili se jako Amun, Kebi, Benjamin a Tia.

Jediný, kdo Katherine přišel nejvíce sympatický, byl Benjamin, který tak jako Rosalice uměl ovládat živly.

Když Renesmee odtáhla ruku po té, co mu ukázala vzpomínku, vzal Benjamin její ruku a udělal malý vír.

Když byl trošku větší, Rosalice foukla a vír letěl pryč. Benjamin se ohromeně otočila na Rosalice a usmál se.

,,Benjamin ovládá živly, tak jako Rosalice." Řekl Edward Belle. ,,A můj dar je sebeovládání." Řekla Bella a Katherine protočila očima.

Hned na to, všichni uslyšeli v lese hluk a bylo jim jasné, že se blíží další upíři.

,,Kdo je to?" Zeptala se Katherine. ,,Senna a Zafrina. Z Amazonky" Odpověděl Edward. Katherine přišly jako indiánky.

Bella, Edward a Renesmee šli opatrně k nim, aby jim mohla Renesmee ukázat své vzpomínky.

Katherine věděla, že jejich příchod znamenal, že o jejich žádosti slyšeli i v nejzazších koutech světa a Katherine napadl další upír, který by mohl pomoct.

Chvíli po příchodu Senny a Zafriny, přišel další upír, kterého poslala Rosalie a Emmette, Garrett, který i když byl trochu zvláštní a živil se lidskou krví, Katherine mu důvěřovala a měla ho ráda.

Každý kdo přišel, byl přesvědčený.

Každý viděl pravdu o Rosalice a Renesmee a Katherine byla ráda za každou pomoc.

Další koho Carlisle přesvědčil, byli jeho kamarádi z Irska, kterým ale Katherine nejvíce nedůvěřovala.

Rosalie a Emmett poslali i další nomády, kterým Katherine také moc nedůvěřovala. Nebyla z toho zrovna ráda, ale každý upír se hodí.

,,Lásko!" Zakřičela Katherine, protože Jasper někam zmizel a Katherine se to popravdě nelíbilo. ,,Venku." Ozvala se odpověď.

Katherine přišla ven, kde viděla Jaspera s dívkou, která měla krátké, hnědé vlasy, malou postavu a rudé oči. Vedle ní stál muž, který vypadal ve stejném věku jako Jasper, Katherine a dívka. Měl také krátké vlasy, které měly světle hnědou barvu a podobnou postavu jako Jasper.

Katherine trochu naklonila hlavu na stranu a stoupla si vedle Jaspere, který ji vzal okolo pasu.

,,Katherine, tohle jsou mí přátelé Peter a Charlotte. Poznali jsme se, když je Maria proměnila. Pomohli mi utéct od Marii a já s nimi chvíli cestoval. Petere, Charlotte, tohle má žena Katherine." ,,Rádi tě poznáváme. Jasper už nám o tobě toho tolik řekl." Usmála se Charlotte. ,,Ráda poznávám Jasperovi kamarády." Usmála se Katherine.

,,No... teď ti ukradnu tvou ženu a půjdeme si povídat." Řekla Charlotte, vzala Katherine za ruku a šli do domu.

,,Slyšela jsem, že jsi mu zachránila život." Řekla Charlotte a Katherine se na ni zmateně podívala. ,,Když se chtěl nechat zabít Volturiovými." ,,Jo tohle." Přikývla Katherine.

Povídali si celkem dlouho a Katherine přišla Charlotte jako velmi sympatická dívka. Jen se potřebovala rozpovídat.

Byls totiž uzavřená a nezdálo se, že by jen tak důvěřovala lidem.

,,Katherine?" Zeptal se někdo a Katherine se otočila jen aby viděla Bree. ,,Bree, ahoj. Už je to dlouho." Usmála se Katherine a šla ji obejmout.

,,Slyšela jsem, že potřebujete pomoct." Řekla, když se odtáhla. ,,Ano. Děkuju, že jsi přišla." Poděkovala Katherine a byla velmi vděčná za její pomoc.

Čím více bylo upírů, tím více Quiletů se přidávalo do Samovi smečky. Pud je nutil přeměňovat se a připojit se ke smečce.

Nakonec se Carlisle a Esme vrátili s posledním svědkem. Ale vůbec nevypadal příliš nadšeně, že tam byl.

,,Kolik jich je?" Zeptal se Carlisle. ,,19. Máš dobré přátele. A přišla dokonce i Bree." Řekla Katherine. ,,A Alice?" Zeptala se Esme a Katherine smutně zakroutila hlavou a Esme ji objala.

,,Teď jsme všichni na Arově listině. Staletí na útěku, tos mi přichystal. Fakt přítel, Carlisle." Promluvil poprvé poslední svědek a Katherine se trochu zamračila.

,,Alistaire, pojď se seznámit." Usmál se Carlisle. ,,Už kdysi jsem řekl, že do boje proti Volturiovým nepůjdu." Řekl Alistaire. ,,K boji nedojde." Zamračila se Katherine. ,,Budu v podkroví." Řekl Alistaire, než opravdu zmizel v podkroví.

,,Jsem ráda, že tu má Rosalice někoho, kdo jí může pomoct s ovládáním živlů." Řekla Katherine, když mířili za dům. ,,To dopadne špatně." Řekl Carlisle a všichni se zasmáli.

,,Navrhla bych, aby jsme se vypařili do pokoje, ale dělat to s pocitem, že tě poslouchá každý v domě není moc příjemný." Zašeptala Katherine Jasperovi, když se dívala, jak se Rosalice snaží vytvořit plamínek ohně.

,,Počkáme do večera. Necháme Rosalice s Bellou, Rosalie a Renesmee a potom se vypaříme." Řekl Jasper a políbil Katherine na krk. ,,To je dobrý nápad." Usmála se Katherine a políbila ho.

,,Prosím, ne před dětmi." Ozval se Emmett vedle nich a někteří se na ně otočili a Katherine do něj strčila.

,,Zmlkni." Řekla Katherine a zamračila se.

,,Mami, tati, podívejte se." Rosalice ke svým rodičům šťastně přiběhla a v ruce udělala malý plamínek, který v sobě skrýval vločku, která se nerozpouštěla.

,,Rosalice, to je úžasné." Usmála se Katherine a dřepla si, aby byl stejně vysoká jako ona. ,,Naučil tě Benjamin ještě něco dalšího?" Zeptala se a Rosalice okamžitě přikývla.

Začala se soustředit a v jejích rukou se začala tvořit vodní bublina, kterou nechala spadnout na Emmetta a všichni se zasmáli.

,,To máš za to." Posmíval se Jasper.

Později večer se Katherine a Jasper vrátili k sobě domů, kde měli čas jen pro sebe.

,,Škoda, že teď nebude víc takových chvílí." Povzdechla si Katherine. ,,Tak si tuhle musíme pořádně užít." Zašeptal Jasper a začal jí líbat a postupně se přesunul až ke krku.

Katherine nahlas zasténala a zavřela oči.

,,Už jsi slyšet a o to jsem skoro nic neudělal." Ušklíbl se Jasper a položil ji na postel.

Trochu ji nadzvedl, aby jí mohl svléknout tričko a odhodil ho někam do rohu pokoje.

Jeho rty byly téměř všude a Katherine si to užívala.

Katherine mu začala rozepínat knoflíky jeho košile a nakonec ji odhodila někam do pokoje.

Jasper jí začal rozpínat podprsenku, kterou nakonec odhodil někam do rohu ložnice za tričkem a košilí.

Nakonec to pokračovalo další tři hodiny a potom u jen leželi vedle sebe a Jasper si hrál s jejími vlasy.

,,Myslíš, že to dopadne dobře?" ,,Neboj se, vše bude v pořádku. A potom i s Rosalice odjedeme na náš ostrov a stavíme pár týdnů jen mi tři." Řekl Jasper. ,,To zní jako dobrý plán." Usmála se a dala mu malou pusu.

Happy ending with my family (Twilight saga/Rozbřesk 2. č.)Where stories live. Discover now