III.

1.5K 62 6
                                    

,,Chceš si ji pochovat?"

Hoppla! Dieses Bild entspricht nicht unseren inhaltlichen Richtlinien. Um mit dem Veröffentlichen fortfahren zu können, entferne es bitte oder lade ein anderes Bild hoch.

,,Chceš si ji pochovat?"

-_/-_{°<❣️>°}_-\_-

Katherine se otočila na bok a podívala se na Jaspera, který si přestal hrát s jejími vlasy.

,,Bella a Edward jsou tady." Řekla. ,,A?" ,,Měly bychom jít za ostatními." ,,Co když se mi chce být jen s tebou?" Zeptal se Jasper. Katherine s úsměvem protočila očima a hravě ho uhodila do hrudi, než vstala.

,,Pojď. Už jsem příliš dlouho bez své malé holčičky." Řekla a začala se oblékat do čistého a nového oblečení.

Jasper vzal Katherine okolo pasu a společně šli do jiného pokoje za ostatními, kde byla už i Bella a Edward.

,,Zdá se, že Jasper a Katherine budou ještě horší." Ušklíbl se Emmett. ,,Už jste skončili?" Dodal Stefan a tentokrát se ušklíbla Katherine. ,,Ještě ne." Řekla a políbila Jaspera.

,,Kde je Rosalice?" ,,Bloncka ji ukradla." Odpověděl Seth, který stál vedle Jacoba u okna.

Najednou zazvonil mobil a Katherine a Bella se na něj okamžitě podívaly a přistoupily trochu blíž.

,,To je táta?" Zeptala se Katherine. ,,Volá dvakrát denně." Odpověděl Edward. ,,Už bude strachy bez sebe." Dodal Jacob.

,,Musíme mu říct, že jste nepřežily." Řekl Carlisle a Katherine se trošku zamračila. Bylo jí tak líto, že Charlie musel tolik trpět. Byl to její otec a už jen ta představa byla strašná. Nechtěla, aby "ztratil" obě dvě dcery v jeden den.

,,Potřebuje truchlit." Řekl Jasper a objal Katherine zezadu okolo pasu, když cítil její smutek. ,,Tak jo, uděláme to zítra." Řekla Katherine smutně za obě dvě sestry a otočila se k Jasperovi.

,,Bude mi to tu chybět." Řekl Emmett a vstal ze svého místa. ,,Vrátíme se. Jako vždycky." Uklidnil ho Carlisle.

,,Počkat." Zarazil se Seth. ,,O odchodu tu nebyla řeč." Dodal Jacob. ,,Když lidé uvěří v jejich smrt, nelze riskovat, že je spatří." Vysvětlil Carlisle.

,,Tak se prostě vypaříte?" Zeptal se Seth trochu naštvaně. ,,Sethe, my nemáme na výběr." Odpověděl Jasper a Katherine se na Setha smutně podívala.

Oba dva vlci se pohnuli ze svého místa a mířili ven, kde nasedli na jejich motorky a odjeli.

Katherine doufala, že neudělají žádnou hloupost, která by měla špatný dopad. Nechtěla, aby to bylo ještě horší. Věděla, že oba dva jsou plní špatných nápadů a nechtěla to všechno zhoršit.

,,Kam vlastně Rosalie vzala Rosalice?" Zeptala se Katherine. ,,Jsou tady za domem, ale nemyslím si, že vám ji Rose jen tak vrátí." Zasmál se Emmett.

Katherine protočila očima a šla se podívat za dům, kde se posadila vedle Rosalie a převzala si Rosalice.

,,Ukradla jsi mi mou nejoblíbenější neteř." Zamračila se Rosalie. ,,Ne, já si jen beru zpět svou dceru, kterou jsi mi ukradla." Ušklíbla se Katherine a dala Rosalice malou pusu na čelo.

Happy ending with my family (Twilight saga/Rozbřesk 2. č.)Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt