34.

1K 137 18
                                    

Uběhla jen hodina od chvíle, co kapitán se svým milencem, princovým strážcem, propadli do spokojeného spánu v náručí toho druhého. I princ už dávno klidně spal ve svém pokoji a nechával si zdát překrásný sen o králi a přitom netušil, že je mu blíž, než si myslel. 

Pirátská loď překročila hranici království kudrnatého krále. Právě v tom okamžiku nastala chvíle, na kterou čekala celé královská armáda. Jakmile byla pirátská loď dostatečné vzdálená od té pomyslné hranice země krále Harryho, vypluly dvě obrovské flotily, které již zmíněnou hranici začaly hlídat nejen, aby zabránili pokusům o útěk pirátům, ale také aby zabránili v cestě lodím, které se snažily piráty dohonit a získat prince Louise pro sebe. Král Harry totiž neměl v plánu se s někým o svého budoucího chotě dělit. 

Pirátská loď se mezitím stále více a více blížila k průplavu, jímž vedla cesta k Ostrovu Stínů. Ta nejvíce nebezpečná část z celé jejich cesty, avšak celá posádka tvrdě spala, jako kdyby se nic nedělo. Jediný pirát, který se na palubě nacházel, byl Zayn, který si vzal službu u kormidla. Byl však také velice ospalý díky rumu, jenž se mu stal společníkem v chladné noci a díky tomu si nevšiml, že se k nim pomalu blíží ta největší loď jakou král Harry měl.

Vojáci byli na svých místech a potichu vyčkávali na útok. Měli důležité úkoly. Jediný cíl, který je všechny spojoval. Zachránit prince Louise a zajmout piráty ať to stojí, co to stojí. Není snad ani důležité zmiňovat, že byli vojáci více než nervózní. Tohle byl veliký úkol a v případě selhání věděli, že by jejich král i přes svou srdečnost a velkorysost, nebyl rozhodně shovívavý. Proto se celá akce musela povést bez jakékoliv chybičky. 

Nebylo těžké se na pirátskou loď dostat. Jediný kdo na palubě byl, byl opilý Zayn a ten, když zahlédl muže na lodi si na tu dálku myslel, že jsou to členové jeho posádky. Už na ně chtěl zavolat. Zakřičet, co venku dělají tak pozdě v noci, avšak před tím než stihl cokoliv vykřiknout do tmy, mu byla zacpána ústa hedvábným bílým kapesníkem a jeho ruce byly násilím sundány z kormidla dvěma vojáky. Snažil se křičet, ale přes roubík, jenž mu byl uvázán okolo hlavy, jeho křik nedolehl dál než k nejbližšímu muži. 

"Odveďte ho do podpalubí!" zavelel rázně, ale stále potichu generál, jenž vedl celou akci a dva vojáci, jenž bez jakýchkoliv potíží svázali hnědookého Zayna, ho odvlekli i přes jeho motající se nohy na jejich loď, kde ho zavřeli do podpalubí. 

V tu chvíli začala ta největší akce. Hlasitý křik a rány se začaly ozývat na všechny strany, když vojáci vtrhli do chodby s pokoji a do podpalubí. Všichni museli z lodi pryč. Všichni piráti museli pod zámek a princ Louis musel být zachráněn. 

Piráti byli během několika vteřin hrubě vytaženi z jejich postelí. Boj doslova o život začal v každém pokoji. Piráti se nechtěli vzdát. Nechtěli zemřít. Bránili se všemi svými silami, kopali, mlátili, sahali po svých zbraních a mečích. Snažili se jakkoliv zachránit, avšak neměli žádnou šanci. Na jejich malou loď vtrhla snad celá královská armáda. Nemohli se ubránit takové přesile. 

Jen jedné místnosti se boj vyhnul. Všichni věděli jak princ Louis vypadá. Král nemohl dopustit, aby došlo k mýlce a princ byl zaměněn za jednoho z pirátů. A ve chvíli kdy jeden z mužů královské armády vtrhl do pokoje modrookého bruneta, neměl pochyby, že našel toho nejdůležitějšího muže na celé lodi. 

Následník byl vyděšený děním, jenž se odehrávalo za zdmi jeho pokoje. Netušil kdo jsou muži, jenž vtrhli na palubu, či z jakého království jsou. Už ani nedoufal, že by je mohl poslat muž, kterého miloval celým svým srdcem. I přes šero, které v pokoji panovalo díky plamenu svíčky, byl však schopný spatřit červenou uniformu s bílými kalhotami a proto si byl jistý, že pomoc právě přišla. 

Happy ever after- Larry|NiamWhere stories live. Discover now