0.15

341 43 19
                                        

Jaehyun ilk kez evine dönerken bu kadar sıkıldığından dolayı, kendisinin bile yapacağını tahmin edemeyeceği bir şey yapıyor, kendisine anonim olarak yazan kişiyle konuşmalarını okuyordu. Bu konuşmalar arasında, onu en çok merağa sokan şey kahverengi ve mavi olmuştu. Jaehyun bu renkleri seçmişti fakat, neden sormuştu bilmiyordu.
Hayatında bulunan şeyleri sorgulamaya başladı, özellikle de okulundaki insanları.

Uzun bir beyin fırtınasından sonra, evinin önüne geldiğini fark ettiğinde duraksadı ve seslice oflayarak ince parmaklarını yumuşak saçlarının arasından geçirdi. Ellerini tam saçlarından çekeceği an, arkasından geçen arabayla bakışları oraya kenetlenmiş ve elleri öylece kalmıştı.
Yarım yamalak açık olan pencereden, sadece saçları ve gözleri görünen Taeyong'u rahatça görebilmiş ve onun bir kediye benzediğini düşünüp gülümsemişti. Fakat günlerdir kaçırdığı bir ayrıntı vardı, ve Jaehyun bunu tam o an fark etmişti.
Bakışları, Taeyong'un dağılmış saçlarına takıldı. Kahverengi saçlarının üzerinde, parlak mavi tutamları görünce hızlıca arkasını dönmüş ve boşluğa lanet etmişti.
Taeyong değildir, diye düşündü Jaehyun.

Nedenini bilmediği bir şekilde, onun olabileceğini düşünmüyordu. Cebinden çıkardığı anahtarı kapının deliğine geçirmeye çalışırken, garip bir şekilde zorlanmış ve normalde olduğundan uzun sürmüştü bu süreç.
Kafasında dönen tilkilere rağmen kendini bir şekilde evine atmayı başardığında, kendisine atılan o müstehcen fotoğraflar gözünün önüne gelince yutkundu. O fotoğrafları Taeyong'un yüzüyle hayal ettiğinde, normalde olduğundan en az on kat daha kışkırtıcı gelmişti. Bu tahrik edicilik seviyesini, küçük Jaehyun'un yaklaşık beş saniye içerisinde alt tarafta bir çadır oluşmasını sağlamasından herkes anlayabilirdi. Arkadaşını hayal ederek böyle bir şey yapacak olmanın utancını zerre hissetmeden, elini penisine attı ve perdeleri tamamen kapalı olan salonuna ilerleyerek kendini koltuğa öylece bıraktı.
Şu an yemek yemesi, dinlenmesi gerekiyordu fakat cinsellik onun için bunlardan bir kaç adım daha önde olduğundan dolayı umursamadı ve pantolonunu sıyırarak sert aletinin ortaya çıkmasını sağladı.
Dünden hazırmış gibi bir hızla uzunluğunu kavramış ve vücuduna yayılan zevk dalgasıyla başını geriye atmıştı. Jung Jaehyun, özenle çizilmiş bir şaheser gibi görünüyordu ve kendisini dışarıdan göremediği için şanssız bile sayılırdı.

Fakat Jaehyun'un gözünde bir şaheser varsa o da Taeyong'du. Kabul etmek istemese bile, her bir detayının kusursuz olduğunu fark etmemek için kör olmak gerekirdi. Üstüne üstlük, eğer o fotoğrafların sahibi Taeyong ise Jaehyun kendini tutamayıp onun üzerine atlamak isteyebilirdi.
Ne yazik ki, şu an yalnızdı ve eliyle kendini avutmaya çalışmak canını yakmıştı. İyice yanmaya başlayan aletinin üzerinde hareket eden elini durdurup, gözlerini sıkıca kapattı.
Taeyong'un dizlerinin üzerinde durup, aşağıdan ona baktığını hayal ederken daha yeni temizlenmiş parkenin üzerine gelivermişti ve rahatladıktan sonra tek düşündüğü, bu pisliği neden yaptığıydı.
Sadece tembellik yapmak isterken, şimdi Taeyong yüzünden temizlemesi gereken bir yer vardı ve Tanrı biliyordu ki Jaehyun bunları ona ödetecekti.

___

oy fln verin üzülüyorum :(

puppet | jaeyongDonde viven las historias. Descúbrelo ahora