~21~

114 10 3
                                    

~FlashBack~

Moonbyul un zamanı daralıyordu git gide nefes almakta zorlanıyordu çünkü ilacın vakti geçmek üzereydi ama solar vermekte direniyordu.
Moonbyul zorlukla "Şunu ver ilk önce vakti geçmeden yapmalıyım sonra anlatırım" dedi . Hwasa ve Wheein sessizce sanki film izler gibi bu iki kızı izliyordu. Moonbyul iyice fenalaşarak dizlerinin üzerine çöktü Solarda telaş yaptı ve hemen iğneyi verdi Moonbyul iğneyi yaptı ve kendine gelmeye başladı. Yakalanmıştı bu sır gibi sakladığı hastalığı yüzünden hayatı mahvolmuştu ve şimdi bunu anlatmak zorundaydı ama nereden başlayacağını bilmiyordu...

~FlashBack Sonu~

Moonbyul ; Solar, Wheein ve Hwasa ya küçüklüğünden beri başından geçenleri, neden her zaman eldiven takması gerektiğini , insanlardan neden uzak durduğunu ve kimseyle temas etmediğini kısacası her şeyi anlatmıştı. Solar ve diğerleri şaşkın ve inanamaz bir şekilde onu dinliyolardı. Ama solar ın aklında bir çok soru vardı ama en önemlisi Moonbyul un bu olayların nasıl başladığını en başını yani çocukluğunu anlatırken ona tanıdık gelen birşeyler vardı. Ama bir türlü hatırlayamıyordu. Düşüncelerinden sıyrılıp Moonbyul u dinlemeye devam etti.

Moonbyul un bu zamana kadar neden böyle davrandığını artık biliyordu aralarındaki gerginlik bir nebzede olsa hafiflemişti ama bu aralarının tamamen düzeldiği anlamına gelmiyordu "En azından şimdilik" diye düşündü Solar.
Ama tek sorun o değildi Solar ın bir ilişkisi vardı ve artık Eric i eskisi kadar sevdiğini düşünmüyordu belkide onu hiç sevmemişti sadece Moonbyul u unutmaya çalışıyordu ama şuan herşey çok karışık bir hâl almaya başlamıştı. İlişkisi için Moon dan uzak durmalıydı ama daha bunu nasıl başaracağını bile bilmiyordu çünkü beraber bir grupta çıkış yapıcaklardı ve en önemlisi ise aynı evde kalmaları gerekliydi. RBW şirketinin CEO su da sanki Solara inat onları yakın tutmaya çalışıyormuş gibi odalarını karşılıklı yapmıştı. Her zaman onu görmesi gerekliydi ve bu Solar için kolay olucak gibi değildi.

Yemeklerini yiyip hesabı ödediler ve yeni evlerine doğru 4 kız birlikte yola koyuldu. Menajer leri dışarıda onları bekliyordu arabaya bindiler ve dışarıyı seyrederek sessiz bir yolculuk geçirdiler. Artık 4 kızın arasında bir sorun kalmamış gibiydi ama birbirleri ile nasıl konuşucaklarını bilemiyormuş gibiydiler. Menajer oppa arabayı durdurdu ve kızlara yurt dairesinin kapısına kadar eşlik etmişti. Sabah saat 8 de hazır olmaları gerektiğini ve çıkış yapmalarına az bi zaman kaldığı için fazla çalışmaları gerektiğini söyledi ve oradan ayrıldı.

Kızlar içeri girdikten sonra herkes odasına dağıldı ve biraz rahatlamak için üzerlerini değiştirip yatağa uzandılar sabah erken kalkmaları gerekliydi bu yüzden erkenden uyukuya daldılar.

Moonbyul alarmın sesi ile uyandı ve saate baktı. Saat 07.03 du oturur pozisyona geldi ve ellerini yukarıya kaldırarak gerindi sonra gözleriyle odanın her bir tarafını inceledi. Bu odada ilk gecesini geçirmişti ve bu son olmıyacaktı burda birçok gece geçiricekti. Umarım herşey güzel olur diye düşünerek yataktan kalktı ve odasında bulunan lavaboya doğru ilerledi. Ilık su ile kısa bir duş alıp çıktı dolabının karşısına geçip kendi tarzına göre döşenmiş olan dolaptan giyicek birşeyler aldı.

Saçlarınıda kuruttu saate baktığında 07.40 geçtiğini gördü . Telefonunu eline aldı kapıya doğru ilerledi tam kapıyı açtığı sırada Solar ı kapıyı tıklamak için elini kaldırmış bir vaziyette buldu aslında biraz şaşırmıştı ama buna alışması gerekiyordu çünkü aynı evde kalıyorlardı ve bu böyle devam edecekti. Solar elini indirip "Eee şey ben seni kahvaltı için çağırmaya gelmiştim birazdan menajer oppa gelir gitmeden birşeyler yiyelim diye şey etmiştik kızlar da meşgul olunca " dedi ama içinden kendine sövmemek için zor duruyordu sanki yaramazlık yaparken yada kimsenin görmemesi gereken birşey yaparken yakalanmışta kendini savunmaya çalışıyor gibi olmuştu. Moonbyul Solar ın bu haline gülümseyip " bende mutfağa geliyordum" dedi.

Birlikte yanyana mutfağa girdiler Wheein ve Hwasa yanyana oturuyordu solar ve Moonbyul da yerlerine oturunca kahvaltıya başladılar.

Saat 08.10 gece menajer kapıya gelmişti kızlara 08.00 hazır olun demişti ama 10 dakika geç kalmıştı.
Kızlar arabaya binip şirkete doğru yola çıktılar. Şirketin önüne gelince arabadan indiler ve binaya girdiler pratik odasına doğru ilerlerken Solar Eric i görmüştü gülerek yanına gitti sarıldı ve dudağına minik bir öpücük bıraktı bunu gören Moonbyul un başına kaynar sular dökülmüş gibi hissetti çünkü sevdiği kadın karşısında bir adamla sarmaş dolaştı belkide onun hiç olamayacağı bir şekilde yakınlardı Sarılıyorlardı, öpüşüyorlardı. Moonbyul un gözleri dolmuştu elleri titriyordu hemen oradan ayrıldı ve koşarak uzaklaştı nefes almakta zorlanıyor gibiydi. Binadan çıktı ve olabildiğince hızlı koşarak uzaklaştı ordan.

Nereye gittiğini bilmiyordu yada nereye gideceğini sadece koşuyordu yanaklarında ki ıslaklık tan ve gözlerinin bulanıklaşmasından ağladığını anlamıştı. Koştu koştu ve koştu sonra koşacak mecâli kalmadığında ve ayakları onu daha fazla taşıyamadığında yere döktü ve ağlamaya başladı. Nefesi düzensizleşmişti elleri titriyordu elini kalbine koydu ve çok hızlı atıyordu gözleride bulanıklaşmıştı. Kriz geçirdiğini fark etti ama yanında çantası yoktu hâliyle ilacıda. Moonbyul gözlerini daha fazla açık tutamıyordu ve olduğu yere yığıldı.

Arkasından koşarak gelen ve bunu gören Solar telaşla daha hızlı koşarak Moonbyul un yanına geldi. RBW binasından Moonbyul u koşarak çıktığını görünce telaşlanmış ve peşinden gitmişti başkan bişey olduğu nu düşünsede Eric ile yaptıkları aklına geldi ve kendine kızdı çünkü Moonbyul un onu sevdigini biliyordu ama neden böyle yapmıştı bian için Eric i görünce dürtüsel olarak yapmıştı aslında onu ama Moonbyul un yanında yapmaması gerekiyordu.
Ne kadar arkasından seslensede sesini duyuramadı çünkü Moon ondan uzaktı ve bâyâ hızlı koşuyordu. Bir zaman sonra Moonbyul un yere çöktüğünü görünce yavaşladı kızın yorulduğu için böyle yaptığını zannediyordu ama bayıldığını görünce tekrar hızlı koşmaya başladı hemen Moonbyul un yanına giderek yere çöktü. Rengi solmuştu ve hiç iyi gözükmüyordu hemen ambulans ı aradı ve ambulansın çabuk gelmesini umut ederek bekledi. Bu süre zarfında Moon a sesleniyordu ama ne bir ses nede bir tepki alabiliyordu.

Aradan 5 dakika geçmişti ve ambulans sonunda gelmişti orada Moonbyul u kontrol ettiler ve hemen hastaneye kaldırdılar. Solar ı ambulans a almamışlardı oda şirket binasına geri dönüp olanları anlattı ve hemen Moon un kaldırıldığı Seoul Medical Center Hastanesi'ne gittiler.

Girişte bulunan görevliye Moonbyul un nerede olduğunu sordular. Moonbyul yoğun bakıma alınmıştı ve durumu hiç iyi değildi. Hemen yoğun bakımın önüne gittiler ve beklemeye başladılar içeriden bir doktor çıktı ve ona hemen Moonbyul un nasıl olduğunu sordular.

Doktor ; " Hastanın durumu kritik dünyada  bu hastalığı taşıyan bilindik pek insan yok toplasan 2 veya 3 hasta vardır ve Moonbyul da onlardan birisi bu hale nasıl geldi bilmiyorum zaten ilacını da almamış yada almaya zamanı kalmamış. Vücudunu ve hastalığını zorlıyacak bir şok yaşamış ve bu gücünü tüketmiş yorgun düşmüş ve bilinci kapalı, eğer biraz daha geç kalınsaydı durumu kestiremiyorum. Yani dediğim gibi bu hastalık çok nadir bişey o yüzden sonuçları hakkında kesin birşey söyleyemiyoruz ama hastanın kötü durumlardan yada onu şoka uğratacak durumlardan uzak kalması gerek eğer bir daha bu tarz bir duruma mağruz kalırsa kurtulamayabilir."  Dedi ve oradan uzaklaştı.

Doktorun dediği şeyle şok olmuştum.
Yani bunlar benim yüzümden olmuştu lanet olsun benim yüzümden olmuştu ve o sevdiğim kadın benim yüzümden ölebilirdi....

~BÖLÜM SONU~




Miss A kpop da desteklediğim ilk grupdu. SUZY sayesinde kpop hastası oldum ksksksksks 🤤😏
Buraya onların bir şarkısını bırakmak istedim umarım beğenirsiniz...

 MOONSUN(문선)💖문별이💖김용선💖 💖  JENLİSA 💖Where stories live. Discover now