BÖLÜM~5~

216 18 0
                                    

MOONBYUL 'DAN

Uyandığım da yatağımın baş ucunda duran saat e baktım saat 08:30 du .Şuan okulda olmam gerekliydi diye düşündüm.Sonra örtüyü üzerimden yatağın diğer ucuna gelecek şekilde koydum ve lavaboya gitmek için ayağa kalktım.Lavaboya girip elimi yüzümü yıkadım yüzümü havluyla kuruladıktan sonra aynaya bakarak yüzümü inceledim.Aklımda tek bir soru vardı "NEDEN? , NEDEN BEN? , NEDEN BÖYLE BİR HASTALIK?" zaten 7 yaşıma kadar hep yalnız dım ve bundan sonra da hep yalnız olucaktım.Lavabodan çıkmak için kapıyı açtım ve odama doğru yürüdüm.Anne ve babam uyanmış ve beni kahvaltı sofrasında bekliyorlardı. Bende hemen pijamalarımı çıkarıp kıyafetlerimi giyinip onların yanına indim.

Kahvaltımızı yaparken anne ve babam okula gidip kayıdımı almak için müdürle konuşacaklarını söylediler sonrada bana özel öğretmen tutacaklardı.Bende onlarla birlikte okula gitmek istediğimi söyledim babam baştan karşı çıktı ama annem gelebileceğimi söyledi babamda tamam dedi.Evden çıktık arabaya bindik okula doğru gitmiyorduk bende nereye gittiğimizi sordum babam bi yere uğramamız gerektiğini söyledi.Doktorla konuşmuş ve doktor onlara eğer dışarı çıkmak istersem veya insanların bulunduğu bir ortama girmek istersem kıyafetlerime dikkat etmem gerektiğini(birinin vücuduna direk temas etmiyecek şekilde), ağız maskesi ve eldiven takmam gerektiğini söylemiş işte bu yüzden babamda ağız maskesi ve eldiven almak için bir yere gittiğimizi söyledi.

Oraya gittiğimizde babam arabayı park etti ve arabadan inip mağaza tarzı yere doğru yürümeye başladık. İçeri girdiğimiz zaman hemen bizi birisi karşıladı babam daha önceden geleceğini haber vermişti galiba.Bizi eldiven ve ağız maskelerinin olduğu bölüme götürdüler.Neredeyse her renk verdi babam istediğim renkleri seçebileceğimi söyledi.Kore de ağız maskesi takmak çok yaygın olduğu için artık üreticiler her renk maske üretmeye başlamışlardı.Her kıyafete uygun rengarenk maskeler ama ben siyah olanlarından aldım.Babam başka renk istermisin diye sordu bende sadece siyah istediğimi söyledim.Ben seçim yaptıktan sonra babam siyah ağız maskesinden ve siyah eldivenden bir kamyon dolusu sipariş vermişti.Evdeki hizmetlileri arayıp bi odayı bunları koymak için ayarlamalarını söyledi . Dolap siparişi falan da vermişti. görevliler onları güzelce yerleştireceklerdi. Bende oradan şimdilik takmak için bir maske ve eldiven alarak taktım.Sonuçta okula müdürle konuşmak için gidecektik dikkatli olmam gerekliydi. Daha sonra babam adamlarla anlaştıktan sonra mağazadan çıkarak arabaya doğru yürümeye başladık. Arabaya bindik ve okula doğru yol aldık.

Okula geldiğimizde dışarda kimse yoktu çünkü herkes dersteydi.Üzülmüştüm ama aileme belli etmemeye çalışıyordum.Okula girip müdürün odasına doğru yürüdük. Müdürün odasının önüne geldiğimizde babam kapıyı tıklayarak içeri girdi ve müdürle selamlaştılar ve müdürün masasının önünde duran koltuklara oturduk.Ailem müdürle konuşmaya başladı kayıt alma işlemlerini neden kaydımı almak istediklerini ve bundan kimsenin haberinin olmaması gerektiğinden falan bahsettiler.İşimiz bittiğinde müdürün odasından çıktık tam o anda zil çaldı öğle arası olmuştu herkes koşuşturuyordu anne ve babamda kimsenin bana dokunmaması için uğraşıyordu.Annem evden çıkmadan önce çantasına içinde ilacımın olduğu iğneyi almıştı ne olur ne olmaz diye. Okuldan çıkıp bişeyler yemek için restoranta gittik ve ordan eve geçtik. Bu günümde böyle bitmişti.

*

*

*

*

*

*

*

BÖLÜM SONU


 MOONSUN(문선)💖문별이💖김용선💖 💖  JENLİSA 💖Where stories live. Discover now