BÖLÜM~1~

688 24 17
                                    

O gün hatırladığım tek şey kalbımın sıkışması ve gözlerimin kapanmasıydı. Gözlerimi açtığımda başımda annem ve babam vardı doktor la hararetli bi konuşma yapıyorlardı. Benim uyandıgımdan haberliri yoktu ve anlamakta güçlük çektiğim o kelimeleri söylemişti annem " Ama o daha 7 yaşında bı çocuk ."

Babamsa annemi sakinleştirmeye çalışıyordu.
"Hayatım bunun üstesinden hep birlikte gelicez her zaman böyle yaparız "
O zaman anneme seslendim; "Anne noluyo neden burdayım "

Annem gözlerinden akan yaşları sildi ve hemen yanıma gelerek bana sarıldı ve  "bişey yok bebeğim sen dinlenmene devam et " dedi .

Zaten yorgun hissediyordum ve göz kapaklarım kendiliğinden kapandı .
Birkaç gün hastanede kaldıktan sonra doktorlar taburcu olabileceğimi söyledi ve babam taburcu işlemlerini yaptırmak için hasta kabul masasına gitmişti . Annemle bende hastane odasındaki eşyalarımı topladık ve babamın yanına gitmek için asansöre doğru yürümeye başladık.  Asansörün çağırma tuşuna bastık ve gelmesini bekledik . 1 veya 2 dakika sonra geldi ama biraz kalabalıktı ama 2 kişilik boş yer vardı bende asansöre binmek için iki adım attım  ama annem kolumdan tutup beni kendine doğru çekti bende ne olduğunu anlamak için suratına baktım . "Çok kalabalık bir dahakine bineriz dedi " bende "ne fark edicek binseydik dedim " annemin yüz ifadesi biraz değişti sanki üzgün gibiydi nedenini anlamamıştım eğilerek bana "artık kalabalık yerlerden uzak durmalısın dedi " tam nedenini soracamtım ama diğer asansör geldi ve sadece 1 kişi vardi bizde annemle ona bindik ve babamın yanına gittik.

Babam taburcu işlemlerini halletmiş bizi bekliyordu elinde bir çanta vardı daha önce babamda öyle bir çanta görmemiştim üzerinde benim adım yazıyordu "MOONBYUL 'ÜN İLAÇLARI " sadece adımın olduğu kısmı okuyabilmiştim çünkü okuma yazma bilmiyordum. Sonra beraber eve gitmek için arabaya bindik .

~~~BÖLÜM SONU~~~
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Umarım hikayemi seversiniz ilk girişi Moonbyul un çocukluğundan her şeyin basladıgı zamandan yazmak istedim. Lütfen yorum yapmayı ve vote vermeyi unutmayın ...☺️😘

 MOONSUN(문선)💖문별이💖김용선💖 💖  JENLİSA 💖Where stories live. Discover now