BÖLÜM~11~

168 15 14
                                    

Öğle arasına çıkmamıza 5 dakika vardı. Teneffüs aralarında Jennie ve Lisa ile birlikte okulu falan gezip bahçedeki çardaklardan birinde oturmuştuk. Kendi hayatlarimizdan biraz bahsedip iyice kaynaşmaya çalıştık tabi onların hayatları benimkinden daha iyiydi bence ama herkesin kendisine göre sorunları oluyor tabi.Onlara neden daha önce okula gitmedigimden hastaligimdan üstü kapali şekilde bahsettim tam ne olduğunu söylemesemde insanlara temas etmemem gerektiğini falan bahsetmiştim ve bana her şekilde yardım edebileceklerini söylediklerinde çok mutlu olmuştum.

Öğle arasında kuzenimle buluşmak için anlaştık çünkü buraya geldiğimden beri onunla pek konuşmamıştım.Zil çaldı ayağa kalkıp sınıftan dışarı çıktım kuzenim kapıda bekliyordu. Yanına gittim ve yemek yemek için kantine indik. Kantine geldiğimiz de kalabalıktı tabi kalabalık olmasını bekliyordum ama bu kadarda olmasını beklemiyordum.

Krystal benim bı masa bulup oturup beklememi ve kendisinin biseyler alıp geleceğini söyledi. Benim canım düşünceli kuzenim kantin kalabalık olduğu için sıra beklerken birilerine temas etme olasılığıda yüksekti. Ben boş bir masa buldum ve kuzenimi beklemeye koyuldum ve onu beklerkende telefonumu çıkarıp Instagram'da dolaştım gelen takip isteklerine baktım ve birinin ismi gözüme çarptı bu oydu Solar ve bana istek atmış ve nedense kalbim bian hızlı atmaya başladı neden onu görünce veya düşününce hızlı atmaya basliyorki daha tanışalı ne kadar oldu.Dogru düzgün diyaloğumuz bile yok aynı sırada yanyana otururken de arada gözlerim istemsizce ona kayıyordu ve onuda bana bakarken yakalıyordum sonra tebessüm edip kafasını çeviriyordu.

Takip isteğini kabul ettim ve bende ona takip isteği yolladım. Krystal in masaya gelmesiyle kafamı telefondan kaldırdım ve getirdiği tepsilerden birini önüme çektim hamburger ve kola almıştı teşekkür edip öpücük attım ve yemeğimi yemeye başladım.

Son lokmamı yutup kolamdan bir yudum aldım üzerimde hissettiğim bakışlarla etrafa baktım ve onunla göz göze geldim ama nedense bu sefer biraz korkmuştum çünkü nedense Krystal'e öldürecek gibi bakıyordu. Krystal de yemeğini bitirdi tepsileri alıp yerlerine bıraktı ve kantinden çıktık dersin başlamasına daha 20 dakika vardı bizde bahçeye çıkıp bı banka oturduk ve konuşmaya başladık . Bana kantinde yanıma tepsilerle geldiği zaman telefonuma bakarken neden gülümsediğimi sordu o sorana kadar güldüğümü bile bilmiyordum. Ona bişey olmadığını sadece sınıftan bı arkadaşın Instagram dan istek attığını ve kabul edip benimde ona istek attığımı söylesemde pekte inandırıcı bulmadi sanırım çünkü öyle bı sebep için neden o şekilde güldüğümü çözmeye çalışıyordu.....

*
*
*BÖLÜM SONU*
*
*
*
Bu bölüm kısa oldu galiba biraz kusura bakmayın diğer bölümü Solar ın ağzından yazmayı planlıyorum. İyi geceler ☺️ MUTLU KALIN

 MOONSUN(문선)💖문별이💖김용선💖 💖  JENLİSA 💖Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin