Sedinta

689 13 0
                                    

Stapanul incepe sa respire mai greu, mustaceste un multumesc si intra repede in camera. Eva se ridicase din pat si incerca sa isi gaseasca hainele, corpul fiindu-i amortit si privirea incetosata. Ceva ii placuse, ceva ce simtea ca nu ar fi trebuit sa ii placa. Il dorea mai aproape de ea, nu sexual, doar sa o stranga in brate si sa ii simta trupul. In timp ce incerca sa isi incheie nasturii rochiei, Constantin intra nervos in camera si fara sa ii spuna nimic, o impinge inapoi in pat, ridica cravasa de pe jos si:

- Ce e cu zgarieturile?! tipa el. DEZBRACA-TE!

Eva il privea speriata, nu stia ca l-a zgariat asa de tare. Isi amintea cum l-a strans de spate, dar nu simtise zgarieturile. Lipsa ei de reactie il enerveaza mai tare si o dezbraca fortat, continuand sa o loveasca in interiorul coapselor. Ii ordona sa tina picioarele departate si o loveste de doua ori, tare si rapid, peste vulva. Nu a scos decat un singur tipat scurt si a inceput sa tremure in urma loviturilor, muscandu-si buza inferioara. Labiile i s-au inrosit imediat si lacrimile ii curgeau fara incetare pe obraji. Loviturile au continuat si pe sani, dar intensitatea durerii nu era aceeasi. Constantin arunca cravasa pe jos si isi scoate penisul semierect din pantaloni, apucand-o pe Eva de cap si fortand-o sa se ridice si sa il suga din nou. Dar o opreste in momentul in care erectia a fost maxima. A intors-o cu fata in jos si i-a presat spatele pentru a se lipi cu burta de cearceaful inca deranjat de partida lor anterioara. Cu o miscare scurta isi freaca penisul cu saliva, apoi ii desparte fesele si o penetreaza anal, cat de puternic a putut. Eva musca din cearceaf si incerca sa il impinga cu mainile de pe ea, dar nu reusea decat sa isi mareasca durerea. Constantin se apleaca deasupra ei si se sprijina in antebratele pe care le cuprinde cu usurinta, fortand marirea ritmului. Gemetele de durere ale Evei deveneau tot mai inabusite, iar respiratia tot mai rara.

Dupa ce a ejaculat pentru a doua oara, se ridica de peste ea si se tranteste in pat, in dreapta ei gafaind obosit.

- Du.. Du-te sa faci un dus, ii ordona el printre gafaieli, apoi inapoi la treaba!

Dar ea nu se misca, abia ii putea auzi respiratia. O impinge usor, dar la fel, nu reactiona. Se ridica din pat si ii schimba pozitia imediat, ochii ei miscandu-se usor. Se incheie la pantaloni si asteapta ca ea sa se trezeasca, cu greutate. Eva se ridica usor in fund, dar durerea o ametea si stapanul o privea mult prea insistent pentru a pierde timpul. Acesta ii ordona din nou sa faca un dus si sa isi continue treburile, cat mai repede, asteptand ca aceasta sa se imbrace si sa paraseasca camera.

Nu putea sa mearga normal, abia se tinea pe picioare si cauta mereu sprijinul peretilor, in momentul in care doamna Lorena urca scarile. Aceasta o analizeaza scurt si ii aminteste rapid cate mai are de facut, iar Eva da scurt din cap in semn de aprobare. Ajunge in camera prin miscari mecanice si, dupa ce isi alege alte haine, niste pantaloni si un tricou, se aseaza in cada si lasa apa sa curga peste ea. Incepea sa se trezeasca din amorteala ce o guvernase, dar nu avea timp incat sa isi poate reveni complet, asa ca s-a multumit cu igiena personala si atat.

Era ora 2:47 in momentul in care Seth a intrat in casa, cautand ceva sa manance inainte de a se pune in pat cand o vede pe Eva in sufragerie cosand rochia pe care doamna Lorena i-o ceruse. Camera mirosea a lavanda si aluat proaspat copt, iar pisica se cuibarise in cosul cu materiale, in timp ce cainele dormea la picioarele Evei, pe covor. Ea nu observa intrarea lui si ofteaza lung in timp ce se uita prin camera si vede cate mai are de facut. Seth isi ia mancarea din frigider si o incalzeste la cuptorul cu microunde, sunetele amintindu-i Evei ca trebuie sa scoata foietajele din cuptor. In bucatarie, el casca lung:

- Mai ai? Urmat de un al doilea cascat.

Ea aproba din cap si toarna aluatul in formele mari de blat, apoi se intoarce in sufragerie la rochia doamnei. Era o rochie dintr-un material moale, usor, pe care dorea sa o poarte la volan pentru ca drumul era destul de incomod. Rochia Angelei era gata si pusa pe umeras, o rochie identica cu rochia preferata a doamnei Lorena. Seth ii ureaza noapte buna si inchide usa camerei in urma lui.

Zambete ucigase 18+Where stories live. Discover now