Constantin

1.3K 16 0
                                    

Ea ramane cu privirea atintita spre el si cere aprobarea universala de a vorbi, cea pe care o folosise si in discutia de dupa licitatie si anume ducerea mainii drepte la gura si apoi la frunte.

- Desigur ca poti vorbi, nu trebuie sa imi ceri permisiunea pentru asta decat daca ti-o cer.

- Sper sa fiti multumit de mine si servicii mele, stapane! Rosteste ea cu o voce mai tremurata decat cea de pe scena.

Ies amandoi din incaperea negocierii si erau asteptati de acel baiat care o sfatuise in asteptarea licitatiei. Acesta isi lasa capul in jos cand ii observa pe cei doi si isi saluta noul stapan. Acesta ii indeamna sa faca cunostinta:

- O sa lucrati impreuna, va rog sa va intelegeti!

- Da, stapane! O spun ei in cor, apoi el se intoarce spre ea

- Seth, sper sa lucram cat mai bine impreuna.

- Eva, sper sa ne intelegem cat mai bine.

Toti trei merg spre iesirea din salon, urmandu-si proprii pasi de intrare si urmarind scene sfasiitoare de copii plangand, de sclave cu stapani fara rabdare si de sclavi care strangeau piedestalele de marmura care au schimbat toate vietile de pe ele. Masina era deja parcata, ploaia puternica scaldand-o in lacrimile celor ce au fost licitati, si dupa o ultima strangere de mana cu cei doi fosti stapani, domnul Constantin se urca la volan si le face semn celor doi sa urce in spate.

In timpul drumului el a inceput sa le explice ca maine vor merge la cumparaturi si ei vor trebui sa isi aleaga tot ce au nevoie de la haine pana mobilier, apoi vor merge sa ii inscrie la liceu pentru a-si continua studiile si cum ii va sustine daca vor vrea sa faca studii superioare. Le mai explica si dorinta lui de a nu se intoarce in salonul durerii, asa cum il considera el si ca ei nu trebuie sa intrebe despre munca lui. Dupa inca putine reguli, ajung la vila acestuia. O vila pe 2 etaje, cu o gradina mai mica decat cea in care crescuse Eva, iar in spatele ei se puteau vedea piscina si un mic aranjament pentru copii. Au trecut repede prin ploaie si cum s-a deschis usa au fost intampinati de o fetita imbracata intr-o pijama roz cu fundite, cu un urs in brate si cu ochii albastrii la fel ca ai noului stapan.

El o ia in brate si o prezinta pe fiica lui, Angela, de 8 ani, celor mai noi ajutoare. Fata ii saluta printr-un cascat si coboara din bratele tatalui dupa ce il saruta pe obraz. Stapanul ii conduce spre camera ce aveau sa o imparta cei doi si le explica scurt cum este organizata casa.

- Acum, faceti o baie sa nu va imbolnaviti si aveti niste haine in dulap. Eva, te rog sa faci tu baie prima, pentru ca deja esti racita, apoi ii face cu ochiul.

Ea aproba din cap si asteapta sa paraseasca stapanul camera pana sa isi arate frica ce a cuprins-o iar. Seth se uita la ea cum ramasese in mijlocul camerei si privea usa. Isi face curaj si o prinde iarasi de umeri, moment in care a realizat ca ea plangea.

- Stiai ca asta urma, indiferent ca se intampla azi sau in alta zi. Haide, am vazut urmele de pe corpul tau, nu iti face mai mult rau singura! Incerca el sa o convinga sa se miste din acel loc

Eva nu spune nimic si se duce direct la dulapul pe care il deschide in mijloc si observa intr-un colt, mai multe umerase cu rochii de noapte. Alege una alba si dupa cateva cautari prin sertare gaseste si lenjerie intima, dintre care la fel, alege o pereche de chiloti alba, dar toti erau tip tanga. Impreuna cu un prosop pregatit strategic pentru a ascunde chilotii, se duce si face un dus fierbinte si se usuca putin la par incat sa nu isi ude hainele de la el. Cand iese, Seth isi cauta si el haine potrivite in dulap, pentru ca majoritatea ii erau mici, spatele lui lat dezavantajandu-l in aceasta situatie. Ochii sai negrii se opresc in oglinda in care se reflecta Eva, iesita din baie si imbracata in acea rochie alba de noapte. Ramane cateva secunde asa si isi muta privirea cand aude bataile din usa. Eva deschide usa si stapanul ei o invita la o „plimbare prin casa pentru a-i prezenta bucataria". Urca scarile impreuna si dupa 2 usi inalte, pe partea stanga, ajung la dormitorul lui, pozitionat pe partea dreapta, fiind ultima usa de pe culoar. Dormitorul era decorat simplu, cu un pat central, in culorile lemnului din stejar, imbinate cu multe motive office. Un birou era plin de diverse dosare, un dulap ocupa un intreg perete, iar iesirea spre balcon era asigurata de o usa culisanta din sticla, acoperita de perdele lungi, verticale si niste draperii asortate cu intreaga camera.

Zambete ucigase 18+Donde viven las historias. Descúbrelo ahora