Zambetul lui Bogdan

867 11 0
                                    

Dacian da mana cu Constantin si se uita la Eva, analizand-o atent:

- Deci, ce s-a intamplat? Intreaba acesta in timp ce Bogdan intra impreuna cu fratele lui mai mic de mana.

- Iti povestesc dupa cina, dar intrati, nu stati in hol.

Eva a ramas incremenita in usa si Seth o intreaba la ureche daca acesta e fostul ei stapan, iar ea aproba scurt din cap. Cu impulsul lui Seth se duce si strange tacamurile in plus de la masa si pregateste paharele pentru vin si respectiv, suc.

Lungile discutii pareau fara de sfarsit, iar Eva simtea cum inima ii batea in gat tot timpul. Momentul desertului abia venise, iar frica ei se intensifica cu fiecare minut. Seth incerca sa o acopere din aceasta neatentie si sa preia din activitatile ei. Bogdan nu isi dezlipea ochii de la ea, iar Adi tot cerea sa se joace cu ea, pentru ca ii lipsea asa de mult. Dupa alte cateva minute, Dacian si Constantin se retrag in gradina pentru a fuma si discuta, iar doamna Lorena se ocupa de Angela si micul musafir. Seth si Eva spalau vasele:

- Va fi bine, incearca el sa o incurajeze si ii pune o mana pe umar.

Constata ca ea tremura si ii spune sa mearga in camera pentru a se linisti. Bogdan o vede si intra in camera lor, inchizand usa cu cheia in urma lui. Eva il priveste incremenita, iar acesta se apropie repede de ea si intr-o clipa, o prinde de gat cu ambele maini. Privirea lui era strapungatoare, iar vorbele aspre:

- Ce ai facut? Nu a trecut mult timp si deja ne-ai facut de ras? Ea incearca sa ii raspunda, dar respiratia ii era ingreunata de stransoarea lui. Nu l-ai futut cum trebuie? Nu te-am educat bine, nu? Asta incerci sa spui?

Ea incerca sa ii desprinda mainile din jurul gatului ei, dar ochii i se dau peste cap moment in care el ii da drumul si o loveste peste fata. Eva cade si se loveste cu spatele de unul dintre birouri, sunet care ii atrage atentia lui Seth. Bogdan o ridica si o lipeste cu umerii de perete uitandu-se in ochii ei pierduti si plini de frica. Seth bate insistent la usa, iar el ii da drumul Evei si cu un scurt: „O sa vezi tu", deschide usa si iese din incapere. Seth merge grabit catre Eva, dar doamna Lorena il striga din sufragerie. Ea se ridica incet, cautandu-si echilibrul si iese din camera pentru a-si continua treburile.

Cei doi barbati intra inapoi in casa, iar Dacian ii strange mana inca o data lui Constantin, dupa care o striga pe Eva. Aceasta se indreapta spre ei cand il vede pe Bogdan cu un zambest satisfacut pe fata. Adi si Dacian aveau sa ramana inca o ora, dar Bogdan trebuia sa duca pe Eva inapoi la ei acasa, casa din care se bucurase ca a plecat. Se uita scurt la Constantin, care isi muta privirea si ii zice scurt:

- Adio!

Lacrimile au inceput sa ii curga incet pe obraz si luata de brat de catre Bogdan, paraseste casa lasand strigatele Angelei si lui Seth in spatele ei. In urma ei se inchide usa repede, iar Bogdan ii ordona sa intre in masina, pe bancheta din spate. Demareaza in viteza si dupa cativa kilometri inafara orasului, parcheaza pe marginea soselei. Eva ramasese cu privirea in pamant tot drumul, iar vocea autoritara a lui Bogdan ii rasuna in minte. Acesta o priveste in plafoniera, isi da jos centura si ii ordona sa coboare din masina. Deschide portbagajul si coboara bancheta din spate, apoi o impinge pe Eva inapoi in masina.

O intinde pe spate si ii leaga mainile cu cravata de manerul portierei din stanga:

- Va rog.. nu.., incearca Eva sa evite atingerile lui.

- Esti a mea acum. Acum si mereu, ii raspunde Bogdan dupa o palma.

Eva isi strange picioarele si cu lacrimi in ochi, il priveste speriata pe Bogdan cum se descheie la camasa alba si ii face un nod rapid. Apoi se apleaca peste ea si incepe sa o sarute pe gat si umeri, iar mainile ii urmeaza linia coapselor spre vaginul ei. Ii ridica rochia si ii rupe lenjeria intima in momentul in care ea isi strange picioarele mai tare.

Zambete ucigase 18+Där berättelser lever. Upptäck nu