sexxxxx*

544 46 13
                                    

Je to tady děvčata! 24 Díl a první LarrySex!
Asi bych měla nějak upozornit ty, kteří tyto části nebudou chtít číst -> vždy když bude v dílu sex, bude v názvu hvězdička *! ;)
-> snad si budeme rozumět! :D
Ještě jedna věc=#LouisTop or #HarryTop? Pište do komentářůůůůů! ;)

******

Ani na schodech mi nedal pokoj. Můj krk se neustále ocitával v nebezpečné zóně, díky jeho skvělé, bo neposedné puse. Jestli se ráno probudím a budu mít třebas jen kousíček krku neposkvrněn, byk by to zázrak... no tom vlastně dost pochybuju! Před dveřmi mě spustil na zem. Stál tam nehybně přede mnou, len rty se mu nepatrně třepaly.

,,Lou, chci abys věděl, že tě miluju.''

Při těchto nádherných slovech si kleknul na kolena a vzal mou ruku do dlaní. Jen co to dopověděl, má vlastní kolena se podlomila a já byl najednou ve stejné výšce, jako můj přítel. Konečky prstů se dotýkaly tváře a já už jen z tohoto nepatrného dotyku byl v sedmém nebi.

,,Doufám, že si uvědomuješ, že ti tyhle dvě slůvka hodlám říkat každé ráno, co se vzbudíme ve stejné postely i každý večer, když budeme společně usínat. Budu ti to říkat vždy, když budeme šťastní i když budeme nešťastní. Budu ti to říkat, dáš-li mi k tomu šanci.''

Na spodních řasách se mi začaly třpytit slzy, ani ne z těch nádherných slov, nebo z čehokoliv jiného, ale ty jeho oči, říkajíc, že to myslí smrtelně vážně, ty mě zabíjely. Něděděl jsem, proč mi to říká právě teď a tady, ale to v tuto chvíly nejspíš nebylo podstatné.

..Jen si to představte tu lásku, která mezi nimi právě proudila. Každý kousek těla, každý sval, každý vlásek, tohle všechno si tu lásku uvědomovalo a milovalo jí.
-Úryvek z filmu Netvor..

Než jsem si to stačil uvědomit, mé ruce ho objaly kolem krku a přitiskly ho k sobě. Své velké dlaně mi dal koem pasu. Takhle jsme tam klečeli. A klečeli bychom dál, kdyby mi nekřuplo v koleni a nepřevážil bych se dozadu.
Tak si tak ležíme s Harrym na podlaze v patře. Mé ruce mu bloudili po těle, rty se praly s těmi druhými a očka byla přivřená.

Harry si na mě obkročmo sedl, změřil jsem si ho s pobaveným úsměvem. Z čistě teoretického hlediska jsem naznal, že právě v tuto chvíli by mělo jít Harryho triko na procházku. Prsty jsem si hrál s jeho lemem, možná jsem taky lehce zavadil o jeho rozkrok, ale nevím to jistě, to už si totiž nepamatuju, ale vím, že jakmile tiše zavzdychal mé jméno, triko už letělo vzduchem přes zábradlí někam do hlubin přízemí.

Asi by vás nepotěšilo (nebo možná jo, ale to máte smůlu) kdybych teď napsala, že jak to bylo dál, to asi každý ví...
Tak se hezky posaďte a pokračujte ve čtení...

Asi mi to chtěl oplatit, nebo to byl jeho plán, ale každopádně mi začal triko vytahovat ke krku. Nechápal jsem, co ten kluk dělá, ale znepokojený jsem byl až když mi přichytil ruce za hlavou. Šimrání jeho vlásků na mé odhalené hrudi, mi bylo docela příjemné. I jemné polibky kolem mých tetování bych snesl a začal si to docela i užívat, ale řeknite mi, co je to za magora? To krásné ticho, které se kolem nás rozprostíralo bylo přerušeno, jelikož dost lišácky využil mé bezbranost, přiložil rty těsně nad můj pupík a prudce ze sebe vyfouknul vzduch, následkem bylo, že mi prděl na břicho přičemž jsem se svíjel a hlasitě pištěl. Najedou tlak na mém těle pohasl a já se ocitl sám na zemi. Ten rošťák ze mě slezl a utíkal přede mnou do ložnice. Takže přece jenom to byl plán!

Byl jsem v lehké výhodě díky mé fizičce, která byla oproti té jeho po zákroku oslabené, znatelně lepší, ale i přes to jsem mu nehodlal dávat zbytečně dlouhý náskok! Co nejrychleji jsem se zvednul a doběhl do ložnice. Hazz se choulil na semém konci postele, jako malé dítě, snažící se zachránit vrstvou přikrývky s leopardím vzorem.

DárceWhere stories live. Discover now