Bazén

479 44 4
                                    

 xx Hola hou, krásný večer vám přeji! :x
Dnešní díl nikomu nevěnuju, protože se  mi nechce :D ale stačí si jen říct a vaše přání mi je rozkazem! :O jinak mám nápad! :3 Svůj návrh sem přidám až zítra, samostatně, aby jste si ho všichni všimli! :'D
<69

Když jsme se kolem šesté vraceli domů, skrze mraky právě prostupovaly paprsky zapadajícího slunce. Na to, že byl konec srpna bylo stále krásné počasí. Už z dálky se z naší zahrady ozýval radostný smích jak dětí, tak dospělých. Hádám, že si moje milovaná sestrička uspořádala menší párty, když se tu jednou za deset let ukázala.

A taky že jo! Dvacet, možná třicet lidí, převážně žen, se válelo u bazénu a upíjeli ze svích sklenek naplněných šampaňským, či jiným lehkým alkoholem.

Veru jsem lehce líbnul na obě tváře a nezapomněl jí přpomenout, že po jedenácté tu už nikoho nechci ani vidět. S Harrym jsme se odklidili do klidnější části zahrady, kde stál malý altánek a vedle něj houpačka. Hluk sem skrze stromy nedoléhal, a ani sem přes ně nebylo vidět, tudíž dokonalé místo na poklidný večer s romantickým výhledem na zapadající slunko. Leželi jsme na houpačce, která byla o něco větší, než jednolůžková postel, a lehce se pohupovali ze strany na stranu. Jeho kudrlinky mě jemně lechtaly na tváři a ruce putovali přes celé mé tělo, stejně jako ty mé. Nebylo to drsné, spíše takové odlehčené, neuspěchané a vášnivé. I přes to se mi zrychloval dech. Letmé polibky mi zasypávaly líce, krk i rty. Hlavu jsem si položil na jeho dokonale vypracované břicho a nechal se od něj hladit po zádech, i vlasech. Než mi únavou klesla víčka, poslouchal jsem rytmus jeho srdce, který byl čím dál víc klidnější.

Tak jsme tam oba spali, v těsné blízkosti a užívali si pocit bezpečnosti, který jsme si na vzájem dávali.

Pod jemným dotykem na rtech jsem pomaly otevřel oči. Překvapilo mě nejen to, že jsem neležel na Harryho hrudníku, nýbrž v jeho náruči, ale i to, že venku už nesvítilo slunce, namísto toho se nám zářivé hvězdy ukazovaly v celé své kráse. Zjištění, že jsem přikrit peřinou jsem docela uvítal, protože teplota byla zase o něco nižší.

,,Jak dlouho jsme spal?''

,,Nevím, taky jsem usnul.'' Připusti se smíchem.

,,Hmm...''

,,Šel bych se koupat.''

,,Ne, nechce si jít domů pro plavky.''

,,Však pro ně chodit nemusíš.''

Po jeho slovech jsem se na něj otočil, abych mu viděl do tváře. Usmíval se na mě, přičemž si hryzal dolní ret. Jak to, že je tak dokonalý?

Dlaněmi jsme ho chytil za tváře a přitáhl si ho do polibku, mezi který jsme vkládal útržky z věty, kterou jsme mu chtěl říct.

,,Tak...To...Abychom...Šli.. Ne?

Ty ďolíčky, zase ty ďolíčky!

Lišácky se na mně usmál vzal mě do náruče a mířil si to k bazénu. Během té cesty si mé rty našli útočiště na jeho klíční kosti, kde jsme mu jemně kousal kůži a líbal kolem hlavní krční tepny, která se při každým jeho pohybu napnula a zase povolila.

Překvapilo mě, že tu po holkách nezbyl nějaký nepořádek, dokonce i pár nepoužitých ručníků bylo pečlivě přehozebých přes opěradlo jednoho z mnoha lehátek, na které mě Harry položil. Sednul jsem si na kraj lehátka, přičemž si mi stoupl mezi nohy a dlaněmi mi klouzal po žebrech dolů dokud se nezastavil na bocích. Prstami sevřel lem mého trička. Byl jsme z něj v rospacích, myslel jsem si, že to budu já, kdo tohle bude provádět, ale náš Haroldík není zrovna uťáplej slušňáček. Oční kontak přerušilo až mé triko, které mi přetáhl přes hlavu. To jeho na sebe nenechalo dlouho čekat a válelo se na zemi vedle mého.

DárceWhere stories live. Discover now