OKUYANI ÖPÜYORUM.

4.5K 348 108
                                    

SELAMLAR!

Öncelikle, okuma zahmetine girmeyecekler varsa; rest veriyorum. Bir süre hiçbir fice bölüm gelmeyecek. Saygınız için teşekkür ediyorum.

Şimdii, okumaya karar verip kendini yoran güzel ballarım, sizlere aşık olduğumu her saniye tekrarlıyorum. Bunu hepimiz biliyoruz. 

Belki de bu dört-beş yıl içinde daha kötü olduğum dönemler oldu fic yazarken. Hiçbirinde rest vermedim, sizden uzaklaşırsam iyi olmayacağımı biliyordum.

İlk defa, bu kadar çok dinlenmek istedim. İlk defa biraz uzak kalmak, düşünmek istedim. Sizlere aşığım, ve güzel yorumlarınız, pano mesajlarınız olmadan nasıl olacak bilmiyorum. Ama artık bazı şeylere gücüm yok, bunu hissediyorum.

Hepimizin böyle dönemleri olur. Umalım ki benim bu dönemim kısa geçsin ve sizden çok ayrı kalmayayım. Umalım ki hepimiz yeni günlerde daha güzel hissedelim.

Düşünmem gereken, toparlanmam gereken şeyler var. Ben yine kendimi kaybettim, saçma sapan işlere sarmadan paçayı sıyırmam lazım.

Sizi asla bırakmayacağım, sizi çok seviyorum. Hayır, size aşığım. Lütfen bana saygı duyun. Bana biraz zaman verin ki, taslakları doldurayım. Gerekirse her gün bölüm atayım. Sakin kafayla yazmama müsaade edin. Yetiştirmek için yazınca içime sinmiyor hiçbir şey.

Size aşığım, bu dönemde mesajlara ya da panoya döneceğimi sanmıyorum. Uygulamaya da girmeyeceğim. Bölümleri notlara yazarım. Yani güzel mesajlar yazmak için parmaklarınızı yormayın, ama beni
Beni özleyin, söz mü?

Bu süreç asla uzun sürmeyecek. Uzun süre siz olmadan dayanamam zaten. Bu yazıyı pano ve ig hesabımda atacağım. Belki, görmeyenler olur diye. O yüzden her yerde takip edenler birkaç kere görmüş olacak, bunun için özür diliyorum.

SİZLERE AŞIĞIM. KOCAMAN ÖPÜYORUM GÜZEL KALBİNİZDEN. ŞİMDİDEN ÖZLÜYORUM SİZİ.

LÜTFEN FICLERİMİ SEVMEYE DEVAM EDİN.
BENİ SEVMEYE DEVAM EDİN.

SİZİ SEVİYORUM.

LITI SITE -TaekookHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin