:40: part 1

8.2K 552 618
                                    


selam miyularım!

40. bölüm iki part olacak ve ikisi de benim için hem zor hem özel bölümler olacak...sizden tek ricam; düşüncelerinizi bana aktarmanız 😣😓

güzel okumalar diliyorum ballarım!🍼🍼🍼🐾


————————:————————


Daha öncesindeki ilişkilerimde kimsenin evinde kalmamıştım. Kimseyle o kadar ciddi bir yolum olmamıştı bile. Şimdiyse, aylardır benimle olan ve bir şekilde ilişkimizi güzelce götüren adamın evinde iki gün geçirecek olmak beni heyecanlandırıyor ve korkutuyordu. Çeliştiğinin farkındaydım fakat elimde değildi. İçimde bir korku vardı fakat heyecan duygum ağır basıyordu. Taehyung'a güveniyordum. Neredeyse beşinci ayımız olacaktı ilişkide ve bu kısa süre zarfında hayatımın merkezi olmuştu. Bundan şikayetçi değildim çünkü o merkez olmaya hakeden tek kişiydi benim için. Aynı şekilde onun da hissettiğini düşünüyordum. Beni sevdiğinden emin olabilmek güçlü hissettiriyordu. Çalan telefonum ile geldiğini anlamış ve onu meşgule atarak çantamı kucaklamıştım. Beni alması için ısrar etmesine sevinmiştim. Bu daha çok zaman geçireceğimizi gösterirdi sonuçta.

Havanın güzel olması neşemi artırırken arabasına yaslanmış ve ayağıyla ritim tutan yakışıklı sevgilim beni görmüştü. Yanına geldiğim gibi belimden tutup beni kendine çekti.

"Bebeğim," Kafasını boynuma yaslamış kokumu solurken, özlemle birbirimize sarılıyorduk. Sırtımdaki çanta yüzünden bana rahatça kollarını dolayamamıştı.

"Seni özledim." dedim kedi gibi mırıldanırken. Dudaklarımı boynuna sürtünüyor ve güzel kokusuyla mayışıyordum. Dakikalar sonra ayrıldığımızda Taehyung çantamı arkaya atmıştı. Hızlıca ön koltuklara bindiğimizde, bir süre hareket etmemiş ve beni izlemişti.

"Kafayı yiyeceğim, o kadar özledim ki."

Ellerimizi birleştirmiş, avuçlarıma öpücükler kondururken derin nefesler alıyor ve benim aşktan gözlerimin dolmasına sebep oluyordu. Taehyung gerçekten güzel bir adamdı.

"Gel buraya hemen, gel!"

Çocuk gibi sesimle şımarık bir tonda onu çağırdım. Bana yaklaştığı gibi ellerimi yanaklarına yaslamış ve dudaklarını öpmüştüm. Aslında küçük bir buseydi amacım ama Tae buna izin vermemiş ve daha çok bastırmıştı kendini.

"Eve gidelim, gerisini orada al aşkım."

Dudaklarımız konuştuğum için birbirine sürtünürken, bu tavrıma kıkırdamış ve son kez gözüme sert öpücük kondurup önüne dönmüştü.

"Jimin nasıl oldu? Sen de iyisin değil mi?"

"Jimin daha iyi bebeğim, bende bir şey yok zaten."

Taehyung ustaca tek eliyle arabayı kullanırken diğer elini boynumda, yanağımda ya da elimde gezdiriyordu. Gerçekten çok özlemiştik, ve Taehyung sürekli bana dokunup duruyordu. Bu şirin hareketine gülümsedim.

"Özledim." Sanki bilmiyormuş gibi tekrar bunu dillendirdiğimde ikimiz de kıkırdamıştık. Taehyung yoldan gözünü ayırmasa da eliyle beni turlamaya devam ediyordu. İşaret parmağını dudağıma sürttüğünde bileğini tutup parmağına bir öpücük kondurmuştum.

LITI SITE -TaekookHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin