Capitolul 22

3 1 0
                                    

Cand m am trezit spre surprinderea mea l am gasit tot pe Axel langa mine, statea si se uita la mine, capul meu era pe pieptul lui si ii auzeam bataile inimii. Vreau sa stam asa pentru o eternitate, stiu sigur ca nu m as satura de el.

-"te ai trezit?" spune el dandu mi parul de pe fata.

-"te ai holbat la mine pana m am trezit?" spun eu surazand.

-"la naiba, n ai pantaloni pe tine, clar ca m am holbat."

La auzul acestor vorbe m am rusinat foarte tare. El crede ca sunt frumoasa, ca arat bine?

-"vrei sa te duc acasa?" ma intreaba lipindu si buzele de ale mele.

-"da, as vrea." spun si ma ridic din pat dar el ma trage inapoi.

-"mai stai 10 minute." ii simt buzele fierbinti pe gatul meu iar mie imi scapa un geamat si chiar sper ca el nu a observat asta.

-"ti e foame?" ma intreaba in timp ce mainile lui aluneca pe talia mea.

-"nu." spun iar mainile mele se lipesc de pieptul lui.

Respir greu, simt din nou si din nou acea electricitate in corp si nu stiu cum sa o opresc, am nevoie de Axel.

-"hai sa ne spalam pe dinti !" spun si incerc din rasputeri sa ma dezlipesc de Axel. La un moment dat am reusit dar sincer as sta aici langa el, in pat o vesnicie.

Axel ma urmeaza in baie si porni dusul. Ce dracu vrea sa faca?

-"intri cu mine?" spune in timp ce isi da jos pantalonii. Ma uit cu nerusinare la el.

-"nu ne dezbracam complet, promit." spune si se baga in dus cu boxerii pe el. Axel imi intinde o mana iar eu fara sa mi dau seama il urmez in dus. Inca aveam tricoul pe mine, nu vreau sa il dau jos. Intr o secunda apa fierbinte ma uda din cap pana n picioare.

Mainile lui Axel coboara putin mai jos de talia mea si ma trage spre el lipindu mi trupul de al lui. Mainile mele ii inconjoara gatul iar limba lui o intalneste pe a mea. Aceata este in totalitate cel mai pasional sarut de care am avut parte pana acum. Nu am sutien pe mine iar el incearca sa mi dea jos tricoul, in cele din urma il las dar am grija sa raman lipita cu pieptul dezgolit de al lui. Ii simt inima cum bate in ritm alert, oare o sa mi o trag cu el? Nu as protesta in potriva acestei chestii doar ca sunt inca foarte ingrijorata de comportamentul lui schimbator.

-"Axel!" numele lui imi scapa dintre buze.

-"nu, nu o sa facem nimic gresit, promit." spune Axel si isi lipeste buzele de gatul meu.

Simt atat de multa electricitate in tot corpul, atat de multa dorinta. Inainte sa mai apuc sa fac ceva imi da jos chilotii pana la genunchi si isi introduce doua degete in mine. Este putin dureros dar atat de placut.

Si le misca incet pentru inceput, nu cunosteam acest tip de sentiment pana acum. Sunt putin rusinata dar in acelasi timp ma simt atat de bine!
Limba lui trece peste clavicula mea, a inceput sa accelereze ritmul, simt cum placere este tot mai mare.

-"da ti drumul, Anna." imi spune el langa ureche.

-"Axel, Axel, Axel." ii spuneam intr una la ureche. Ii rosteam numele la infinit si lui parea ca ii place asta.

-"da ti drumul iubito." spune si accelereaza ritmul putin iar in momentul acela am simtit placere in tot corpul, simt cum buzele lui ma saruta dupa ureche iar apoi pe buze. Sunt atat de rosie iar el pare sa observe asta .

-"nu te rusina, Anna." imi spune el iar dupa ma saruta pe frunte. Eu raman tacuta pentru ca nu stiu exact ce ar trebuii sa spun sau sa fac acum.

-"a fost bine?" ma intreaba zambind.

Eu incuviintez din cap fara sa fiu capabila sa rostesc un cuvant. Cand iesim din dus ii observ boxerii umflati. Nu am facut absolut nimic, de ce i s a sculat? Ar trebui sa fac ceva acum? Axel inveleste un prosop in jurul corpului meu relativ gol si mergem in camera.

-"Axel..?" spun eu rusinata cu tragere de inima.

-"da?" imi raspunde el.

-"ar trebui sa... stii tu.." spun eu balbaindu ma.

-"nu trebuie sa faci nimic." imi zice el, zambeste iar dupa ma ia in brate. Imi arunca niste haine curate si ma asteapta pana imi usuc parul.

-"hai odata!" spune el iar dupa isi da ochii peste cap.

-"ma grabesc cat pot de mult!" ii spun eu usor iritata.

-"bine, bine." imi spune iar apoi imi baga toate hainele intr un ghiozdan.

-"azi iesim, nu?" ma intreaba el spre surprinderea mea.

-"desigur!" spun si ii zambesc.

Cand sunt gata ma intorc catre el si il prind de mana. Coboram amandoi scarile, Axel facea galagie dar eu il avertizam sa vorbeasca mai incet ca sa nu ii trezeasca pe ceilalti.

Ne am urcat amandoi in masina iar drumul de azi nu a fost atat de tacut ca celelalte. Axel ma face mereu sa uit de tot, mai ales de mine. Cand am ajuns in dreptul casei mele Axel m a sarutat rapid pe buze iar apoi eu m am dat jos.

Cand am intrat in casa, ca de obicei, mama dormea pe canapea.

-"mama?" merg langa ea si incerc sa o trezesc.

-"in sfarsit, Anna Taylor! M am ingrijorat in privinta ta!" spune mama iar apoi ma trimite la mine in camera printr un gest cu mana.

Stelele din inima taTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang