Πρόλογος

3.3K 204 181
                                    

Book's Theme Songs: Bonnie and Clyde- ΕΠΙΘΕ/ Bonnie and Clyde- Yuqi/ Cross your mind- Sabrina Claudio


Γλίτωσε το αυτόφωρο με την τύχη του για ακόμη μια φορά να είναι με το μέρος του. Φοβάται βέβαια πως κάποια μέρα θα είναι λιγότερο γρήγορος από τους αστυνόμους που τον κυνηγούν ή χειρότερα, άτυχος για να τον καταλάβουν τα θύματά του.

Αφήνει τους παιδικούς φίλους και «συνεργούς» του στην γωνία πριν το στενό του σπιτιού του και προγραμματίζουν το επόμενο ραντεβού τους για το πρωί. Κρατώντας τα χέρια του στις τσέπες και περπατώντας χαλαρός ψάχνει το μικρό σπίτι του στο βάθος της γειτονιάς. Πλησιάζοντας πλέον μπορεί να διακρίνει τα φώτα της κουζίνας όπου η αδερφή του θα πειραματίζεται με διάφορα υλικά που κρυφά της πήρε από τα κλοπιμαία της προηγούμενης εβδομάδας, ενώ το φωτισμένο υπνοδωμάτιο της μητέρας του του επιβεβαιώνει ότι του πήρε περισσότερη ώρα από ότι συνήθως με τους φίλους του σήμερα αφού συνήθιζε τις άλλες μέρες να γυρνά πρώτα από εκείνη.

Μπαίνει στο σπίτι του αρκετά κουρασμένος μα το χαμόγελο της Πέιτον τον κάνει να τα ξεχάσει όλα. «Έφτιαξα μπισκότα με φυστικοβούτυρο, θέλεις;» ρωτά με την καμπύλη στο πρόσωπό της να πλαταίνει, αν είναι δυνατόν, ακόμη περισσότερο.

«Έφαγα με τα παιδιά έξω, θα πάω να κοιμηθώ.»

Στην πραγματικότητα δεν έφαγε κάτι και τα λεφτά από όσα πρόλαβε να κλέψει σήμερα θα πάνε απευθείας στην αποταμίευση για την σχολή μαγειρικής της αδερφής του. Εξάλλου, για εκείνη και την μητέρα του τα κάνει όλα και αφού τα γράμματα δεν ήταν για εκείνον, έπρεπε να κρατηθεί από κάπου.

Ο φίλος του, Τσακ, τον γνώρισε στον κόσμο αυτό πριν μερικά χρόνια. Και του είχε φανεί αστείο τότε να τρέχει και να κλέβει την αφρόκρεμα της κοινωνίας όμως τώρα το διασκεδάζει.

Σιγά, θα τους λείψουν;

Η απάντηση που ακολουθεί είναι η αναμενόμενη και την έμαθε γρήγορα. «Για να τους λείψουν, θα πρέπει να καταλάβουν ότι δεν τα έχουν.» Λειτουργεί άριστα στον κατευνασμό των τύψεων του όταν υπολογίζει την αξία ενός αντικειμένου και καταλαβαίνει τι στερεί.

«Αν η Bonnie και ο Clyde σκέφτονταν σαν εσένα δεν θα είχαν γίνει ταινία!»

Εκείνος όμως μέχρι και σήμερα δεν ξέρει ποια είναι η Bonnie και ο Clyde.

Μα δεν ξέρει ακόμη πως σε λίγο καιρό η Bonnie και ο Clyde θα μοιάζουν σταγόνα στον ωκεανό μπροστά τους.

Η Bonnie Elizabeth Parker και ο Clyde Chestnut Barrow ήταν Αμερικανοί εγκληματίες που ταξίδευαν στις ΗΠΑ κατά την διάρκεια της Μεγάλης Ύφεσης ληστεύοντας ανθρώπους και μερικές φορές, σκοτώνοντας τους όταν έρχονταν αντιμέτωποι με τις αρχές. Έγιναν γνωστοί κυρίως για 12 σημαντικές ληστειες τραπεζών μα σε εκείνους άρεσε να κλέβουν μικρά καταστήματα. Πιστεύεται ότι σκότωσαν τουλάχιστον 9 αστυνομικούς και αρκετούς πολίτες.

Οι δύο τους τελικά σκοτώθηκαν από αστυνομικούς που τους είχαν στήσει ενέδρα.

Έχουν μείνει στην ιστορία της ποπ κουλτούρας. Ήταν νέοι, ήταν άγριοι και σίγουρα η Bonnie και ο Clyde κοιμούνταν μαζί.

Αυτά όμως δεν ίσχυαν για εμένα και εκείνη.

Η πορεία μας ηταν διαφορετική.

Η αρχή μας αναπάντεχη και το τέλος μας προδιαγεγραμμένο.





Για κάποιον λόγο η Bonnie και ο Clyde μου είχαν τραβήξει καιρό το ενδιαφέρον και το να κάνω ένα βιβλίο βασισμένο σε αυτούς ήταν κάτι που σκεφτόμουν καιρό.

Καλή μας αρχή και επίσημα.❤

Bonnie And ClydeWhere stories live. Discover now