His number 😏

300 20 13
                                    

Είχε πάει κάπου μεσημέρι και το μόνο που έκανα ήταν να ήμουν ξαπλωμένη στο κρεβάτι παίζοντας με το κινητό μου. Δεν είχα κάτι να κάνω. Αποφάσισα να σηκωθώ και να κάτσω με την Βάνα για να περάσει λίγο η ώρα. Λογικά θα πάρω τηλέφωνο τον Άρη μετά να πάω σπίτι του να... 'κάτσουμε'.

<Επ> είπα και κάθισα δίπλα της. <Έχω κάτι για εσεναααα> είπα μόλις θυμήθηκα πως είχα τον αριθμό του Ζήνωνα.

<Μμμ τι;> ρώτησε ενώ κοιτούσε ακόμη το κινητό της.

<Τον αριθμό του Ζήνωνα> είπα και πέταξε το κινητό δίπλα της απότομα.

<Αλήθεια!;> ρώτησε ανυπόμονα και μόλις κατάλαβε τι έκανε κάθισε ξανά κάτω. <Εμμμ εννοώ...θες να μου τον δώσεις;> ρώτησε και γέλασα πολύ δυνατά.

<Έλα παιδί μου πάρε το κινητό στα χέρια σου> είπα και την χάιδεψα στον ώμο ειρωνικά. Το έπιασε γρήγορα και έγραφε ότι της λέω.

<Ευχαριστώ αγάπη μουυυυ> είπε και μπήκε στο δωμάτιο της. Εγώ πήρα τηλέφωνο τον Άρη και του είπα να έρθει να με πάρει να πάμε σπίτι του.

Ήμασταν μέσα στο αμάξι του και εγώ είχε όρεξη για παιχνίδια. Έτσι άρχισα να τον πειράζω.

Έβαλα το χέρι μου πάνω στο λαιμό του και από εκεί κατέβαινα. Έφτασα στο στήθος του, στους κοιλιακούς του μέχρι που έφτασα πάνω από την ζώνη του παντελονιού του.

<Περίμενε να φτάσουμε σπίτι και θα δεις εκεί τη έχει να γίνει> είπε και πέρασα το χέρι μου πάνω από το σημείο του επίτηδες. Το εξόγκωμα πλέον ήταν ορατό. Χαμογέλασα στην σκέψη πως έχω τόσο μεγάλη επιρροή πάνω του.

Φτάσαμε στο σπίτι και με τράβηξε μέσα. Με κόλλησε πάνω στην πόρτα και άρχισε να με φιλάει επιθετικά. Είχε τα χέρια του στα μπούτια μου και έτσι αναπήδησα για να βρεθώ στα χέρια του. Πήγαμε στο δωμάτιο του και με πέταξε στο κρεβάτι. Ανέβηκε πάνω μου και έβγαλε γρήγορα την μπλούζα μου.

<Βλέπω σήμερα έχουμε όρεξη> είπα ειρωνικά και σήκωσα τα χέρια μου για να βγει πιο εύκολα η μπλούζα.

<Και για αυτό φταις εσυ> είπε και έβγαλε το παντελόνι μου. Έβαλε το κεφάλι του ανάμεσα από τα πόδια του και άρχισε να κάνει αυτό που κάνει καλά. Άρχισε τα παιχνίδια με την γλώσσα του. Τοποθέτησε και κάποια δάχτυλα του μέσα μου κάνοντας με να βγάλω ένα βογγητό.

Σηκώθηκε πάλι πάνω και έβγαλε τα ρούχα του γρήγορα. Έπεσε πάλι πάνω μου και εισχώρησε μέσα μου. Αυτήν την φορά ήταν αρκετά επιθετικός και έκανε γρήγορες κινήσεις. Έτσι οι ήχοι που έβγαζα ήταν πολύ πιο έντονοι αλλά η αίσθηση ήταν απίστευτη. Το σώμα μου είχε σχηματίσει ένα τόξο. Τα χέρια μου γρατσουνίσαν την πλάτη του, έτσι έβγαλε ένα μουγγριτό.

Ο δικός μου αναρχικόςDove le storie prendono vita. Scoprilo ora