"Acı Çekmeni İstemiyorum"

287 16 19
                                    

*Medya Ashley

"Sonra Iduna uyurken evden kaçtım. Burayı bulmam biraz uzun sürdü çünkü Lolipop buraya hiç gelmemişti. Ben de hiç gelmemiştim."

"Evden kaçtın demek."

Alexa dudaklarını bükerek Ashley'e baktı. "Kızdın mı?"

Ashley ona gülümsedi. "Bir daha evden kaçmıyorsun."

"Ama-"

"Ama yok."

Alexa sinirle kollarını birbirine doladı ve arkasını döndü. "Küstüm."

"Bunda küsülecek bir şey yok Alexa. İyiliğin için diyorum."

Alexa geri dönüp Ashley' e sarıldı. Harrison elinde bir tepsi ile yanlarına geldi. Tepsiyi yatağın yanındaki komidine koydu ve içindeki tabağı alıp Ashley'e uzattı. "2 gündür komadaydın Ash. Yemelisin."

"Sağol Harry ama aç değilim."

"Sana yemek ister misin diye sormadım. Yemelisin dedim."

Ashley somurttu ama ona uzatılan tabağı ve kaşığı aldı. Hızla yemeği bitirip tabağı tepsiye geri koydu. "Yedim mutlu musun?"

"Evet."

"Ne zaman döneceğiz? Eminim işler çok aksamıştır."

"Sen ne zaman kendini iyi hissedersen."

"Ama işler Harrison. Onları halletmemiz lazım."

" Sen o işi Graham ve Cecilia'ya bırak. "

"Ama-"

"Sen rahat ol. İşler halledildi."

Ashley somurttu. "Daha ben ne kadar böyle yatacağım acaba?! Gerçekten çok sıkıldım! Hem inan bana gayet iyiyim."

"Bunu güç komasına girmeden önce düşünseydin."

"Hala bana kızgınsın değil mi?"

Harrison tepsiyi alıp "Eminim bu savaşı sen komaya girmeden de kazanabilirdik." dedi.

"Sayıca onlardan az kişiydik Harry. Ben yapılması gerekeni yaptım."diye çıkıştı Ashley.

" Bu savaşta biz de varız Ash. Artık kendine bu kadar yüklenip sürekli ölümün eşiğinden dönmeni istemiyorum. Biraz daha kendine dikkat etsen ne olur?! "

" Ben yapılması gerekeni yaptım. "

" Yapılması gereken şey nedir Ashley?"

" Ne demek istiyorsun?"

"Yani bu üstüne basa basa söylediğin şey herkes için geçerli değil mi? Eminim onu bizden biri de yapabilirdi. Ama sen asla başkasının bunu yapmasına izin vermezsin. Çünkü başkasının zarar görmesini istemezsin. Ama sen zarar görürken çevrendekilerin de zarar gördüğünün farkında değil misin?! Ben çok yoruldum. Seni sürekli korumaya çalışmaktan, Alexa'ya olabildiğince normal bir hayat yaşatmaya çalışmaktan, şirkettekilerin kavga etmesini önlemekten çok yoruldum. Çünkü hiçbirinde başarılı olamıyorum. Evet olduğum yerden, senin yanında olmaktan mutluyum. Ama artık yorgunluğumu daha fazla saklayamayacağım."

Ashley tam bir şey diyecekti ki Harrison hızla oradan uzaklaştı. Ashley bir süre öylece oturdu. Alexa ayısına sarıldı ve Harrison'un peşinden gitti. Farai iç çekti ve elini Ashley'nin omzuna koydu." Bak, sen komadayken o çok kötü oldu. Sürekli Alexa'ya ne diyeceğini düşündü bizde şöyle yaparsız böyle yaparız dedik. Ama Alexa buraya geldiğinde hepimizden güçlü olup ona durumu olabildiğince anlatmaya çalıştı. Yine biz kavga ederken bizi ayırdı, sesimize uyanan Alexa'ya sakinleştirdi. Harrison bunu yıllardır yapıyor ve artık bu durum onu çok yıpratıyor. Evet yaptığın güzel bir şey o da bunu biliyor ama olaylara biraz daha onun tarafından bakmaya çalış."

Ashley ayaklarını yataktan sarkıttı ve ayakkabılarını giydi. Farai ona engel olmaya çalıştı ama Ashley'i durduramadı. Ashley serum askısına tutundu ve hızlı adımlarla kulübeden dışarı çıktı.

Etrafına bakındı ve Harrison'u kucağında Alexa onun yanına doğru geldiğini gördü.

Harrison yanına gelip "Ashley ben sana ne dedim?! Neyse boşver gel seni yatağına geri götürelim."dedi ve onun koluna girdi. Ashley ondan kurtulup "Neden bunları daha önce anlatmadın?" dedi. "Seni bu kadar yorduğumuzu neden bize söylemedin?!"

"Çünkü ne beni dinliyorsunuz ne de çoğunu kasti yapıyorsunuz! Size bunu hissettirmememeye çalışıp kendi kendim düzeltmeye çalışıyorum. Ama olmuyor. Sen ne isen osun. Seni değiştiremem. Yapmam gereken şey senin güvende olmanı sağlamak. Ama onu bile başaramıyorum. "

Ashley ona Harrison'a üzgün bir şekilde baktı." Harry. Neden bize bunları daha önce anlatmadın? "

" Zaten başında sürüsüne bereket dert vardı. Ben de kendi sorunlarımla başa çıkabileceğimi ummuştu. Ama başaramadım. Şimdi de sana haksız bir şekilde kızıyorum. Artık düşünecek ve içinde boğulacak daha çok şeyim var. "

Ashley Harrison'a sarıldı. Harrison da boş olan kolunu ona doladı. Bir süre öyle kaldılar. Sonra Ashley ondan ayrılarak" Sen de hepimiz kadar insansın Harrison. Ben nasıl artık kendimi feda etmemeyi öğreneceksem sen de sorunlarını paylaşmayı öğreneceksin. "

Harrison gülümseyerek ona baktı." Şimdiden söyleyeyim ben çok kötü bir öğrenciyim. "

" Ortak bir yanımız daha varmış. "

Daughter of BiaHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin