"Alo, 911 Mi! Yardıma İhtiyacımız Var Da!"

581 32 2
                                    

Bia sinir bozucu bir şekilde gülümsüyordu. "Beni güldürüyorsun Ashley! Şuan kurduğun imparatorluk benim sana gerçekleri göstermemle oldu. Gaia'nın uyanacağını herkesten önce öğrendin!"

Ashley ona bakıp gülümsedi. Percy o anda Ashley'nin Bia'ya ne kadar çok benzediğini farketti. Aynı kendinden emin gülüş, aynı insanları delip geçen korkunç gözler ve aynı insanları kolayca manüpile edebilen ses tonu. Percy korkuyla gözlerini Ashley'e dikti.

Khreiron şok içinde Ashley'e döndü. "İmparatorluk mu?"

Bia güldü ve kızının yanına geldi. "Tabi Khreiron, imparatorluk. Triumvirate Holding'e karşılık bir şirkete ihtiyacınız yok mu?"

Ashley yüzündeki gülümseyi sildi. "Açıkçası Khreiron, bunu sizin ya da herhangi bir Yunan yetkilinin yapması gerekiyordu. Melezler kampa kalamayacak kadar büyüdüklerinde ne oluyor biliyor musun? Canavarlar tarafından öldürülüyorlar. Ya da Amerika'da olmayan melezlerin ne oluyor? Yine aynı sonuç. Romalılar bu konuda çok daha düzenliydi ama onlarında eksik olduğu konular vardı. Sana birkaç eski bu kampta bulunmuş melezle bu fikirle geldiğimde gerek olmadığı söylemiştin. Ama ben kolay pes eden bir insan değilim. Sağ olsun onlar beni yanlız bırakmadı. Şuan Dünya'nın her yerinde şubelerimiz var ve binlerce meleze ev ve iş olanağı sağlıyoruz. "

Kampta soğuk bir rüzgar esti. Kheiron düşünceli bir şekilde sakalını sıvazladı. Ashley söyleyecekleri bitmemiş olacakki devam etti." Yıllardır buraya gelmeye çalışırken ölen melezlerin düşün Khreiron. Ya da onları korumaya çalışırken ölen satirleri. Şirketimiz son birkaç yıldır melezlerin hem Jüpiter Kampı'na hem de Melez Kampı' na ulaşmasını sağlıyor. Melezlere iş imkanı veriyor. Kimsesiz melezlerin kendi kurduğumuz okullarda eğitiyoruz. Lupa bizi destekliyor. Melezler nesiller oluşturabiliriz. Ama açıkçası bir tek Yunanlıları ikna edemedik."

" O zaman neden savaşlarda boy göstermedi bu şirketiniz? "

" Ben her savaşta hem maddi hemde savaşçı olarak buradaydık. Ama malum şirketi asla kabul etmediğiniz için oradan yapabileceğimiz yardımların sadece bir kısmını yapabildik. Hem bizden destek isteyen sadece siz değildiniz. Titan Savaşı'nda Luke bizden destek alabilseydi Nero' yla iş yapmazdı. "

Annabeth sinirle ona döndü" Luke mu?! "

Ashley güldü ve Annabeth'e baktı." Yıllar önce bizle iş yapmaya geldi. Ama kabul etmedik. Çünkü biz melezlerin yaşatmaya çalışıyorduk öldürmeye değil. Yinede onunla iletişimimizi koruyup fikrin vazgeçirmeye çalıştırdığı ama bizi dinlemeyecek kadar Titanlar gözlerini boyamıştı."

Rachel Dare bir adım öne çıktı." Olympos İnternational? "

Ashley kafasını onaylarcasına salladı." Bazı şeyleri direk yapmasakta tettikledik. Hades-" derken telefonu çalmaya başladı. Ashley hiçbir şey olmamış gibi telefonunu açtı. Bir süre sessizce haftaki kişiyle konuştu. Sonra telefonu kapadı ve ellerini ağzına götürüp uzun bir ıslık çaldı. Griffini gelip Melez Kampının ortasına indi.

Ashley griffine binip Kheiron'a döndü. " Yıkılan yerlerin tamiratı için bir ekip göndereceğim." dedi ve havalanıp gözden kayboldu. Bia şapkasını çıkarıp selam verir gibi eğildi ve ortadan kayboldu

Daughter of BiaWhere stories live. Discover now