"Senin Lanetin Benim Güçlerim Oluyor Tatlım!"

459 28 1
                                    

Ashley onlara doğru gelen Percy, Annabeth ve Kheiron'a baktı. Yüzüne tuhaf bir gülümseme yayıldı. Üçü beraber birbirlerine bakıp gülümsediler.

Khreiron yanlarına gelince gözlerindeki şaşkınlık dolu ifade iyice belirginleşti. "Bu şirketin sadece üçünüz kurup çok kısa zamanda bu hale getirmesi açıkçası beni çok şaşırttı ve gururlandırdı."

Harrison ona gülümsedi. "Hayır Khreiron. Bu şirketi 6 kişi kurduk ve yönetiyoruz. Diğerleri de çok yakında aramızda olacak. Umarım bizi çıkarabilmişsindir."

Tabiki Harrison. Açıkçası seni, Ashley ve Farai'yı unutmam biraz zor. Özellikle sonra senin, Graham ve Ashley ile kaçışını."

Farai onları toplantı salonuna yönlendirdi. "Eminim hatırlanacak çok anı vardır ama konuşmamız gereken çok daha ciddi konular var."

Hepsi salona geçip uzun masaya oturdu. Ashley en baştaki koltuğa oturdu ve şirket hakkında kısa bir bilgi verdi. Khreiron onu dikkatle dinledi ama daha çok dikkati elindeymiş gibi hissetti. Çünkü hem Percy hem Annabeth hemde Khreiron çok dikkatli bir şekilde ellerine bakıyordu. Bilgilendirmeyi bitirince onlara döndü.
"Herhangi bir sorunuz varsa size seve seve cevaplarız!"

Annabeth merakla ona döndü. "Ellerin son gördüğümüzden çok daha iyi durumda. Bu nasıl oldu acaba? Herhangi bir tedavi işe yaramadığını söylemiştin."

Harrison hevesle soruyu cevapladı. "Yeni geliştirdiğimiz Nektar Tedavisi sayesinde en tehlikeli yaraları bile en az hasarla iyileştirebiliyoruz. Çok yakında kampa bir seri göndereceğiz."

Khreiron olumlu bir şekilde kafasını onayladı. "Melezlere iş imkanı ve küçük kimsesiz melezlere kamp gibi bir eğitim sağladığınız söylediniz. Açıkçası bunu görmek isterim."

Farai ayağa kalktı. "Tabiki! Lütfen bizi takip edin."

Şirketin uzun koridorlarında dolanıp büyük bir spor salonuna geldiler. Farai kapıyı açtı ve bir grup çocuğun antrenörler eşliğinde antrenman yaptıklarını gördüler.

Ashley "Burada hangi tanrının veya tanrıçanın çocuğu olursa olsun eğer iyi bir dövüş eğitimleri varsa küçük melezlere eğitim verebiliyorlar. Hem Roma hemde Yunan melezlerin var burada şuan. Hep-" derken küçük bir koştura koştura yanına geldi. Ashley onu görünce ona gülümsedi ve küçük kızı kucağına aldı." Alexa! Ah seni çok özlemişim! "

Küçük kız kıkırdadı ve kollarını sıkı sıkı Ashley'e doladı." Bende seni özledim Ashley. Sen yokken Harrison bana istediğim hançeri vermedi. Hani üzerinde İmparatorluk Altını kaplı olan."

"Eminim iyi bir sebebi vardır Alexa. Bak seni kimle tanıştaracağım. Bu Khreiron, Melez Kampı'nın sorumlusu ve ünlü kahraman antrenörü. Bu uzun boylu arkadaş ise Percy Jackson. Bir kahraman. Yanında duran sarışın hanımefendi ise Annabeth Chase. Bir dahi ve yine bir kahraman. "

Alexa yüzünü buruşturdu." Ashley onların kim olduğunu bende biliyorum. Percy ve Annabeth'i tanımayacaksan melez olmanın ne anlamı var! "

Ashley onu yanağından öptü ve kucağından yere indirdi." Hadi bakalım sen antrenmanına devam et. Ben seni işim bitince almaya gelirim."

Alexa ona dil çıkarıp hızla oradan uzaklaştı. Ashley arkasından uzun uzun bakıp iç çekti." Alexa çok iyi bir dövüşçüdür. Ona bildiği bütün hareketleri ben öğrettim. Ares'in kızı olduğuna o kadar eminimki. "

Annabeth" Biraz kişisel kaçacak ama... O senin kızın mı? "

" Hayır. Çok yakın bir arkadaşımın kızı. Maalesef arkadaşımı o doğduğu gün kaybettik. Onu ben ve Harrison büyüttük diyebiliriz. Zaten kendisini doğduğu gün evlat edindim. "

" Peki melez olduğuna nasıl bu kadar eminsin? Ya değilse? "

" Merak etme Annbeth. Onun melez olduğunu biliyoruz. Arkadaşım... Arkadaşım bana asla babasının kimliğinden bahsetmedi. Ama her zaman şunu derdi. O da senin gibi olacak. Nasıl diye sorduğumda melez demişti. Ve Alexa doğduğu gün uzaktan birisinin bizi izlediğini gördüm. Benim onu gördüğüm fark edince kayboldu. "

Ashley dolan gözlerini sildi. Harrison onun sırtını sıvazladı. Ashley bir süre uzaklara doğru baktı. Sonra kafasını kaldırdı ve gülümsemeye çalıştı." Neyse, en azından kimsesiz kalmadı. Buna elimizden geldiğince engel olamaya çalışıyoruz. Dünyanın her yerinde melez olduğunu bilmeyen bir sürü çocuk var. Onları bulup eğitip Melez Kampı'na ya da Jüpiter Kampı' na yolluyoruz."

Farai yüzündeki ifadeyi iyice ciddileştirdi." Açıkçası size kötü bir haber vermek zorundayım. Nero'nun birliği Melez Kampı'na doğru geliyor ve kampa saldırmaya hazırlanıyor. "

Daughter of BiaHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin