Hoofdstuk 4 - Brooke.

451 38 1
                                    

Pov Cathy.

Ik word neergezet op de grond door Rianne. "Dus, wat is je planning?" vraag ik. "Mijn planning is geheim" zegt Rianne. "Oelala" zeg ik met een glimlach. Ze kijkt me met de wel bekende je-bent-raar blik aan en ik glimlach. "Wachters!" roept Rianne. Meteen komen 2 gespierde mannen naar mij toegestormd en ze pakken mij vast. "What the hell?!" zeg ik schreeuwend. Ik kijk naar boven en zie de volle maan, een glimlach siert mijn gezicht en dan begint het... Mijn spieren worden groter, mijn ogen worden roder, mijn haren worden witter en tot slot worden al mijn krachten sterker. Ik ruk mij los en pak mijn zwaard, met een kwade blik staar ik ze aan. Rianne stapt een paar voorzichtige stapjes naar mij toe "Cathy, sorry dat ik je onderbreek, maar je bent toch niet sterker. Dat weet je". "Moet jij maar eens zien" zeg ik sissend. 

Ik negeer mijn dorst en stap dichter naar Rianne toe. Meteen komen de wachters dichterbij die ik sierlijk weg schop. "Nu sta je der alleen voor, hè?!" zeg ik dreigend. "Ga!" schreeuwt ze. "Ben je bang?" zeg ik op een kinderlijke toon. "Rot op" zegt ze. "Dus ik heb je verslagen?" vraag ik. "Voor nu wel, maar ik kom terug!" antwoord ze streng "Ga!". "Met genoegen" zeg ik en ik buig. 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Mijn dorst wordt erger en ik stop met rennen. Ik ruik al meteen een hert en ren er naar toe. Ik klim een boom in en kijk naar het hert. Het is een volwassen bambi hert, dat bloed smaakt altijd het lekkerst. Ik ga recht boven het niks vermoedende hert zitten. Ik wacht op het juiste moment en dan spring ik op het hert, ik zet mijn tanden in zijn nek en drink al zijn bloed uit zijn lichaam. Jam, die smaak is echt goddelijk, lekker zoet. Ik trek mijn tanden uit het hert zijn nek en het hert valt slap neer. "Goodnight" fluister ik en geef een handkus. Mijn dorst is helemaal weg en ik glimlach. Tevreden ren ik naar mijn appartement.

Ik open de deur van mijn appartement en ik doe mijn jas en schoenen uit. Ik loop naar de woonkamer en daar zie ik iemand zitten. 3 Mensen:

Skylinn, Luke en Fabe.

2 Weerwolven en 1 vampier. Verrassend dat ze het zo met elkaar kunnen vinden. Als ik verder kijk zie ik nog iemand zitten. Een meisje met porno-blond haar, korte kleren en ze zit met Luke te flirten, wat een arrogante bitch. "Olla" zeg ik vrolijk en geef Skylinn, Luke en Fabe een knuffel en de bitch een hand. "Cathy" zeg ik. "Brooke" zegt ze en ze gooit haar haren naar achter "Brooke Star". Ik knik, ik hoefde haar achternaam niet te weten hoor. "Aka bitch" fluister ik. "Wat zei je, Katje?" vraagt ze met een arrogante glimlach. "Niks hoor, Sterretje" zeg ik. Skylinn pakt mijn hand en trekt mij neer op de bank tussen haar en Fabe. "Sorry, maar ze wouw perse mee" fluisterd Fabe in mijn oor. "Ben jij een vampier?" vraagt Brooke. "Ja. jij?" zeg ik. "Bewijs het" zegt Brooke. Ik sta op en laat mijn tanden zien. "De gevreesde tanden van de legende" zegt Brooke een tikkeltje jaloers. "En nu antwoord op mijn vraag" zeg ik. Ze laat haar tanden zien "De niet gevreesde tanden van een zwak arrogant meisje" zeg ik met een scheve glimlach. Haar mond vormt zich tot een 'O', ze haalt uit met haar hand die ik tegen houd "Je moet wat slimmer zijn om mij te kunnen slaan" zeg ik. "Want ja, arrogante bitches zijn niet zo slim als ik" zeg ik "De legende". "Moet jij maar eens opletten" zegt ze sissend. "Oké, ik let op. Laat maar eens zien" zeg ik uitdagend. Ze kijkt mij bang aan "Uhh, ander keertje, oké?". "Oké" zeg ik lachend. Luke geeft mij een highfive en ik ga weer zitten. 

"Waar was jij net, Cathy?" vraagt Skylinn. "Rianne dacht dat ze sterker was" zeg ik met een glimlach. "Wat ze niet is" zegt Skylinn. "Jij begrijpt het!" zeg ik en we geven elkaar een highfive. "Je moet wel zeggen tegen Fabian dat Rianne achter je aan zit, hè" zegt Fabe. "Dat heeft hij vast al wel door" zeg ik. Brooke staat op en kijk beschaamd om zich heen "Ik uhh, moet gaan. Ik, uhh, moet naar de kapper" zegt ze. "Succes bij de uhh, kapper" zegt Luke en hij glimlacht. Skylinn loopt de woonkamer uit en we horen de voordeur open en dicht gaan. "Wat een bitch is dat wijf" zeg ik grijnsend. "Ja, klopt. Sorry" zegt Fabe. "Maakt niet uit, schat" zeg ik en we geven elkaar een knuffel. "Dus, hoe gaat het met jullie 2" zeg ik en kijk Luke en Skylinn aan die mij raar aanstaren "Jullie liefdesleven?". "Hebben we niet" zegt Skylinn vlug. "Aha, ontkenningsfase" zeg ik grijnsend. "Nee, Cathy, gewoon geen liefdesleven" zegt Luke. Ik glimlach "Ja, ja". "Cathy?" vraagt Fabe. Ik kijk haar aan "Ja?" vraag ik. "Mag ik hier weer komen wonen, nou uhm, Deveny er niet meer is?" vraagt Fabe om het onderwerp te veranderen. "Tuurlijk!" zeg ik met een brede glimlach "Dan ben ik niet meer lonely". Fabe glimlacht breed "Inderdaad". Ik geef haar een knuffel. "Ik ga mijn spullen pakken" zegt Fabe. "Succes" zeg ik. "Wij gaan denk ik ook maar, toch Skylinn?" zegt Luke. "Ik zei toch: love story!" zeg ik plagend. Skylinn slaat mij vriendsschappelijk "Nee". "Ja" zeg ik. "Nee, Cathy. Gewoon niet" zegt Luke. "Ik spreek jullie binnenkort nog wel" zeg ik glimlachend. "See you soon!" zegt Skylinn en we geven elkaar een knuffel. "Doei, katje" zegt Luke plagend en we geven elkaar een knyffel. "Tss, hou op Brooke de tweede" zeg ik. Luke lacht en een twinkeling ontstaat er in zijn ogen. Wat is hij eigenlijk toch leuk. 

Ze doen de voordeur open en ik zwaai Skylinn en Luke uit. "Tot zo, Fabe" zeg ik en doe de voordeur dicht. Ik ga naar de woonkamer en zet de tv aan.

Hoi!

Ik ben echt trots op mij zelf, 1005 woorden. Wollah! Das veel voor mijn doen. 

Hopelijk vinden jullie Brooke leuk :). Ik vind haar zelf wel grappig maar gemeen. Jullie?

Fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar allemaal! Hebben jullie al goede voornemens? Ik wel, denk ik: meer sparen en natuurlijk vaker uploaden en grotere hoofdstukken maken. Dat sparen gaat nog een dingetje worden omdat ik gewoon niet kan sparen maar dat uploaden komt volgensmij wel goed :). Hopelijk.

En mensen help mij asjeblieft om met dit boek ook bij de 20K te komen! Dat zou gewelidig zijn en ik geloof erin dat dat ooit nog kan gebeuren! Dus promoot mij ajsblieft, dan krijg je van mij een follow :). Wel melden dat je mij hebt gepromoot!

Vote&comment&follow.

Xx Marit.

Ps. Instagram: maritvgwattpad.

After I Met A Vampire [Deel 2] [Voltooid] [Dutch]जहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें