Hoofdstuk 1 - Party.

398 40 6
                                    

Pov Cathy.

Ik geef Fabe de krultang en ze doet de stekker in het stopcontact. "Heb je er zin in?" vraagt ze terwijl ze hitte bestendig spray in me haar sprayt. "Jawel" zeg ik. We hebben zo een feest omdat ik Tysen heb verslagen. "Hoelaat komt Wesley ons ophalen?" vraagt ze terwijl ze mijn haren krult. "Rond 7 uur" antwoord ik. "O, dan hebben we nog een uur" zegt Fabe opgelucht. Ik knik en pak me mobiel. Ik scrol wat door We heart it en Pinterest. 

"Done" zegt ze. Ik kijk in spiegel en zie mooie pijpenkrullen over mijn schouders hangen. "Dankje, het is prachtig" zeg ik en ik knuffel Fabe. Ze glimlacht. "Komt Luke ook?" vraag ik. "Ja en hij neemt ook een vriendin van hem mee" zegt ze. "Vrienden of verkering?" vraag ik. "Ze zijn vrienden" antwoordt ze. Ik knik en sta op. Ik trek mijn jurk goed en kijk in de spiegel. Ik heb een zwarte jurk aan die tot mijn knieën komt en op de bovenkant zitten allemaal diamantjes. "Hoelaat is het?" vraag ik en ik hoor de bel. "Blijkbaar 7 uur" zeg ik en ik lach. Ik loop naar de deur en doe hem open. Meteen kijk ik in de prachtigste bruine ogen, die van Wesley. We geven elkaar een zoen en hij knijpt in mijn kont. "Eey!" zeg ik. Wesley trekt een pedo-face naar me en loopt naar Fabe die hij een kus geeft, een vriendschappelijke kus. Fabe heeft een dezelfde jurk aan maar dan in het paars en ze heeft stijle haren. "Zullen we gaan?" vraagt Wesley. Ik knik en ik trek mijn zwarte hakken aan en loop naar buiten. We rennen in vampier-snelheid naar het park waar het feest plaats vind.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

 Ik geef Fabian een vriendschappelijke kus. "Gefeliciteerd" zegt Fabian. "Danku, danku" zeg ik terwijl ik buig. Fabian grinnikt. "Wat is dat?" vraag ik wijzend naar de lucht. Witte stralen schieren door de lucht en 1 raakt een boom die meteen in ijs veranderd. Ik kijk omhoog en zie een vrouw zweven in de lucht. Ze heeft zwarte haren, zwarte make-up en een zwarte jurk aan. Ze zakt naar beneden en loopt naar mij toe. "Dus jij bent dus diegene die Tysen heeft vermoord" zegt ze "Ofwel, mijn vriendje". Ik kijk haar met grote ogen aan. Haar vriendje? Hoe kan die sukkel toch een vriendin krijgen? Rare wereld... "Jij gaat hetzelfde meemaken als Tysen". 

Hallo!

Sorry dat ik zo laat heb geupdate en dat het zo'n kort hoofdstuk is. Ik heb het gewoon heel druk en gister was het niet zo'n leuke dag dusja.

Heel mijn gebouw was ontruimt omdat er pepperspray was gespoten en iedereen kreeg daar last van. Misschien hebben jullie er wel van gehoord, maar dat heeft gewoon heel veel inpact op mij gehad.

Hopelijk begrijpen jullie dat :).

Vote&comment&follow.

Marit x.

After I Met A Vampire [Deel 2] [Voltooid] [Dutch]Where stories live. Discover now