Hoofdstuk 3 - Slechte humor.

403 39 8
                                    

Pov Cathy.

Ik rek mij uit en stap van de bank. Ik heb de hele nacht MTV gekeken en mijn kil is daardoor heel droog geworden. Ik besluit te gaan jagen en trek mijn schoenen aan. Ik check mijzelf in spiegel en dan ga ik naar buiten. In vampier-snelheid ga ik naar het bos.

Slippend stop ik bij een boom. Een geen normale boom. Een boom die in ijs is veranderd. Rianne zeker... "Rianne?!" schreeuw ik "Ik weet dat je hier ergens bent!". Ik hoor geluid van de bosjes af komen. Het bosje was geen normaal bosje meer, nee, deze is ook van ijs. Ik bal mijn vuist tot een vuist en kijk om mij heen. "Rianne!" schreeuw ik "Kom te voorschijn!". Geen reactie. "Come on, het is geen verstoppertje" schreeuw ik. Weer geen reactie. Dan ruik ik iets, iets dat mij te bekend voor komt. Een heerlijke geur. De geur van een hert. Ik denk niet meer aan Rianne en ren richting het hert toe. En daar zie ik niet alleen het hert, maar nog veel meer. Ik kijk naar rechts en zie daar iemand staan die ik had kunnen verwachten.

Rianne.

Het hert verdwijnt en ik kijk verschrikt naar Rianne. "Och meis, gaat daar je ontbijt weg?" zegt ze met een zielige toon. "Ja" zeg ik zielig. Hoe durft ze mijn hert af te pakken? Klote wijf. "Wil je een knuffel?" vraagt ze. "Nee" zeg ik "Niet van jou". Er vormt een gemene glimlach op mijn gezicht die snel is een pedo-glimlach veranderd. Hier sta ik dan, als een klein kind grijnzend naar Rianne te kijken. Niet dat ze knap is. Nou eigenlijk wel een beetje, maar dat maakt niet uit. Cathy, concentreer je!

Rianne kijkt me met een scheef hoofd aan en er vormt een scheve glimlach op haar gezicht. Ja nu dank je vast, als je hoofd scheef staat is alles scheef. Je ogen, oren, neus, wenkbrauwen. Okay, Just a little bit crazy? Een heel klein beetje maar hoor. "Waar zit je aan te denken?" vraagt Rianne. "Aan dat als je gezicht schreef staat dat alles schreef staat" zeg ik met een glimlach en ze kijkt me raar aan "Je weet wel; je neus, ogen, oren enzovoort staat dan scheef". "Ja, ja. Ik snapte het al hoor" zegt ze. "Gek kind" zegt ze fluisterend. Ze denkt zeker dat ik het niet hoorde, maar ik hoor alles. "Wat zei je?" zeg ik wetend dat ze zei. "Wat? Ik zei niks?" zegt ze op een onschuldige toon.

"Okay, nu ff serieus" zegt Rianne. "Moet ik er een kusje op geven?" vraag ik plagend. "Wat?!" zegt ze en ze verheft haar stem. "Je zei dat een zere neus hebt" zeg ik plagend. "Ugh" zegt Rianne zuchtend. "Sorry mevrouw de Ijsprinses" zeg ik en ik buig. Ze kijkt me arrogant aan "Ha-ha". Ik glimlach trots. "Maare, wat brengt jou hier?" vraag ik. "Ik zoek jou" zegt ze "Nou, nu niet meer want ik heb je gevonden maar dat maakt niet uit". Ik glimlach en lach. "Hoezo zocht je me?" vraag ik. In een flits komt ze naast me staan en pakt me stevig vast. "Dat zie je nog wel" zegt ze misterieus en ze trekt me mee.

Hoi!

Bam, bam, bam! Cliffhanger! GTST 2.0 je weet zelf.

Hoe vinden jullie het? Leuk? Spannend? Ik zou graag wat feedback willen horen zodat ik mezelf nog kan verbeteren.

Zeg of er spelfouten in zitten!

Vote&comment&follow.

Xx Vampire me.

Ps. Instagram: maritvgwattpad.

After I Met A Vampire [Deel 2] [Voltooid] [Dutch]Where stories live. Discover now