Hoofdstuk 15 - Het einde.

65 9 1
                                    

Pov Cathy.

"Doe het voor Deveny." Denk ik. De woede stroomt in mij binnen "Hah, 'je moet boeten met wat je met Tysen hebt gedaan', grappig. Jij moet boeten dat jouw vriendje Deveny heeft vermoord!" Schreeuw ik. Ik spring omhoog en ik richt mijn zwaard op Rianne. Met een harde slag raakt mijn zwaard de dakpannen van het huisje waar ik op sta. Rianne vliegt naar een ander huisje en vuurt een ijsstraal op mij af die ik op een haartje na nog kan ontwijken. Ik zucht van opluchting en ik spring op de grond. "Wesley," fluister ik "Ga je verstoppen bij de gevangenis waar ik in zat, waarschijnlijk gaat ze daar zo heen.". Wesley knikt en gaat er in vampier-snelheid heen.

"Oh, is het spelletje nu al afgelopen Katje?" Vraagt Rianne en ze grinnikt. "Het is nog geen eens begonnen, Ratje." Antwoord ik dreigend. Ik ren naar Rianne toe die van het huisje afspringt. Ze rent zoals verwacht daar de gevangenis toe waar ik Wesley al klaar staat. 

Pov Wesley.

Ik sta achter een muurtje te wachten tot dat Rianne hier is. Ik kijk naar Cathy die wijst naar Rianna die in de lucht vliegt. Een harde knal hoor ik boven me, ik sta op en ik doe mijn zwaard uit mijn houder. Ik zie Rianne de gevangenis inlopen en ik ga klaar staan. Mijn handen trillen, ik kan bijna het zwaard niet meer vasthouden. "Als er maar niks gebeurd met Cathy." mompel ik zachtjes tegen mezelf. "O! Hoorde ik daar een Wesley!" zegt Rianne blij "Wat gezellig!". Ik loop zachtjes naar haar toe en ik richt mijn zwaard op haar hart. Opeens staat Cathy langs mij die mij tegenhoud "Weet je nog? Niet doden alleen haar krachten ontnemen, er heerst een vloek op haar.". Oja, verrekt. Ik knik naar Cathy die mijn zwaard in mijn houder doet.

"Vinden jullie het ook zo'n lekker weer buiten?" Vraagt Rianne die opeens achter mij staat. "Ja lekker zonnig!" Zegt Cathy. "Nou ik vind dit toch lekkerder." Rianne doet het handen omhoog en stuurt een straal op de lucht af. Opeens sneeuwt het super hard. Rianne draait zich weer om naar ons "Lekker zonnig.". 

Fabian loopt van achter naar Rianna toe. Hij heeft een gouden potje in zijn hand die hij langzaam open draait. Hij doet zijn hand in het potje en pakt een soort van poeder. "Wat sta jij te staren naar mij Wesley? Ik ben een weduwen! Heb een beetje respect." Zegt Rianne boos. Fabian staat op het punt om het poeder op Rianne te gooien. Rianne kijkt ons raar aan en kijkt dan om. Fabian gooit het poeder op Rianne en meteen ontstaat er een grote licht flits wat ons allemaal weg duwt. Met moeite doe ik mijn ogen open en ik kijk naar Rianne die verandert naar een prachtige vrouw. Haar zwarte haren zijn vervanger naar blonde haren en haar zwarte jurk is nu een mooie rozenjurk.

"En wie zijn jullie?" vraagt Rianne vriendelijk.

Hii!

Ja mensen jullie moesten er lang op wachten maar dit is toch echt het einde van het boek. Had helaas 0% inspiratie dus het is geen top einde, sorry! Er komt geen deel 3, omdat ik daar geen inspiratie voor heb.

Iedereen bedankt voor het lezen! En we hebben bijna 100K op How I Met A Vampire, nog iets van 40K en dan is het zo ver! Jullie zouden mij heel erg helpen om mijn doel van 100K te bereiken om dat boek te delen en aan je vrienden/vriendinnen te zeggen om het te gaan lezen.

Nogmaals bedankt! 

Vote&comment&follow.

Xx Marit.



🎉 Je bent klaar met het lezen van After I Met A Vampire [Deel 2] [Voltooid] [Dutch] 🎉
After I Met A Vampire [Deel 2] [Voltooid] [Dutch]Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu