2.5 ✨

3.7K 322 75
                                    

Gece gece okuyan olmuyo işte yorum da gelmiyo bölüm atmasana beklet gündüz at

(İç ses sus bak nasıl yorum atcaklar izle şimdi)

<<<<<<<<<

"Kimseyi görmedim ben,
Senden daha güzel
Kimseyi tanımadım ben,
Senden daha özel..."

Kollarımın arasında takınabileceği en masum yüzü takınarak uyuyan Bilge'yi uyandırmak için kulağına şarkı söylemeye başladım. Kimse romantikliğimizi sorgulamasın.

"Hmm..." diyerek dudaklarını boynuma bastırdı. Yapma Deniz, Ceylin ve Bahtiyar gelecek birazdan. Bahtiyar'ın sizi basmasına izin verme, valla kurtulamazsın dilinden. İç ses, haklısın.

"Mmm..." diye mırıldanarak karşılık verdim.

"Günaydın." Dudakları hala boynumun üstünde olduğundan huylanıyordum. Bilge'nin boyun sevgisi tartışılamazdı. Gece boyu soluğu boynumda aldığında bunu fark etmiştim.

"Günaydın." Diye karşılık verdim.

"Güzel uyandırmaydı."

"Giyinmelisin. Bahtiyar ve Ceylin gelecek birazdan." Saçlarından öptüm karşılık olarak kollarını daha çok sarıp kendini bana bastırdı.

"Keşke bunun için vaktimiz olsaydı. Okula gitmemiz gerek."

"Off." Diyerek ayrıldı.

"Beni bu kadar çok sevdiği belli etme." Diyerek yarım bir gülüş attım.

"Neden seviyorken belli etmeyeyim?" Alayımı anladığı halde ciddi cevap vermişti. "Çok seviyorum, bunu göstermekten niye çekineyim?" Ayağa kalkıp bütün vücudunu gözler önüne serdi.

Şaşırmıştım. Bilge'nin sevgi konusunda bu kadar net olmasını beklemiyordum. En azından çekingen davranacağını düşünmüştüm.

Kolundan çekip üstüme düşmesini sağladım. Dudaklarının tadını ilk defa alıyormuşum gibi iştahla emerken vaziyet çok farklı yerlere kaymaya başlamıştı. Ayrılıp soluklanmak için sarıldım. Buna gerçekten vaktimiz yoktu, yoksa bende isterdim 7/24 Bilge'yle sevişmeyi.

Yataktan kalktığımda beni izliyordu. Dolaptan kendime ve ona iç çamaşırı çıkarıp uzattım. Gece Ceylin'e yedek üniformasını Bilge'ye getirmesi için mesaj atmıştım. O gelene kadar benim kıyafetlerimi giyebilirdi.

Sırayla banyoya girdikten sonra, ki birlikte girseydik kesinlikle saatlerce kalma potansiyelimiz vardı, üstümüzü giyinmeye başladık.

Göğsümü sararken önce beni izledi, sonra yardım etti.

"Fazla sıkı olmadı değil mi?" diye sordu elleri bandajın üstünde dolanırken.

"Hayır, gayet iyi." Diye cevap verdim.

"Bunu saklamak zorunda olduğumuz için üzgünüm." Çenesini omzuma koydu. "Elimden gelseydi, böyle olsun istemezdim." Omzuma bir öpücük bıraktı.

"Sorun değil." Başımı ondan yana çevirip gülümsedim. "Sadece sen bildiğin sürece ve tabi ki biz sevişebildiğimiz sürece benim için sorun yok."

"Pislik." Gülerken omzumu bir kere daha öpüp arkamdan kalktı. Mutfağa ilerleyip kollarını sıvadı.

"Bana kahvaltı mı hazırlayacaksın?" Sırıtarak sormuştum.

"Sadece senin için değil, Ceylin ve Bahtiyar içinde."

"Ne var yani benim için olduğunu söyleseydin? Sonuçta benim için de hazırlıyorsun onları cümleye eklemene gerek yoktu." Diyerek yalandan surat astım.

İddia (GirlxGirl)Where stories live. Discover now