1.1 ✨

3.6K 322 98
                                    

Bunlara model bulunca o gazla bölümü yazayım dedim sjdhfkslfs aklınızdaki Deniz'i unutun... Bahtiyar ve Ceylin için araştırmalarım hala sürüyor sjfklsdşfd

<<<<<

"Deniz sence de bize bir açıklama yapman gerekmiyor mu?" Ceylin telefonunu önümde sallıyordu. Baktığımda Bilge'nin benim fotoğrafımı paylaşıp altına kalp koyduğunu görmüştüm. Çok samimi duruyordu, cidden.

"Fitiğrif çikmiyi sivmiyirim bin." Ceylin ağzını eğe eğe konuştuğunda bir tane geçiresim gelmişti ama çok seviyordum keratayı.

"Bu gerekliydi." Diyerek omuz silktim. Hepsi Bilge'yle planımızdı. Bir hafta önce Devran'la ayrılmıştı. Ayrılır ayrılmaz benimle çıkması cidden kötü duruyordu ama Bilge'nin arkadaşları Devran'ın onu zorladığı söylentisini yaymıştı. Şimdi ise benim yanımda gülücükler saçtığından ve vaktimin çoğunu onunla geçirdiğimden sevgili dedikodumuz çıkmıştı. Bahtiyar ve Ceylin elbette haberdardı dedikodudan, onlara gerçeği söylememiştim bahsetmemiştim.

"Sevgiliyiiiz." Dedim büyük bir coşkuyla.

"Sen onu külahıma anlat." Diyerek tekme attı Ceylin. Biz niye böyle şiddeti çok seviyorduk ya?

"Valla." Yalan değildi sahte de olsak sevgiliydik sonuçta. "Zaten Devran'la araları kötüydü. Daha fazla çekimime karşı koyamadı."

"Şans tılsımını uzat şimdiden de yorma kardeşim." Dedi Bahtiyar elini uzatarak. "Malum yakında ortaya çıkacak kız olduğun."

"Sevişmem olur biter." Dedim omuz silkerek.

"Bu dediğine kendi inandı mı acaba?" Bahtiyar'la Ceylin bakışmışlardı.

"Çıkmayacak." Dedim. "Off, bırakın işte kendi halimde takılayım. Bana da iyi gelecek bir sürü kızı cevapsız bırakıyorum. Bu gidişle gay olduğum söylentisi dolanacak ortada. Öyleyim ama konumuz bu değil. Bilge hoş kız, dans için çok fazla vakit geçirmeye başladık. İyi de anlaşıyoruz. Merak etmeyin hala en çok sizi seviyorum. Kıskanmayın bu kadar ya."

Söylediklerime gözlerini devirmişlerdi. İkisi de aynı anda. Konuyu farklı yerlere çekmeye çalışmıştım ama başaralı olamamıştım.

"İlk başta niye söylemedin bize?"

"Ceylin kuşum valla plansız gelişti. Bir bakmışız çok iyi anlaşıyoruz. Hem beni erkek sanıyor. Bir sorun çıkmayacak."

"Sen kızsın amına koyayım!" diye bağırdı. "Birini böyle kandırmak yanlış."

"Ya erkek olmak istiyorsam?"

"Off Deniz. Kız olmaktan çok mutlusun sen. Erkek taklidi yapıyorsun sadece, hayır bilmesem bana da yutturmaya çalışacaksın. Ne dediğini unutmadım hala, 'Kanka düşünsene erkek olarak doğmuş olsaydık... Ayy düşüncesi bile korkunç.' Yemezler yani."

Pekala, hayatım boyunca hiç erkek olmak istememiştim. Kız olarak gerçekten mutluydum. Ceylin'de bunu biliyordu. Yani evet, yememişti.

Mecbur söyleyecektim. "Ay sevgili taklidi yapıyoruz. Devran bunu tehdit ediyormuş onunla çıkması için. O yüzden yapıyoruz." Detaylara girmemiştim.

"Anlat." Diyerek yüzüme baktı Ceylin. Beni bu kadar iyi tanımayın ya. Söylemekle söylememek arasında gidip gelmiştim. En sonunda söylemeye karar verdim.

"Bilge eşcinsel. Devran bunu öğrenmiş ailesine söylemekle tehdit etmiş. Beni erkek sandığı sürece aramızda bir şey olmaz. Üstelik bende ona gay olduğumu söyledim. Tamamen sahte ilişkimiz."

"Haberimiz olmadan neler yapıyorsun lan?" dedi Bahtiyar. "İnsan anlatır oç."

"Anama laf etme."

"Onun çocuğu dedim orospu çocuğu değil." Diyerek savunmaya geçti.

"Konuyu dağıtmayın." Ceylin hala kaşlarını çatmış bakıyordu. "Yine de kandırmak bu."

"Ne yapayım kanka? Bu sahte işini ortaya atmasaydım gerçekten Bilge'yle ilgilenmeye başlayacaktım. Bu daha kötüydü. O zaman sevişmek isterdim işte."

"İyi ne halin varsa gör." Dedi. "Ama bu yaptığın şeyi onaylamıyorum."

"Sanki erkek olduğunu söyleyerek bütün okulu kandırmadık. Haspama bak." Dedi Bahtiyar.

"O farklı bu farklı."

"Nesi farklı?"

"Seninle tartışamayacağım Bahtiyar, çok yüzeysel düşünüyorsun. Ben şu an geleceği falan görmeye başladım. Dua edelim de gördüğüm gibi olmasın."

En kötü senaryoda Bilge'ye aşık olurdum. Kız olduğum ortaya çıkardı. Onu kandırdığım için benden nefret ederdi. Nasıl da mutlu son ama.

Telefonu elime alıp paylaştığı fotoğrafa baktım. Gerçekten gülmediğimde erkek gibi görünüyordum. Ben bile bu kadar yakışıklı olacağımı tahmin etmemiştim açıkçası.

 Ben bile bu kadar yakışıklı olacağımı tahmin etmemiştim açıkçası

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

beğenenler bahtiyarim ve diğerleri

bilgexse: 💙

bahtiyarim: bu kim ben böyle birini tanımıyorum

bilgexse: @bahtiyarim arkadaşlığınız her zamanki gibi beni benden aldı

a: oha kalbe bak

b: Devran'ın bir tane fotoğrafını koymamıştı

c: Dedikodular doğru demek ki

d: @c Bilge Devran'ı bununla aldattı diyorlar

c: @d benim de duyduğuma göre Devran Bilge'yi zorluyormuş

e: Yalnız taş çocukmuş be

f: Peşinden koşsam benim olurdu umursamadım

Yorumlara göz devirdikten sonra üste kaydırdım. Bilge kendi fotoğrafını paylaşmıştı.

Bu Bahtiyar kıza salça olmaya başlamış. Her fotoğrafına yorum atmış işsiz.

beğenenler bahtiyarim ve diğerleri

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

beğenenler bahtiyarim ve diğerleri

bilgexse: "Then you smiled over your shoulder
For a minute, I was stone-cold sober."

bahtiyarim: onu ondan alırsan seni sana bırakmam!!1!!!1!!

bilgexse: @bahtiyarim Ne diyon sen aq

Dans ettiğimiz şarkının sözleriydi. Bilge bazen çok güzel görünüyordu bazen çok çirkin ama aşırı sevimli. Allah'ım inşallah yanımda çok gülmez ya. Güldüğünde kendimi hiç iyi hissetmiyordum çünkü.


İddia (GirlxGirl)Where stories live. Discover now