2.1 ✨

3.3K 356 138
                                    

Bunu bayram harçlığınız sayın..

Daha bayram çok gün.. Elbet diğer hikayelere fırsatım olur...

Olmadı deliye her gün bayram diyerek uydururum bi şeyler sjkflsdgdfs

<<<<<<<

Sahnede sonuçların açıklanmasını bekliyorduk. Ben çoktan kendime gelmiştim ama Bilge'nin neden yaptığına anlam verememiştim. Halbuki ondan birkaç dakika önce makyajımı temizlerken öpsene beni diye içten içe ağlayan ben değilmişim gibi öpünce dumura uğramıştım.

Grup yarışmasında üçüncülüğü almıştık. Kazanan okul harbi iyi dans etmişti hakkını vermek lazım. Sıra çiftlerdeydi. Tamam biraz heyecanlandığımı kabul ediyorum. Çok az.

"Birincilik ödülü..." diyen adam sustu. Ağzının ortasına bir tane geçireceğim şimdi. Gerim germe ortalığı da söyle.

"Özel Dal Lisesi! Bilge Işık Soylu, Deniz Eker!"

Evet! Bizim ismimiz okunmuştu. Bilge önce etrafına bakındı mal mal. Garibim daha idrak edememişti. Fark ettiğinde ise sevinçle boynuma atladı. Ellerimi beline sarıp ikimizin de düşmemesi için büyük çaba sarf ederken arkadaşlarımız tarafından öne doğru ittirildik.

Zaten sallantıda olan dengem ittirilince bozulmuş, ikimiz de yeri boylamıştık. İnsanlar bize gülerken biz de birbirimize bakıp gülmüştük.

Ödüllerimizi alıp sessizce yerimize geçtik. Daha fazla rezil olmamak adına uslu uslu durduk.

Ilgın bunu kutlamamız gerektiğini söyleyip hepimizi çekiştire çekiştire bir kafeye oturtmuştu. İtiraz etme hakkı bile tanımamıştı kimseye. Ilgın'ın korkutuculuğunun biraz farkına vardığım zamandı.

"Ee, anlatın bakalım nasıl birlikte oldunuz siz? Ben Bilge'yi Devran'la sevgili sanıyordum bir baktım ikiniz olmuşsunuz çoktan." diyerek göz kırptı gruptan bir kız olan Ferda.

Hah, çıktı şimdi işin içinden çıkabilirsen.

Bilge'yle birbirimize baktık. Tutarlı şeyler söylememiz gerekiyordu. Bunun provasını hiç yapmamıştık çünkü böyle bi soruyu hiç beklememiştik. Yani insanlar bunu neden sorgular ki? Sevdik birbirimizi ki beraberiz işte. Hoş biz sevmiyoruz ya. Evet sevmiyoruz. Sevmiyorsun Deniz çarparım ağzına bir tane.

Benim iç sesim neden bu kadar asabi?

Bakışmalarla anlaştığımız sırada ilk benim söze girmem gerektiğini fark ettim.

"Dans ederken oldu işte."

"Deniz biraz ilgimi çekiyordu."

Bilge ile aynı anda konuşmaya başladığımızda tekrar bakıştık. Bakışmalarla anlaşamadığımızı fark ettik.

"Tamam sen anlat." dedim en sonunda sözlü olarak.

"Devran sadece çocukluk arkadaşımdı. Öyle aramızda ciddi bir ilişki yoktu. Deniz'le de dans ederken yakınlaştık. Çok tatlıydı, düşünceliydi. Sonra oluverdi işte."

"Ay çok heyecanlı. İlk kim öptü?"

Senin soracağın soruya sokayım.

"Ben." dedik Bilge'yle aynı anda. Sonra kaşlarımızı çatıp birbirimize baktık. Bu ilişkiye iki aktif çok fazla.

"Aynı anda." diyerek toparlayıp Bilge'ye bakmaya devam ettim.

"Biri öpecekse ben öperim." dedi kulağıma fısıldayıp.

"Hee, gördük az önce." diyerek dans sırasında yaptığına gönderme yaptım. Sanki biz bilmiyoruz öpmeyi. Öpemiyoruz işte kızım, bazı zorunluluklar bazı ikilemler var kafamızda. Senin biseksüel olup olmadığını düşünmek gibi.

İddia (GirlxGirl)Where stories live. Discover now