6. BÖLÜM

1.2K 139 150
                                    

  Medya: Katsuki Bakugou 💥

  Bölüme başlamadan önce bir şey açıklamam gerek. Önceki bölümde yazmayı unutmuşum ama kızlar artık bir işte çalışmıyorlar. Todoroki, Denki, Midoriya ve Bakugou onlara zorla işi bıraktırdılar. Çünkü sadece derslerine yoğunlaşmalarını istediler. Bu yüzden artık kızlar çalışmıyor. Evet, artık bölüme geçebilirsiniz :)

🎗️🎗️🎗️

  "Emin değilim ama... Ben sanırım Bakugou'dan hoşlanıyorum."

  Söylediği şey üzerine bir süre sudan çıkmış balık gibi ona baktım. Ardından "NE?!" diye bağırdım. Hemen ayağa fırlayıp ağzımı kapattı ve "Bağırma manyak! Ne bileyim işte... Onu görünce heyecanlanıyorum. Ona bakınca içimde bir şeyler kıpraşıyor falan... Şimdi sakin ol da, oturup düzgünce konuşalım." dedi. Ben şok olmuş bir şekilde yatağa oturunca o da yanıma oturdu ve anlatmaya başladı:

  "Aslında onlar ilk geldiklerinde Bakugou'nun benim için diğerlerinden daha farklı olacağını hissetmiştim. Tabii bunu daha dün akşam kabullenebildim. Belki daha yeni yeni tanıştığımızı, bu hislerimin gerçek olmadığını düşünebilirsin ama bir şekilde bunların gerçek olduğunu biliyorum."

  Anlattıklarından sonra şaşkınlığım gitmişti. Demek benim minik böcüküm, bir bombaya aşık olmuştu. Hafifçe gülümseyerek "Hislerinin gerçek olmadığını düşünmüyorum. Bence tamamen gerçekler. Aslında bakarsan... Sanırım bende de bir şeyler var gibi." dedim. Bunu söylememden hemen sonra küçük bir çığlık atıp "BİLİYORDUM! BİLİYORDUM! TODOROKİ DEĞİL Mİ? TODOROKİ DEĞİL Mİ?" diye bağırdı ve yatakta zıplamaya başladı. SÖYLEMEZ OLAYDIM YA!

  Telaşla ben de ayağa fırladım ve "Kızım bir dur! Düzgünce bir anlatayım önce! Ayrıca sen benim Todoroki'den hoşlandığımı nasıl bu kadar çabuk anladın?" dedim. Naz tam cevap verecekken koridordan bir düşme sesi geldi. Yine kim kimi öldürmeye çalışıyor acaba?!

  Koşarak gidip kapıyı açınca yerde yüzüstü yatan bir Todoroki gördüm. Bir dakika! Bizi duymuş olamazdı değil mi?! Gergince yanına gittim ve "İyi misin Todoroki?" dedim. Kafasını kaldırınca yüzünün hafifçe kızardığını gördüm. Kesin duydu ya, kesin duydu! Gözlerini benden kaçırarak yerden kalkıp "Şey, ayağım takıldı da... İyiyim merak etme." dedi. Gergince dudağımı ısırarak (bunu her gergin olduğumda yapıyorum.) "İyi olmana sevindim." dedim. Gözleri bir anlık ısırdığım ve kanattığım dudağıma kaydı. Eliyle dudağımı dişimden kurtardı ve kanayan yeri silip "Böyle yapma. Dudaklarına zarar vereceksin." dedi. Ardından gözlerini yine benden kaçırarak "Ben odamdayım. Bir şey olunca seslenirsiniz." dedi ve odasına gitti. Arkasında ise bir adet kızarmış Eylül bıraktı.

  Bir hayalet gibi tekrar odama döndüm ve bana sırıtarak bakan bir Naz'la karşılaştım. Benim bir şey dememe izin vermeden "Olanları gördüm. Detayları daha sonra konuşuruz. Ayrıca büyük ihtimalle bizi duydu ama sen yine de bir şey sorma. Bir de duymadıysa iyice rezil oluruz. Merak etme, diğerlerine sen istemeden anlatmam. Şimdi ben gidiyorum. Sen de biraz kafanı topla." dedi ve odadan çıktı. Ben ise aklımdaki düşüncelerle kendimi yatağıma attım. Bizi büyük ihtimalle duydu. Umarım arkadaşlığımıza zarar gelmez. Çünkü Todoroki'yle arkadaş olmak gerçekten çok güzeldi ve bu arkadaşlığın daha emin bile olmadığım hislerimden dolayı bozulmasını istemiyorum.

  Ben bunları düşünürken gözlerim doldu ve sessizce ağlamaya başladım. Çok büyük çuvallamıştım. Ama ben biliyordum! Ben böyle olacağını biliyordum! Gidip daha iki haftalık ev arkadaşından hoşlanırsan böyle olur işte! Kendime kızarken ağlamam hızlandı ve hıçkırmaya başladım.

  Ben hıçkırarak ağlarken odamın kapısı hafifçe çaldı. Ses vermedim. Açıkçası şu an konuşmaya bile halim yok. Ben gelen kişinin gideceğini düşünürken kapı açıldı. Hala ağlamaya devam ediyordum çünkü kendimi durduramıyorum! Kapı sesinden bir süre sonra ayak sesleri geldi ve omzumda bir el hissettim. Sonunda kafamı kaldırıp kimin geldiğine baktığımda yanımda, yatakta oturan Todoroki'yi gördüm. Ben şaşkınca ona bakarken o, sakince korktuğum soruyu sordu:

  "Biraz konuşabilir miyiz?"

✨✨✨

  Öncelikle sevgili okurlarım, bölümün kısalığı için özür dilerim ama arayı fazla uzatmadan diğer bölümü atacağım. Her neyse, oy verip yorum yaparsanız çok sevinirim. Sizi seviyorum. Kendinize iyi bakın 💜

Moonlight (BNHA)Where stories live. Discover now