1. BÖLÜM

2.4K 164 135
                                    

  Medya: Shoto Todoroki

  Kızlarla birlikte, dev gibi, havuzu olan, 9+1 villamızın kirasını nasıl ödeyeceğimizi düşünüyorduk. Ulan biz daha bu sene liseye başlamış öğrencilerdik. Neden villada oturuyoruz?! Hepimizin ailesel sorunları vardı. O yüzden ayrı "EVE" çıkmaya karar vermiştik. Villaya değil! Ama biz şuan nasılsa villada yaşıyorduk!

  "Abi bu böyle olmaz! Nereden harcama eksiltsek olmuyor. Maaşların neredeyse üçte ikisi gidiyor. Geri kalan da yemek almaya bile yetmiyor!" dedi Naz sinirleri bozularak. "Taşınsak?" diye ortaya bir fikir attı Helin. Sinem ise "O daha masraflı olur." dedi umutsuzca.

  Aniden beynimdeki lamba yandı. "EV ARKADAŞI!" diye bağırdım. "Ne?" dediler hep birlikte. "Ya ev arkadaşı işte! Evde bizimle birlikte 4 kişi daha kalırsa kirayı rahatça hallediyoruz. Bize de baya para kalıyor. Hem ev de çok büyük zaten. Rahatça sığarız. Hem de yeni arkadaşlar ediniriz, kötü mü?" dedim sevinçle.

  Kızların bu fikri beğendiğini çığlık atarak bana sarılmalarından anladım. Hızla içeri geçtik ve Sinem koşarak bilgisayarı almaya gitti. Bilgisayardan bir ev arkadaşı bulma sitesine girdim. Ardından siteye "İzmir/Bornova'da yaşıyoruz. Görsellerini koyduğum evde 4 kişi birlikte yaşıyoruz. Ancak kirayı denkleştirmek için 4 kişi daha lazım. Bu civarlarda ev arayan 4 kişi varsa cikklatalicupcake@gmail.com adresinden lütfen bana ulaşsın." yazdım ve altına evin fotoğraflarını koydum. Şimdi tek yapmamız gereken şey bu 4 kişinin bize yazmasını beklemekti.

  İlk bölüm kısa olduğu için üzgünüm sevgili okurlarım. Ancak ikinci bölümün uzun olacağından emin olabilirsiniz. Bölüm hakkında düşüncelerinizi yazarsanız sevinirim. Sizi çok seviyorum. Kendinize iyi davranın. ❤️❤️❤️

Moonlight (BNHA)Where stories live. Discover now