57

15 0 0
                                    

{✉}

  Mă trezesc înghesuit pe canapeaua mică din sufragerie. Soarele pătrundea înăuntru. Casc îndelung și mă ridic în fund. Mă gândesc că astăzi este ziua petrecerii, așa că decid să îmi fac o parte din teme până la ora plecării. Mă gândesc că am nevoie la toaletă.

  În drum spre toaletă, traversez holul. Prin hol ajungem în celelalte camere: dormitorul, baia și debaraua. Mă opresc în dreptul ușii dormitorului și trag cu ochiul. Ochiul meu îl vede pe Louis stând treaz și citind o carte. Acea carte avea o copertă de altă culoare... pesemne că s-a apucat de alta.

  Brusc încep să simt senzația când Louis m-a luat de mână în somn. Țin minte că îl privisem cu un ochi, apoi adormisem la loc. Aș fi vrut să îl țin de mână tot timpul, dar dacă Louis va fi cu altcineva, am să încerc să înțeleg perfect situația. La un moment dat îl văd cum se ridică din pat și coboară spre noptiera de lângă patul meu. Trage sertarul ușor și cotrobăie după ceva anume. Mai târziu observ cum a scos din sertar o poză.

  Încerc să îmi dau seama cine este în poză: poate este mama lui sau unul dintre bunicii lui. Gândurile îmi sunt întrerupte de numele meu spus în șoaptă, urmat de un mic oftat. Cumva era o poză cu noi doi? Deodată îl văd cum se îndreaptă spre ușă, iar eu mă duc repede în debara... cu toate că aveam nevoie la toaletă. După ce mă asigur că a intrat în baie, mă furișez în cameră și iau poza de pe noptieră.

  Am gândit bine: era o poză cu noi doi la ziua lui de naștere, când a împlinit 12 ani. Eram umpluți de spumă de baloane de săpun și râdeam. Îmi aduc aminte repede că am scris ceva pe spatele ei.

  "Lou, am găsit poza asta în cutia mea de amintiri cu familia mea și m-am gândit să ți-o dau ție. Te rog, nu o pierde, deoarece asta e una dintre amintirile noastre cele mai bune. Semnat, Hazza"

  După ce termin de citit mesajul scris de mine, observ câteva cuvinte scrise într-un colț: "Nu voi uita niciodată de amintirea asta. Îți promit că o să o iau cu mine oriunde aș merge pe lumea asta. Te iubesc, Hazza! Lou."

  La acel "Te iubesc, Hazza!", lacrimile au început să curgă. Chiar sunt copleșit de emoții, dar sunt în același timp mirat că Louis chiar s-a ținut de promisiunea asta.

𝗦𝘂𝗻𝗳𝗹𝗼𝘄𝗲𝗿 🌻 | 𝗛.𝗦. 𝗙𝗮𝗻𝗳𝗶𝗰𝘁𝗶𝗼𝗻 (𝗥𝗢)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum